A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kalandos hazatérés - a tolvaj udvaráról menekítették ki az üzletközpont elől ellopott kutyát

2019. január 11., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




December közepén tűnt el Mogyoró az óbudai Flórián üzletközpont elől. A kutyust két nő egyszerűen magával vitte, azóta semmi hír nem érkezett felőle. Közel egy hónap aggódás után azonban végre hazakerülhetett!



Mogyoró, a kis fekete jagd terrier nagyon nehéz egy hónapon van túl. December közepén történt, hogy a kutyát két idősebb nő ellopta a Flórián üzletközpont elől, míg gazdija bement a boltba. Az 1-es villamos megállójában még látták őket, aztán eltűntek.

 

A Facebookon közzétett posztot Mogyoróról rengetegen megosztották. Sokáig semmi hír nem érkezett Mogyiról, majd január 9-én érkezett (szintén Facebookon) az örömhír: meglett Mogyi!

Kiderült, hogy egy idős, zavart tudatú nő volt, aki magával vitte, majd kint tartotta az udvarán a kutyust a hideg idő ellenére. A kis terrier pulcsija teljesen elázott a hótól, így a kis teste teljesen áthűlt.

 

A Mogyit felfedező állatvédő hölgy és a gazdi azonnal értesítették a rendőrséget, majd amikor a helyszínre értek, segítségükkel kiemelték a kerítésen keresztül a kutyust. Chipolvasó segítségével beazonosították, valóban Mogyi volt az. Elkészült a rendőrségi jegyzőkönyv, majd Mogyi végre hazatérhetett!

 

 

 

 

 

Mogyoró története mutasson példát: soha nem szabad feladni a reményt és a keresést!



 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál
Sallie egyszerűen ott volt azok mellett, akiket megszeretett, hűségesen vigyázta álmukat, és a tragédia óráiban sem hagyta el azokat, akik gondoskodtak róla, akik fontosak voltak a számára.

Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért
A négyéves Jack Russell Terrier nap, mint nap elkápráztatja rajongóit bravúrjaival.

A hűség és odaadás jelképe: 14 évig őrizte gazdája sírját Bobby, a terrier A hűség és odaadás jelképe: 14 évig őrizte gazdája sírját Bobby, a terrier
Skócia, 1858. A bozontos kiskutya gazdáját súlyos betegség ragadta el. Bobby elkísérte utolsó útjára, majd leheveredett a sírhantra, és elhatározta, hogy vigyáz rá, amíg csak él.

Miért szeretik a kutyák a koszos zoknit? Miért szeretik a kutyák a koszos zoknit?
Kedvenceink megannyi módon fejezik ki irántunk való rajongásukat, és ebbe beletartozik az is, hogy olykor elcsennek ezt-azt, ami felkelti kíváncsiságukat. De mitől olyan ellenállhatatlan a zokni, amit nemrég viseltünk?

Miért élnek rövidebb ideig a nagytestű kutyák? Miért élnek rövidebb ideig a nagytestű kutyák?
Hatalmas szív dobog e békés óriásokban - mi pedig azt kívánjuk, bár még több időt tölthetnénk el társaságukban. Van remény?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak Ebugatta Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újabb állatkínzó kapott letöltendőt! Hírek - Címlapon
Újabb állatkínzó kapott letöltendőt!
Baba érkezik a családba – de mit szól hozzá a kutya? Hírek - Címlapon
Baba érkezik a családba – de mit szól hozzá a kutya?