A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Keresik a jövő szolgálati kutyáit - Ismét kutyavásárt tart a rendőrség

2022. január 07., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
A szolgálati kutyák utánpótlása érdekében tartanak ismét kutyavásárt. A kutyák kiválasztását 2022. január 12-én tartják. 

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Dunakeszi telephelyén tartanak kutyakiválasztást a szolgálati kutyák utánpótlása érdekében. 

 

A rendőrség főként saját tenyészetéből gondoskodik a kötelékükben szolgáló kutyák utánpótlásáról, azonban többször tartanak kutyakiválasztásokat is. Ilyenkor olyan kutyákat várnak a szemlére, akik megfelelnek a feltételeiknek. Ilyen feltétel többek közt az, hogy a kutya legyen minimum 12 hónapos, legyen egészséges és fizikailag is alkalmas a szolgálatra. Elsősorban német juhászkutyákat és belga juhászkutyákat, valamint ezek keverékeit keresik, de harmadsorban egyéb fajtákat is vizsgálnak. 

 

A kiválasztáskor tesztfeladatokat is végeznek, vizsgálják például azt, hogy a kutya hogy reagál a fegyverből leadott lövések hangjára. 

A feltételekről ide kattintva olvasható bővebb információ és láthatók videók a gyakorlatokról.  


A következő kutyakiválasztás időpontja 2022. január 12. 9 és 12 óra között. Helyszín a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Dunakeszi telephelye (2120 Dunakeszi, Repülőtéri utca 3.)

 

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: facebook.com/PoliceHungaryOfficial

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egyre több állatbántalmazási esetben lép közbe a BRFK Egyre több állatbántalmazási esetben lép közbe a BRFK
A közösségi média oldalait megnyitva nap mint nap találkozhatunk esetekkel, amikor állatok bántalmazása miatt értesítik a rendőrséget.

Az állatok lesznek a középpontban a Hadtörténeti múzeumban a Múzeumok éjszakáján Az állatok lesznek a középpontban a Hadtörténeti múzeumban a Múzeumok éjszakáján
Az állatok lesznek a középpontban a Hadtörténeti Intézet és Múzeum szombatra, a Múzeumok éjszakájára meghirdetett Állati éjszaka - lovak és kutyák a haderő szolgálatában című programsorozatában.

Embertelen körülmények között tartott kutyákat foglaltak le a kaposvári rendőrök Embertelen körülmények között tartott kutyákat foglaltak le a kaposvári rendőrök
Tűrhetetlen körülmények között tartott kutyákat foglaltak le a kaposvári rendőrök, állatkínzás miatt indítottak eljárást.

8 elképesztő kutyafoglalkozás munkamániás kutyáknak 8 elképesztő kutyafoglalkozás munkamániás kutyáknak
Kutyák: ők azok teljessé teszik az életünket. Ma elsősorban társként tartjuk a kutyát, korábban azonban szinte kivétel nélkül egy-egy meghatározott célra lettek a különböző fajták kitenyésztve. Mindegyiküknek más-más “foglalkozása” volt - ezekből mutatunk most be 8 különleges kutya-munkát.

Új állatvédelmi megállapodás a BRFK-n: a rendőrkutyák is részt vettek az ünnepélyes szerződéskötésen Új állatvédelmi megállapodás a BRFK-n: a rendőrkutyák is részt vettek az ünnepélyes szerződéskötésen
A Budapesti Rendőr-főkapitányság és az Állatmentő Liga között született új együttműködés az állatok védelmében.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Rehabportál Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól Hírek - Címlapon
8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól
A kutyaagy képes különbséget tenni a nyelvek között Hírek - Címlapon
A kutyaagy képes különbséget tenni a nyelvek között