A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu
Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Keresik a jövő szolgálati kutyáit - Ismét kutyavásárt tart a rendőrség

2022. január 07., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
A szolgálati kutyák utánpótlása érdekében tartanak ismét kutyavásárt. A kutyák kiválasztását 2022. január 12-én tartják. 

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Dunakeszi telephelyén tartanak kutyakiválasztást a szolgálati kutyák utánpótlása érdekében. 

 

A rendőrség főként saját tenyészetéből gondoskodik a kötelékükben szolgáló kutyák utánpótlásáról, azonban többször tartanak kutyakiválasztásokat is. Ilyenkor olyan kutyákat várnak a szemlére, akik megfelelnek a feltételeiknek. Ilyen feltétel többek közt az, hogy a kutya legyen minimum 12 hónapos, legyen egészséges és fizikailag is alkalmas a szolgálatra. Elsősorban német juhászkutyákat és belga juhászkutyákat, valamint ezek keverékeit keresik, de harmadsorban egyéb fajtákat is vizsgálnak. 

 

A kiválasztáskor tesztfeladatokat is végeznek, vizsgálják például azt, hogy a kutya hogy reagál a fegyverből leadott lövések hangjára. 

A feltételekről ide kattintva olvasható bővebb információ és láthatók videók a gyakorlatokról.  


A következő kutyakiválasztás időpontja 2022. január 12. 9 és 12 óra között. Helyszín a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Dunakeszi telephelye (2120 Dunakeszi, Repülőtéri utca 3.)

 

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: facebook.com/PoliceHungaryOfficial

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Főútra tévedt a szilveszteri tűzijátékoktól megrémült kutya - rendőrök mentették meg Főútra tévedt a szilveszteri tűzijátékoktól megrémült kutya - rendőrök mentették meg
Óriási szerencséje volt Sajónak, a fekete kutyának, hogy a rendőrök észrevették a ködös főúton. Segítségüknek hála már otthon lehet gazdáinál.

Karácsony este egy táskában dobtak ki öt kölyköt – megtalálóik fogadták örökbe őket Karácsony este egy táskában dobtak ki öt kölyköt – megtalálóik fogadták örökbe őket
A karácsony szelleme a négy rendőrt is magával ragadta, ahogy meglátták a táska alján lapuló öt apróságot.

Bíróság előtt a tiltott állatviadal szervezői – börtönbüntetést is kaphatnak Bíróság előtt a tiltott állatviadal szervezői – börtönbüntetést is kaphatnak
Nem csak a harcoltatás, de a kutyák tartási és kiképzési körülményei is kimerítik az állatkínzás fogalmát azon az ingatlanon, ahol a nyíregyházi rendőrök a TEK bevonásával ütöttek rajta – a területen épp állatviadal zajlott. A Nyíregyházi Járási Ügyészség nyolc személyt vádol tiltott állatviadal szervezésével, valamint állatkínzás bűntettével.

Különleges állatrendőrsége lesz Magyarországnak Különleges állatrendőrsége lesz Magyarországnak
Dr. Fülöp Erik, független országgyűlési képviselő, a Nemzeti Állatvédelmi Szolgálat elnöke mai budapesti sajtótájékoztatóján két fontos bejelentést is tett: nem indul a 2022-es választásokon, ugyanakkor Budapesten és Pest megyében felállít és útjára indít nemzetközi példák alapján egy különleges, állatrendőrség gyűjtőfogalom alá tartozó szervezetet.

Rendőrök segítenek otthont találni az árva kutyáknak Rendőrök segítenek otthont találni az árva kutyáknak
A budapesti rendőrök idén is segítenek az örökbefogadásra váró állatoknak az otthonkeresésben.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Brimo partysátor JULIUS-K9 Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól Hírek - Címlapon
8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól
A kutyaagy képes különbséget tenni a nyelvek között Hírek - Címlapon
A kutyaagy képes különbséget tenni a nyelvek között