A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Keresik a jövő szolgálati kutyáit - Ismét kutyavásárt tart a rendőrség

2022. január 07., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
A szolgálati kutyák utánpótlása érdekében tartanak ismét kutyavásárt. A kutyák kiválasztását 2022. január 12-én tartják. 

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Dunakeszi telephelyén tartanak kutyakiválasztást a szolgálati kutyák utánpótlása érdekében. 

 

A rendőrség főként saját tenyészetéből gondoskodik a kötelékükben szolgáló kutyák utánpótlásáról, azonban többször tartanak kutyakiválasztásokat is. Ilyenkor olyan kutyákat várnak a szemlére, akik megfelelnek a feltételeiknek. Ilyen feltétel többek közt az, hogy a kutya legyen minimum 12 hónapos, legyen egészséges és fizikailag is alkalmas a szolgálatra. Elsősorban német juhászkutyákat és belga juhászkutyákat, valamint ezek keverékeit keresik, de harmadsorban egyéb fajtákat is vizsgálnak. 

 

A kiválasztáskor tesztfeladatokat is végeznek, vizsgálják például azt, hogy a kutya hogy reagál a fegyverből leadott lövések hangjára. 

A feltételekről ide kattintva olvasható bővebb információ és láthatók videók a gyakorlatokról.  


A következő kutyakiválasztás időpontja 2022. január 12. 9 és 12 óra között. Helyszín a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Dunakeszi telephelye (2120 Dunakeszi, Repülőtéri utca 3.)

 

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: facebook.com/PoliceHungaryOfficial

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé
Megdöbbentő embertelenség: egy veszprémi társasház szemetese mellé tett ki egy fiatal férfi négy újszülött kiskutyát. Az elkövető ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást indított.

Illegális kutyakereskedőkre csapott le a rendőrség Illegális kutyakereskedőkre csapott le a rendőrség
Négy embert gyanúsít a rendőrség azzal, hogy hamis kísérő okmányokkal szállítottak kutyákat külföldre; a kisállatok exportálásával foglalkozó ceglédi cég vezetőjét letartóztatta a bíróság - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szerdán a police.hu oldalon.

Átfestették az ellopott csivava bundáját a tolvajok, hogy ne bukjanak le Átfestették az ellopott csivava bundáját a tolvajok, hogy ne bukjanak le
A fekete-fehér bundájú kutyából egy csapásra feketetét csináltak a tolvajok – szerencsére a történet jól végződött, és a kutyus visszakerült gazdijaihoz.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Irodakutya.com Brimo partysátor EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ízületi gyulladás kutyáknál - Mit kell tudnunk a betegségről? Hírek - Címlapon
Ízületi gyulladás kutyáknál - Mit kell tudnunk a betegségről?
A kutyaagy képes különbséget tenni a nyelvek között Hírek - Címlapon
A kutyaagy képes különbséget tenni a nyelvek között