A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok

Örökbefogadható kiskutyák és hazai divattervezők kollekciói mutatkoznak be


2023. december 08., 15:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.



 

Orosz Cynthia kezdeményezésére egy valódi különleges élményben lehet része annak, aki részt vesz és ellátogat a Stories I Dogs on the catwalk powered by GLAM events eseményre, december 9-én.

A késő délutáni esemény 2023 egyik legérdekesebb rendezvénye lesz, ahol nem csupán egy divatbemutatót láthatnak majd a nézők, de egy örökbefogadási est részesei is lehetnek, ahol gazdira váró kiskutyák vonulnak a hazai divattervezők és magyar márkák (Meedo by Rubint Réka, NRN Privée, PrincessFaktory, Indi-go) kollekcióit bemutató modellekkel a kifutón. A divatbemutató után ráadásul a színpadon lévő árva kutyusokat is örökbe lehet fogadni majd, az erről szóló szándékot pedig még az eseményen be lehet jelenteni. A gazdátlan ebek így új esélyt kaphatnak egy boldogabb, minőségibb élethez.

 

 

 Stories I Dogs on the catwalk powered by GLAM events

 


Az ürömi menhely 8 kutyusa közül az eseménynek köszönhetően már most sikerült két ebet szerető gazdikhoz elhelyezni.

„2018-ban volt már egy Dogs on the catwalk rendezvényünk, ahol a Vigyél haza Alapítványt támogattuk. Az esemény rendkívül eredményes volt, minden kutyát örökbe tudtunk adni, és még pénzt is gyűjtöttünk. A decemberi időszakban úgy éreztem, ismét fontos a segítségnyújtás a menhelyeken, hiszen általában ilyenkor fogynak el a tartalékok. A célunk a valódi segítségnyújtás, és egy igazán jó élmény nyújtása azoknak, akiknek fontos ez a nemes ügy. A rendezvényen edukációs céllal kerekasztal-beszélgetést rendezünk a felelős állattartásról, de lesz dog dancing show, énekesnő és tombola is” - mondta el az esemény ötletgazdája, dr. Orosz Cynthia.



Ez a kutyusok utolsó esélye

Cynthia hozzátette, nem csak az élmények és az emberi kapcsolódásoknak kiváló platformja ez az esemény, de az árva kutyák örökbefogadási és gazdához jutási esélyeit is növeli.

„A csomagolás, a körítés nagyon sokat számít még ilyenkor is. A mostani kutyusok esetében sokakról teljesen lemondtak már, ezzel az eseménnyel pedig könnyedebben tudunk új, minőségibb életet biztosítani nekik. A kutyák feltétel nélküli szeretet adnak, nekünk is kötelességünk tenni értük, viszonozni azt” - tette hozzá az ötletgazda.

Az esemény és nemes ügy mellett nagykövetként a hazai celebvilág is kiállt, sőt többen virtuális nagykövetként segítik az ügyet: Rubint Réka, Schobert Lara, Árpa Attila, Nagy Sanyi, Gelencsér Tímea, Balogh Eleni, Horváth Cintia, Anfisa Bulgakova és sokan mások érezték úgy, hogy csatlakozniuk kell a ezdeményezéshez.

 

 

Gazdát kereső kutyákkal vonulnak fel a sztárok a kifutón
Gazdát kereső kutyákkal vonulnak fel a sztárok a kifutón



Rubint Réka elmondta, számára nem volt kérdés, hogy az ügy mellé áll: amellett, hogy rendkívül fontosnak tartja az állatok védelmét, Norbi életét is kutyájának Hacsinak köszönheti.

„Ha Hacsi, a kutyánk nincs, a férjem, Norbi sincs most. Én neki köszönhetem Norbi életét. A kutyánk felismerte, hogy baj van, mikor Norbi ott feküdt a házunk előtt, az emberek nem álltak meg, nem vették észre, hogy ott fekszik. Az a feltétel nélküli szeretet, amit a kutyák adnak, leírhatatlan. Kötelességemnek érzem, hogy ahol tudjak segítsek. Azt gondolom, az emberek rengeteg mindent tanulhatnak a kutyáktól. Még a jó emberek is” - fejtette ki Rubint Réka.

Réka elmondta, a napokban megjelent Rubint Réka ruhakollekcióját is itt mutatja majd be.

A jegybevétel teljes egészében az Ürömi menhelyet támogatja. Ha kíváncsi vagy élőben a divatbemutató négylábú modelljeire vagy támogatnád az ügyet az alábbi linken tudod megtenni.

 

 

 


Cikk első megjelenése: 2023. december 01.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket? Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket?
„Minek kell a kutyára ruha? Van neki szőre…” Hallhattunk már ilyen és ehhez hasonló mondatokat, de gazdiként tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor sokat segíthet egy praktikus ruhadarab. Hogyan és milyet válasszunk?

Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány
A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Irodakutya.com Hírstart MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
10+1 tipp, hogy otthonodban kevesebb legyen a kutyaszőr Hírek - Címlapon
10+1 tipp, hogy otthonodban kevesebb legyen a kutyaszőr
Idén is indul a Négylábú szeretetfutár Hírek - Címlapon
Idén is indul a Négylábú szeretetfutár