A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök az M7-es autópályán

2023. március 07., 16:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Egy furgonban, a csomagok alatt, levegőtlen boxban bukkantak rá az apró kölykökre a pénzügyőrök egy moldáv autóban. 

Uszkár jellegű kiskutyákra bukkantak a pénzügyőrök az M7-es autópályán egy Olaszországba tartó moldáv autóban. A kölykök a csomagok alatt eldugott boxban kuporogtak. 


A kölykökre egy ellenőrzés során bukkantak: az M7-es autópálya Fejér vármegyei szakaszán ellenőrizték az Olaszországba tartó autóst, aki azonnal lemondott az állatokról - írja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Facebook oldala...


A kiskutyák ki se láttak a rácsok között egy utasokkal teli autó csomagartójában, levegőtlen rejtekhelyen kuporogtak. A kölykök alig hathetesek, semmilyen papírral és chipel sem rendelkeztek - holott ezek nélkül a kutyák nem utazhattak volna. A sofőr állította, hogy a kutyák az övéi. 

 

A pénzügyőrök értesítették a kormányhivatal hatósági állatorvosát, aki megállapította, hogy a kölyökállatoknak oltásuk, csipjük, útlevelük sincs, márpedig okmány hiányában és fiatal koruk miatt nem szállíthatók - írják. A kölyköket egy alapítványnál helyezték el. A sofőr tettét azzal próbálta enyhíteni, hogy azonnal lemondott az állatokról.

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hogyan találnak haza a kutyák? Hogyan találnak haza a kutyák?
Rengeteg megható történetet hallhattunk, olvashattunk elveszett kutyákról, akik dacolva távolsággal, időjárással, megtalálták a hazavezető utat. De hogyan képesek erre? Tényleg olyan jó az irányérzékük, mint nekünk? Vagy egy belső iránytű vezeti őket?

Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham? Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham?
Egy kellemetlen, ijesztő élmény bizonyos emberek, tárgyak, állatok vagy helyzetek kapcsán szorongást válthat ki a kutyában. De mikor lép át a szorongás pánikba? Mit kell tudnunk az állapotról?

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Fényesen csillog a prágai Károly híd szobrának kutyafigurája, a látogatók érintésének hála Fényesen csillog a prágai Károly híd szobrának kutyafigurája, a látogatók érintésének hála
Kedves és hűséges kisugárzásának köszönhetően szívből átérezzük a bennünket összekötő, ősidőktől eredő szeretetet.

Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni
Mi, kutyások, érthető okokból többet tartózkodunk a szabadban, mint nem-kutyás társaink. Legtöbbünk azonban vagy idő- vagy kedv hiányában ritkán szakad ki a megszokott sétáltató útvonalaiból. Pedig igazán megéri beiktatni egy-egy hosszabb kirándulást is!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com JULIUS-K9 Rehabportál Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Hírek - Címlapon
Hírek - Címlapon