A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Közel ezer tacsi és gazdájának majálisa - ilyen volt a III. Tacskó Találkozó!

2016. május 09., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Boldog tacskók nyüzsögtek szombaton a Népligetben: ugattak, birkóztak, labdáztak, bemutatóztak: hatalmas sikerrel zárult a III. Tacskó Találkozó!



Színes kendők a tacskók nyakában: ettől lett igazán színes a tacsimajális!
Színes kendők a tacskók nyakában: ettől lett igazán színes a tacsimajális!
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Még a futó zápor sem szeghette kedvét a majálisozóknak! Rengeteg tacsis gazdi és a fajtát kedvelő kutyabarát érkezett szombaton a Népligetbe a tacskók napjára. A rendezvényre nem kevesebb, mint 1000 ember és 500 tacskó érkezett!

Míg a tacskók boldogan ismerkedtek és játszottak egymással, a gazdik sem unatkoztak: színes programok, kiállítók és vásár várt mindenkit.

 

Igazi tacsifanatikus!
Igazi tacsifanatikus!
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Az esemény színpadán folyamatosan zajlottak az események: Laki Beáta kutyás (tacskós!) trükkbemutatója után megmutathatták minden tudásukat a tacskók: volt, aki labdát fejelt vissza gazdijának, volt, aki karikán ugrott át hihetetlen szorgalommal, és nagyon sok tacsi megtanulta tökéletesen halottnak tettetni magát. Fantasztikus ajándékokért izgulhatták végig a jótékonysági tombolasorsolást a gazdik - ennek teljes bevételét a Futrinka Egyesület számára ajánlották fel.

 

Tacskós trükkbemutató
Tacskós trükkbemutató
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

A színpadon kívül is sok érdekességgel találkozhattak a tacsisok: kipróbálhatták a kutya-fizioterápiát, állatorvosi tanácsokat kaphattak, tippekkel és hasznos információkkal lehettek gazdagabbak a kutyás nyaralással és kutya utaztatásával kapcsolatban, de volt kutyakozmetika, színes áruk, tacsis kiegészítők és egy igazi majálishoz híven vattacukor, édesség is!

 

Színes programok, vásár, édesség és hasznos tanácsok - ez várta a látogatókat. Mi is ott voltunk!
Színes programok, vásár, édesség és hasznos tanácsok - ez várta a látogatókat. Mi is ott voltunk!
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Paluska Pétert, a Tacskó Találkozó főszervezőjét kérdeztük, hogy értékeli a tacsimajálist, és hogy mire számíthatunk a jövőt illetően:

Csak jót tudok írni a találkozóról, minden úgy volt, ahogy terveztük, kivéve azt, hogy az égiek közbe szóltak, de nagyon sokan visszajöttek az eső után a fák alól és az autókból! Nagy sikere volt az ügyességi versenynek és minden más programnak. Ismét nagyon sok tapasztalatot szereztem, amit fel tudok használni majd a következő találkozó szervezésénél.

 

Paluska Péter, a Tacskó Találkozó főszervezője
Paluska Péter, a Tacskó Találkozó főszervezője
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Minden résztvevőnek köszönöm a rengetek kedves szót, dicséretet, levelet és az ajándékokat is! A támogatóknak, a segítőknek, azt, hogy hozzájárultak a sikerhez. Már töröm az agyam és nem tudok leállni… tervezem a következőt, a IV. Országos Tacskó Találkozót, amelynek időpontját most még nem tudom megmondani. Szeretném, ha nagyon kidolgozott lenne és szuper... Sok tervem van. De ahhoz hogy olyan legyen, amilyet a tacsisok szeretnének, hamarosan a Tacskó Találkozó csoportba kikerül egy űrlap, amelyben leírhatják a résztvevők a tapasztalataikat és javaslataikat, illetve üzenhetnek nekem. Fontos mindenki véleménye!

Nagyon nagy az érdeklődés a rendezvény iránt minden felől... és továbbra is várjuk a kedvelőket a Tacskó Találkozó Hivatalos facebook oldalán és a csoportban. E-mail címünk továbbra is él : [email protected]

 

A zápor után szinte minden tacsis visszatért
A zápor után szinte minden tacsis visszatért
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

 

Nagyon köszönjük Paluska Péternek a nagyszerű szervezést! Izgatottan várjuk a folyatást, a IV. Országos Tacskó találkozót!

 

 


A III. Tacskó Találkozón készült fotókat Facebook oldalunkon, ide kattintva találjátok! Jelöljétek be magatokat és tacsitokat a fotókon, hadd lássa mindenki, milyen jó buli volt!


 

A tacsik nagyon élvezték a jó időt és egymás társaságát
A tacsik nagyon élvezték a jó időt és egymás társaságát
Fotó: kutyabarathelyek.hu

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: kutyabarathelyek.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok
A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók
Elképesztő, hogy még mindig itt tartunk, de sajnos újra és újra el kell mondani: a nyári melegben NE HAGYJ ÁLLATOT AZ AUTÓBAN!

Többszáz golden retriever gyűlt össze Skóciában, hogy megünnepeljék a fajta születését Többszáz golden retriever gyűlt össze Skóciában, hogy megünnepeljék a fajta születését
Szinte hihetetlen, de már 155 év boldogítják a gazdik életét az aranyszívű kutyusok.

Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája! Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája!
Munkavégzés közben figyeltek fel a Magyar Közút munkatársai a hosszú fűben megbújó kis apróságra – a kiskutya bundája átázott az esőtől, fázott és nagyon félt – szerencsére a jószívű közutasok nem hagyták sorsára!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. MTI AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Különleges luxus-terminál épül egy amerikai repülőtéren háziállatok számára Hírek - Címlapon
Különleges luxus-terminál épül egy amerikai repülőtéren háziállatok számára
Győztek a gazdik Szombathelyen! Hírek - Címlapon
Győztek a gazdik Szombathelyen!