A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutya - cica bútorgyűjteménnyel hódít az Ikea

2017. október 10., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Ha bútorról, lakberendezésről van szó, sokunknak elsőként az Ikea jut eszébe. A népszerű áruházlánc újabb nagy dobással készül: jövőre a gazdik szívét akarják elrabolni!Az Ikea csapata pontosan tudja, mi az amire szükségünk van az otthonunkban - na és persze azt is, amire egyáltalán nincs szükségünk, valahogy mégis a kosárba kerül…

Mindezidáig azonban hiányzott valami a kollekcióból: azok a bútorok és kiegészítők, amik nélkül nem lehet teljes egy kutyás, vagy épp cicás lakás.

 

A kutyásokra és macskásokra is gondolt az Ikea

 

Sokáig azonban már nem kell várnunk: 2018 tavaszára ígérik az új, Lurvig nevű termékcsaládot. Érdekesség, hogy a lurvig szó jelentése “szőrös” vagy “bozontos”. válogathatunk majd kutyaágyak, takarók, cica-alagutak, kaparófák.

 

Ikea - kutyaágy

 

Ikea - macska bútorok

 

Ikea-kutyaágy

 

Az állatvédelem sem áll egyébként távol az Ikeától: a szingapúri Ikea rukkolt elő nem oly rég az ötlettel, hogy gazdikereső menhelyi kutyusok kartonra nyomtatott képeit helyezték el egy-egy berendezett szobában.  A kutyák képei olyannyira beleillettek a környezetükbe, hogy a vásárlók szinte természetesnek vehették a jelenlétüket... így ösztönözték őket az örökbefogadásra. Ide kattintva fotók is láthatók erről a korábbi akciójukról!

 

Ikea - kutya takaró

 

Ikea - macskás bútor

 

Ikea - kutyaágy

 

Ikea - kutyás bútor

 

 

 

Forrás: boredpanda.com

Témába vág

Az a fránya kutyaszag... 7 tipp, hogy csökkentsük a kellemetlen szagokat Az a fránya kutyaszag... 7 tipp, hogy csökkentsük a kellemetlen szagokat
Hm, itt valami bűzlik... Csak nem a kutya? De hiszen nem is koszos! Vagy mégis? Néhány egyszerű ötlet segítségével szerencsére útját állhatjuk a zavaró illatoknak.

Toklász kérdés – Valóban egyre rosszabb a helyzet? Ha igen, ki a felelős? Toklász kérdés – Valóban egyre rosszabb a helyzet? Ha igen, ki a felelős?
Facebook oldalukon nemrég felhívást tettek közzé és arra kérik a gazdikat, hogy kitöltésével minél többen segítsenek feltérképezni a fővárost, hogy hogyan változott a helyzet az elmúlt években és merre vannak a legproblémásabb területek. Vajon jogos e a felháborodás a gazdik részéről vagy csupán egy felfújt sztoriról van csak szó?

4 dolog, amiért a gazdikat is ünnepelhetjük Anyák napján 4 dolog, amiért a gazdikat is ünnepelhetjük Anyák napján
Van pár dolog, ami miatt azokat a nőket is ünnepelhetnénk, akik egy, vagy több kutyusnak az „anyukája”. A gazdi szerep, ha nem is ugyanaz, nagyon hasonlít a szülői szerepre.

A gazdi lét legnehezebb pillanata - Hogyan készüljünk az eutanáziára? A gazdi lét legnehezebb pillanata - Hogyan készüljünk az eutanáziára?
Mindig nehéz döntés, amikor végleg búcsút kell vennünk szeretett kedvencünktől. A gyászt talán semmi sem enyhítheti. Azonban ha megismerjük az eljárást, talán könnyebb lesz elfogadni, hogy így a végső ajándékot adhatjuk négylábú társunknak, megmentve őt egy sor felesleges szenvedéstől. És így talán könnyebben békére lelhet a lelkünk is.

Kutyakennel – isteni találmány vagy ördögi eszköz? Kutyakennel – isteni találmány vagy ördögi eszköz?
Az alapvető probléma szerintem ott van, hogy mi humanoidok emberként gondolkozunk. Nekünk persze gondot jelentene, ha egy relatív picike helyre bezárva kellene órákat eltöltenünk. Bár ezt is inkább úgy gondolom, hogy a hozzáállásunkon múlik az egész.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Rehabportál Brimo partysátor Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Elveszítették lányukat, de kutyája hazatért Hírek - Címlapon
Elveszítették lányukat, de kutyája hazatért
Nyaralás kutya nélkül? Soha! Hírek - Címlapon
Nyaralás kutya nélkül? Soha!