A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutya - cica bútorgyűjteménnyel hódít az Ikea

2017. október 10., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Ha bútorról, lakberendezésről van szó, sokunknak elsőként az Ikea jut eszébe. A népszerű áruházlánc újabb nagy dobással készül: jövőre a gazdik szívét akarják elrabolni!



Az Ikea csapata pontosan tudja, mi az amire szükségünk van az otthonunkban - na és persze azt is, amire egyáltalán nincs szükségünk, valahogy mégis a kosárba kerül…

Mindezidáig azonban hiányzott valami a kollekcióból: azok a bútorok és kiegészítők, amik nélkül nem lehet teljes egy kutyás, vagy épp cicás lakás.

 

A kutyásokra és macskásokra is gondolt az Ikea

 

Sokáig azonban már nem kell várnunk: 2018 tavaszára ígérik az új, Lurvig nevű termékcsaládot. Érdekesség, hogy a lurvig szó jelentése “szőrös” vagy “bozontos”. válogathatunk majd kutyaágyak, takarók, cica-alagutak, kaparófák.

 

Ikea - kutyaágy

 

Ikea - macska bútorok

 

Ikea-kutyaágy

 

Az állatvédelem sem áll egyébként távol az Ikeától: a szingapúri Ikea rukkolt elő nem oly rég az ötlettel, hogy gazdikereső menhelyi kutyusok kartonra nyomtatott képeit helyezték el egy-egy berendezett szobában.  A kutyák képei olyannyira beleillettek a környezetükbe, hogy a vásárlók szinte természetesnek vehették a jelenlétüket... így ösztönözték őket az örökbefogadásra. Ide kattintva fotók is láthatók erről a korábbi akciójukról!

 

Ikea - kutya takaró

 

Ikea - macskás bútor

 

Ikea - kutyaágy

 

Ikea - kutyás bútor

 

 

 

Forrás: boredpanda.com

Témába vág

Az a fránya kutyaszag... 7 tipp, hogy csökkentsük a kellemetlen szagokat Az a fránya kutyaszag... 7 tipp, hogy csökkentsük a kellemetlen szagokat
Hm, itt valami bűzlik... Csak nem a kutya? De hiszen nem is koszos! Vagy mégis? Néhány egyszerű ötlet segítségével szerencsére útját állhatjuk a zavaró illatoknak.

4 dolog, amiért a gazdikat is ünnepelhetjük Anyák napján 4 dolog, amiért a gazdikat is ünnepelhetjük Anyák napján
Van pár dolog, ami miatt azokat a nőket is ünnepelhetnénk, akik egy, vagy több kutyusnak az „anyukája”. A gazdi szerep, ha nem is ugyanaz, nagyon hasonlít a szülői szerepre.

Segítség az idős gazdiknak, ha baj van – ezzel a programmal biztonságban tudhatják kedvencüket is Segítség az idős gazdiknak, ha baj van – ezzel a programmal biztonságban tudhatják kedvencüket is
A Gondosóra program segítség lehet a házi kedvencek, kisállatok számára is - közölte a miniszterelnök főtanácsadója a közösségi oldalára vasárnap feltöltött videóban.

Ennyit költenek a magyarok kutyájuk etetésére havonta Ennyit költenek a magyarok kutyájuk etetésére havonta
Egy kutya etetése havonta átlagosan mintegy 12 ezer forintba kerül; jelenleg tízből négy magyar tart kutyát otthon, a legtöbben közülük egy kutyáról gondoskodnak - derül ki a Cofidis reprezentatív kutatásából.

Ajándékötletek karácsonyra - Szuper kutyás könyvek, nemcsak gazdiknak Ajándékötletek karácsonyra - Szuper kutyás könyvek, nemcsak gazdiknak
Lepd meg magad és szeretteidet kutyás könyvekkel! Ha úgy érzed, még bőven elférne a karácsonyfa alá egy-két ajándék, és a kutyákért is odavagy, szeretettel ajánljuk figyelmedbe e kiadványokat.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. JULIUS-K9 Brimo partysátor AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ivartalanítás: íme a 6 leggyakoribb tévhit! Hírek - Címlapon
Ivartalanítás: íme a 6 leggyakoribb tévhit!
Az állatokat sem kímélik az ISIS terroristái - kiskutyára erősítettek robbanószereket Hírek - Címlapon
Az állatokat sem kímélik az ISIS terroristái - kiskutyára erősítettek robbanószereket