A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutya szállításához is vásárolható már bérlet a MÁV applikációban

2022. augusztus 02., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




Kerékpár és kutya szállításához is vásárolható már bérlet a MÁV applikációban - közölte a MÁV-START az MTI-vel.



 

Egyre többen választják a vasúti bérlet megváltásához az online vásárlást, idén már a bérletek 12 százalékát a MÁV applikációból vásárolták meg az utasok.

Mostantól - az alkalmazás fejlesztésének következő lépéseként - már a vasúti kerékpár- illetve élőállatbérletek is kényelmesen megvásárolhatók mobileszközön keresztül - tájékoztattak.   

 

Az online vásárolt kerékpár- és élőállatbérletek felhasználása személyhez kötött, vásárláskor a kerékpárt vagy kutyát szállító utas adatait kell megadni.

 

 

Kerékpár és kutya szállításához is vásárolható már bérlet a MÁV applikációban
Kerékpár és kutya szállításához is vásárolható már bérlet a MÁV applikációban
Fotó: scotsman.com

 

 

Közölték, hogy a vasúti kerékpár- illetve élőállatbérletekből tavaly mintegy 5600, míg idén az első félévben több mint 3300 darabot váltottak az utasok.

 

A kerékpár- és az állatszállítás feltételeiről a MÁV honlapján, a https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/kerekparszallitas és a https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/gyakran-ismetelt-kerdesek/kutya-es-mas-elo-allatok-szallitasa linkeken érhető el bővebb információ.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók
A kutyás strandolás remek lehetőség arra, hogy kedvencünkkel együtt élvezzük a nyár örömeit. Azonban ahhoz, hogy a strandolás biztonságos és élvezetes legyen mindkettőtök számára, érdemes figyelembe venni néhány fontos állategészségügyi tudnivalót!

Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza
Nem csak az autóvezetőknek kell fokozottan ébernek lennie a nyár második felében: a kutyasétán, kiránduláson is keresztezhetjük a szerelmes őzek útját. Legyünk éberek!

Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok
Ahogy a nyári hónapok elérkeznek, sok gazdi kedvencével együtt indul nyaralni. A közös kalandok azonban gondos előkészületeket igényelnek, hogy mindenki számára biztonságos és kellemes legyen az utazás.

Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök
Alig néhány hetes kölyökkutyákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy román furgonban Komárom-Esztergom vármegyében.

Kutyával a Balatonra: zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon Kutyával a Balatonra: zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon
Változott szerdától a kutyák szállítását érintő szabályozás a vonatokon: már zárt doboz nélkül, csupán szájkosár és póráz használatával is lehet velük utazni a balatoni InterCity és expresszjáratokon - közölte a MÁV Zrt. a vasúttársaság honlapján.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. MTI MOL Nyrt. Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Meglepő kutya-munka: USB- és mikrochip-keresésre képeznek ki kutyákat Ausztráliában Hírek - Címlapon
Meglepő kutya-munka: USB- és mikrochip-keresésre képeznek ki kutyákat Ausztráliában
Újabb kutya halt meg a Budai várban Hírek - Címlapon
Újabb kutya halt meg a Budai várban