A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutya tanítja a strandolás szabályaira a gyerekeket

2018. július 18., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




A strandolás az egyik legjobb része a nyárnak, fontos azonban, hogy mindannyian betartsuk az írott és íratlan szabályokat, már csak saját testi épségünk érdekében is.



Minden gyereknek minél korábban meg kell ismerkednie azokkal az alapvető tudnivalókkal, szabályokkal, melyek alkalmazásával felhőtlenül, nem utolsósorban sérülésmentesen élvezhetik a nyári strandolást. Az ismeretek elsajátításáért vízbiztonsági tréningen is részt vehetünk gyermekeinkkel, ahol különleges oktató tanítja meg az alapokat: ő Aqua, a képzett vízimentő kutya.

 

Kottek Petra, az Aqua&Sonar CODE vízbiztonsági tréningvezetője a Duna Televízió Balatoni nyár című műsorában elmondta, a vízbiztonsági tréninget gyerekek számára hozták létre, megelőzés céljából - írja a Hirado.hu. A programban a strandok, a medencék szabályaival, a vízből mentéssel és az elsősegélynyújtással is megismerkedhetnek a gyerekek. A tréning során elsajátíthatják, hogy vigyázzanak saját- és társaik testi épségére, hogyan viselkedjenek a vízpartokon. A tréning alatt az egyik legnagyobb segítség Aqua, a képzett vízimentő kutya: segítségével a gyerekek jobban odafigyelnek az elhangzottakra.

 

 

Nézd meg az Aquáról szóló riportot az alábbi képre kattintva:

 

 

Kutyás vízbiztonsági tréning

Kutyás vízbiztonsági tréning

 

 

 

 

Forrás: hirado.hu

Témába vág

Betegségre is utalhat, ha a kutya folyton szomjas, túl sokat iszik Betegségre is utalhat, ha a kutya folyton szomjas, túl sokat iszik
A fokozott szomjúságérzet gyakran átmeneti állapot kutyáknál, ám ha hosszabb időn át fennáll, vagy egyéb tünetek kísérik, jelezhet egészségügyi problémát. Tudj meg többet a lehetséges okokról!

Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene? Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene?
A szomjúság és a kiszáradás közötti különbség szembetűnő, ám nem minden dehidratált kutya mutatja előbbi jeleit. Fontos tudnunk róla, mert rövid idő alatt életveszélyes állapotot okozhat.

Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért
A négyéves Jack Russell Terrier nap, mint nap elkápráztatja rajongóit bravúrjaival.

Fürdetés: 6 tipp, hogy kellemesebbé tehesd kutyád számára Fürdetés: 6 tipp, hogy kellemesebbé tehesd kutyád számára
A kutya fürdetése amolyan "nemszeretem" dolog lehet, mégsem úszhatjuk meg. Időnként bizony szükséges, hogy megfürdessük kedvencünket, nemcsak az esetleges kutyaszag és a kosz miatt. A tiszta, ápolt szőrzet és bőr egészsége szempontjából is fontos, általa pedig kutyánk is mi is jobban érezzük majd magunkat!

5 tünet, ami komoly bajt is jelezhet a kutyánál 5 tünet, ami komoly bajt is jelezhet a kutyánál
Erőteljesen liheg vagy nyálzik? Folyton szomjas és vizet kér? Másként kezd el viselkedni? Talán még a szaga is megváltozik... Mi mindenre utalhat, ha szokatlan tüneteket tapasztalunk kedvencünknél?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak MOL Nyrt. Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld Hírek - Címlapon
Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld
Hajszálon múlt a tragédia: forró autóból mentettek kutyát a cseh rendőrök Hírek - Címlapon
Hajszálon múlt a tragédia: forró autóból mentettek kutyát a cseh rendőrök