A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutya tanítja a strandolás szabályaira a gyerekeket

2018. július 18., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
A strandolás az egyik legjobb része a nyárnak, fontos azonban, hogy mindannyian betartsuk az írott és íratlan szabályokat, már csak saját testi épségünk érdekében is.Minden gyereknek minél korábban meg kell ismerkednie azokkal az alapvető tudnivalókkal, szabályokkal, melyek alkalmazásával felhőtlenül, nem utolsósorban sérülésmentesen élvezhetik a nyári strandolást. Az ismeretek elsajátításáért vízbiztonsági tréningen is részt vehetünk gyermekeinkkel, ahol különleges oktató tanítja meg az alapokat: ő Aqua, a képzett vízimentő kutya.

 

Kottek Petra, az Aqua&Sonar CODE vízbiztonsági tréningvezetője a Duna Televízió Balatoni nyár című műsorában elmondta, a vízbiztonsági tréninget gyerekek számára hozták létre, megelőzés céljából - írja a Hirado.hu. A programban a strandok, a medencék szabályaival, a vízből mentéssel és az elsősegélynyújtással is megismerkedhetnek a gyerekek. A tréning során elsajátíthatják, hogy vigyázzanak saját- és társaik testi épségére, hogyan viselkedjenek a vízpartokon. A tréning alatt az egyik legnagyobb segítség Aqua, a képzett vízimentő kutya: segítségével a gyerekek jobban odafigyelnek az elhangzottakra.

 

 

Nézd meg az Aquáról szóló riportot az alábbi képre kattintva:

 

 

Kutyás vízbiztonsági tréning

Kutyás vízbiztonsági tréning

 

 

 

 

Forrás: hirado.hu

Témába vág

A nyár első napjával nyílik a Hirdi Kutyastrand! A nyár első napjával nyílik a Hirdi Kutyastrand!
Végre kezdi megmutatni magát a nyári jó idő, hamarosan pedig mentehetetlenül be is robban a legmelegebb évszak. Szerencsére idén is lesz lehetőség a hűsölésre a Hirdi Kutyastrandon!

Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették
Szívmelengető videón, ahogy újra mosolyognak a katasztrófát megélt kutyusok.

5 tünet, ami komoly bajt is jelezhet a kutyánál 5 tünet, ami komoly bajt is jelezhet a kutyánál
Erőteljesen liheg vagy nyálzik? Folyton szomjas és vizet kér? Másként kezd el viselkedni? Talán még a szaga is megváltozik... Mi mindenre utalhat, ha szokatlan tüneteket tapasztalunk kedvencünknél?

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

Betegségre is utalhat, ha a kutya folyton szomjas, túl sokat iszik Betegségre is utalhat, ha a kutya folyton szomjas, túl sokat iszik
A fokozott szomjúságérzet gyakran átmeneti állapot kutyáknál, ám ha hosszabb időn át fennáll, vagy egyéb tünetek kísérik, jelezhet egészségügyi problémát. Tudj meg többet a lehetséges okokról!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Brimo partysátor Ebugatta MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld Hírek - Címlapon
Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld
Hajszálon múlt a tragédia: forró autóból mentettek kutyát a cseh rendőrök Hírek - Címlapon
Hajszálon múlt a tragédia: forró autóból mentettek kutyát a cseh rendőrök