hirdetés (X)

hirdetés (X)

A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Állatvédelem

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés

Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld

2018. július 18., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Rendhagyó akcióval szeretné felhívni a figyelmet Szundi Regináld az örökbefogadásra és a menhelyi állatok segítésére.Milyen lehet egy kutya élete egy menhelyen? Milyen egyedül, vagy társaival együtt a nap egy részét kennelben tölteni, várva a vidám séta vagy udvari szaladgálás perceit, közben remélve, hogy eljön az a bizonyos kétlábú, aki beleszeret, és hazaviszi egy szerető otthonba... ?

Ezekre a kérdésekre szeretné ráirányítani a figyelmünket Szundi Regináld új akciójával. A budapesti srác a Siófoki Állatvédő Alapítvány menhelyére költözik be egy hétre. Ez idő alatt egy kennelben fog aludni, osztozva azon két kutyussal.

 

Egy hét a kutya szemszögéből
Egy hét a kutya szemszögéből
Fotó: sonline.hu

 

A kennelben töltött napokat élőben is követhetjük az Alapítvány Youtube csatornáján. Regináld azon felül, hogy szeretné felhívni a figyelmet a menhelyek nehéz helyzetére, szeretne minél több kutyának gazdit találni, emellett támogatást gyűjteni az Alapítványnak. A Sonline.hu-nak azt is elmondta, maga is meglepődött, mennyi fiatal, egészséges és szép kutya él a menhelyen. Arra számított ugyanis, hogy főként nyugdíjas korú ebekkel fog majd találkozni. A siófoki menhelyen egyébként 170 kutyáról gondoskodnak az önkéntesek.

 

Hasonló kezdeményezést indított korábban a francia humorista, Remi Galliard is - az ő projektje nagyon sikeres volt, 200 kutya talált gazdára az akciójának köszönhetően, de rengeteg támogatást is kapott a menhely, ahova beköltözött.

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: sonline.hu

Témába vág

Közel 3 tonna termékkel támogatta az árva állatokat az áruházlánc Közel 3 tonna termékkel támogatta az árva állatokat az áruházlánc
A SPAR nyolc éve egyedülálló adományprogrammal segíti a magyarországi állatparkok és menhelyek, valamint vadasparkok nélkülözhetetlen állatmentő és gondozómunkáját.

Így vált a bántalmazott kutya világutazóvá Így vált a bántalmazott kutya világutazóvá
Egy apró véletlen, egy találkozás sorsokat változtathat meg. Így történt ez egy szinte halálra éheztetett kutyával is. Szerencséjére egy napon keresztezte egymást az útja két utazó lánnyal, akiknek megesett a szíve a sanyarú sorsú kutyán.

Maraton közben talált kóbor kölyökkutyával a karjában futotta le a távot a sportoló Maraton közben talált kóbor kölyökkutyával a karjában futotta le a távot a sportoló
A maradék távot, azaz 30 kilométert tett meg a futó karjában tartva a megmentett kölyökkutyát. A dobogós mellett ő az abszolút nyertese a maratonnak!

Tűz pusztított a veszprémi állatmenhelyen Tűz pusztított a veszprémi állatmenhelyen
Valószínűleg egy zárlat okozhatta a tüzet a Vackoló Állatvédő Egyesület menhelyén.

Kutyaszemmel: idén 7 millió forint értékű adomány érkezett a vidéki menhelyen élő kutyáknak Kutyaszemmel: idén 7 millió forint értékű adomány érkezett a vidéki menhelyen élő kutyáknak
Magyarországon ritkán van példa arra, hogy a vidéki menhelyek komolyabb anyagi támogatásban részesülnek.

Egy magyar lány is pályázik az egyik legextrémebb kutyás kalandra Egy magyar lány is pályázik az egyik legextrémebb kutyás kalandra
Ráadásul elkötelezte magát az árva állatok támogatása mellett. A kutyás expedícióra való kijutás mellett most ebben is segíthetünk neki!

Finom kávéval támogathatod az árva állatokat Finom kávéval támogathatod az árva állatokat
Karácsony közeledtével kicsit jobban a fókuszba kerülnek a nélkülözők, így az árva állatok is. Most ismét egy kreatív ötlet buzdít jótékonykodásra.

7 érv, miért fogadj örökbe kutyát 7 érv, miért fogadj örökbe kutyát
Ne vásárolj, fogadj örökbe! Ezzel a mondattal nagyon sokszor találkozhatunk, mégis, még mindig vannak fenntartások az örökbefogadással szemben. Hét olyan érvet hoztunk, ami meggyőz minden hezitálót, hogy az örökbefogadást válassza!

A Black Friday után itt az Adakozó Kedd A Black Friday után itt az Adakozó Kedd
November 27-én, Adakozó Kedden az adományozás és a jótékonykodás kerül a fókuszba, rögtön a Balck Friday-t követően. Az adakozás ünnepén most a menhelyi kutyákat is lehet segíteni az #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadományozással.

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Legtöbbet lájkolt cikkek

A héten

Hónapban

Valaha

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hard Dog Race AEGON Magyarország Zrt. JULIUS-K9 Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket Hírek - Címlapon
Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket
Kutya tanítja a strandolás szabályaira a gyerekeket Hírek - Címlapon
Kutya tanítja a strandolás szabályaira a gyerekeket