A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld

2018. július 18., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Rendhagyó akcióval szeretné felhívni a figyelmet Szundi Regináld az örökbefogadásra és a menhelyi állatok segítésére.



Milyen lehet egy kutya élete egy menhelyen? Milyen egyedül, vagy társaival együtt a nap egy részét kennelben tölteni, várva a vidám séta vagy udvari szaladgálás perceit, közben remélve, hogy eljön az a bizonyos kétlábú, aki beleszeret, és hazaviszi egy szerető otthonba... ?

Ezekre a kérdésekre szeretné ráirányítani a figyelmünket Szundi Regináld új akciójával. A budapesti srác a Siófoki Állatvédő Alapítvány menhelyére költözik be egy hétre. Ez idő alatt egy kennelben fog aludni, osztozva azon két kutyussal.

 

Egy hét a kutya szemszögéből
Egy hét a kutya szemszögéből
Fotó: sonline.hu

 

A kennelben töltött napokat élőben is követhetjük az Alapítvány Youtube csatornáján. Regináld azon felül, hogy szeretné felhívni a figyelmet a menhelyek nehéz helyzetére, szeretne minél több kutyának gazdit találni, emellett támogatást gyűjteni az Alapítványnak. A Sonline.hu-nak azt is elmondta, maga is meglepődött, mennyi fiatal, egészséges és szép kutya él a menhelyen. Arra számított ugyanis, hogy főként nyugdíjas korú ebekkel fog majd találkozni. A siófoki menhelyen egyébként 170 kutyáról gondoskodnak az önkéntesek.

 

Hasonló kezdeményezést indított korábban a francia humorista, Remi Galliard is - az ő projektje nagyon sikeres volt, 200 kutya talált gazdára az akciójának köszönhetően, de rengeteg támogatást is kapott a menhely, ahova beköltözött.

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: sonline.hu

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak
Nyolc rémült kutya fogadta a Halasi Állatotthon dolgozóit – a kutyákat valaki egyszerűen átdobta a kerítésen, így szabadult meg tőlük.

277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton 277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton
Az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek meghirdetett 500 millió forintos keretösszegű pályázaton 277 szervezet nyert el támogatást - közölte az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos kedden Budapesten.

Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni
A kóborló gazdátlan állatok száma elképesztő mennyiséget öltött az országban. Ugyanakkor az örökbefogadási kedv és lehetőség lassan nullához közelít.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta MTI EB OVO Közhasznú Egyesület Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket Hírek - Címlapon
Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket
Kutya tanítja a strandolás szabályaira a gyerekeket Hírek - Címlapon
Kutya tanítja a strandolás szabályaira a gyerekeket