A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld

2018. július 18., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Rendhagyó akcióval szeretné felhívni a figyelmet Szundi Regináld az örökbefogadásra és a menhelyi állatok segítésére.



Milyen lehet egy kutya élete egy menhelyen? Milyen egyedül, vagy társaival együtt a nap egy részét kennelben tölteni, várva a vidám séta vagy udvari szaladgálás perceit, közben remélve, hogy eljön az a bizonyos kétlábú, aki beleszeret, és hazaviszi egy szerető otthonba... ?

Ezekre a kérdésekre szeretné ráirányítani a figyelmünket Szundi Regináld új akciójával. A budapesti srác a Siófoki Állatvédő Alapítvány menhelyére költözik be egy hétre. Ez idő alatt egy kennelben fog aludni, osztozva azon két kutyussal.

 

Egy hét a kutya szemszögéből
Egy hét a kutya szemszögéből
Fotó: sonline.hu

 

A kennelben töltött napokat élőben is követhetjük az Alapítvány Youtube csatornáján. Regináld azon felül, hogy szeretné felhívni a figyelmet a menhelyek nehéz helyzetére, szeretne minél több kutyának gazdit találni, emellett támogatást gyűjteni az Alapítványnak. A Sonline.hu-nak azt is elmondta, maga is meglepődött, mennyi fiatal, egészséges és szép kutya él a menhelyen. Arra számított ugyanis, hogy főként nyugdíjas korú ebekkel fog majd találkozni. A siófoki menhelyen egyébként 170 kutyáról gondoskodnak az önkéntesek.

 

Hasonló kezdeményezést indított korábban a francia humorista, Remi Galliard is - az ő projektje nagyon sikeres volt, 200 kutya talált gazdára az akciójának köszönhetően, de rengeteg támogatást is kapott a menhely, ahova beköltözött.

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: sonline.hu

Témába vág

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor Irodakutya.com Mondial Assistance GesmbH AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket Hírek - Címlapon
Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket
Kutya tanítja a strandolás szabályaira a gyerekeket Hírek - Címlapon
Kutya tanítja a strandolás szabályaira a gyerekeket