A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld

2018. július 18., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Rendhagyó akcióval szeretné felhívni a figyelmet Szundi Regináld az örökbefogadásra és a menhelyi állatok segítésére.Milyen lehet egy kutya élete egy menhelyen? Milyen egyedül, vagy társaival együtt a nap egy részét kennelben tölteni, várva a vidám séta vagy udvari szaladgálás perceit, közben remélve, hogy eljön az a bizonyos kétlábú, aki beleszeret, és hazaviszi egy szerető otthonba... ?

Ezekre a kérdésekre szeretné ráirányítani a figyelmünket Szundi Regináld új akciójával. A budapesti srác a Siófoki Állatvédő Alapítvány menhelyére költözik be egy hétre. Ez idő alatt egy kennelben fog aludni, osztozva azon két kutyussal.

 

Egy hét a kutya szemszögéből
Egy hét a kutya szemszögéből
Fotó: sonline.hu

 

A kennelben töltött napokat élőben is követhetjük az Alapítvány Youtube csatornáján. Regináld azon felül, hogy szeretné felhívni a figyelmet a menhelyek nehéz helyzetére, szeretne minél több kutyának gazdit találni, emellett támogatást gyűjteni az Alapítványnak. A Sonline.hu-nak azt is elmondta, maga is meglepődött, mennyi fiatal, egészséges és szép kutya él a menhelyen. Arra számított ugyanis, hogy főként nyugdíjas korú ebekkel fog majd találkozni. A siófoki menhelyen egyébként 170 kutyáról gondoskodnak az önkéntesek.

 

Hasonló kezdeményezést indított korábban a francia humorista, Remi Galliard is - az ő projektje nagyon sikeres volt, 200 kutya talált gazdára az akciójának köszönhetően, de rengeteg támogatást is kapott a menhely, ahova beköltözött.

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: sonline.hu

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén
Negyedik alkalommal szervezte meg az elmúlt hétvégén a Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akciót menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A kétnapos gyűjtés során összesen közel 12 ezer konzervet, 9500 kilogramm száraztápot, valamint nagy mennyiségű állatfelszerelést és tisztítószert ajánlottak fel az INTERSPAR hipermarketek vásárlói. A SPAR ezen felül további 1 millió forinttal segíti az állatvédelem ügyét.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH MTI Hírstart Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket Hírek - Címlapon
Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket
Kutya tanítja a strandolás szabályaira a gyerekeket Hírek - Címlapon
Kutya tanítja a strandolás szabályaira a gyerekeket