A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld

2018. július 18., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Rendhagyó akcióval szeretné felhívni a figyelmet Szundi Regináld az örökbefogadásra és a menhelyi állatok segítésére.Milyen lehet egy kutya élete egy menhelyen? Milyen egyedül, vagy társaival együtt a nap egy részét kennelben tölteni, várva a vidám séta vagy udvari szaladgálás perceit, közben remélve, hogy eljön az a bizonyos kétlábú, aki beleszeret, és hazaviszi egy szerető otthonba... ?

Ezekre a kérdésekre szeretné ráirányítani a figyelmünket Szundi Regináld új akciójával. A budapesti srác a Siófoki Állatvédő Alapítvány menhelyére költözik be egy hétre. Ez idő alatt egy kennelben fog aludni, osztozva azon két kutyussal.

 

Egy hét a kutya szemszögéből
Egy hét a kutya szemszögéből
Fotó: sonline.hu

 

A kennelben töltött napokat élőben is követhetjük az Alapítvány Youtube csatornáján. Regináld azon felül, hogy szeretné felhívni a figyelmet a menhelyek nehéz helyzetére, szeretne minél több kutyának gazdit találni, emellett támogatást gyűjteni az Alapítványnak. A Sonline.hu-nak azt is elmondta, maga is meglepődött, mennyi fiatal, egészséges és szép kutya él a menhelyen. Arra számított ugyanis, hogy főként nyugdíjas korú ebekkel fog majd találkozni. A siófoki menhelyen egyébként 170 kutyáról gondoskodnak az önkéntesek.

 

Hasonló kezdeményezést indított korábban a francia humorista, Remi Galliard is - az ő projektje nagyon sikeres volt, 200 kutya talált gazdára az akciójának köszönhetően, de rengeteg támogatást is kapott a menhely, ahova beköltözött.

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: sonline.hu

Témába vág

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Íme a Világ Legcukibb Mentett Kutyája: Hobie, a félszemű „plüssmaci” Íme a Világ Legcukibb Mentett Kutyája: Hobie, a félszemű „plüssmaci”
Több mint 8000 kutyát utasított maga mögé a tündéri keverék a Világ Legcukibb Mentett Kutyája 2023-as versenyén. Megjelenésének és inspiráló történetének köszönhetően ő lett az idei év legaranyosabb mentett kutyája.

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Ebugatta Praktiker JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket Hírek - Címlapon
Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket
Kutya tanítja a strandolás szabályaira a gyerekeket Hírek - Címlapon
Kutya tanítja a strandolás szabályaira a gyerekeket