A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Könnyű

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Nevelés

Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket

2018. július 19., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Minden egyes kutyabarát helynek nagyon örülünk mi, Gazdik. Jó betérni olyan helyre, ahol szeretettel fogadnak nem csak minket, de kedvenceinket is. Most pedig újabb szintre lép a “kutyabarátság”: kutyusainkat is étlap várja majd a budapesti kávézóban!Az apró gesztusok varázsolnak az egyszerű vendégből törzsvendéget. Egy mosoly, pár barátságos szó, egy kis figyelmesség. Jól érezzük magunkat tőle, és visszavágyunk.

 

Nálunk, Gazdiknál természetesen plusz egy szempont is előtérbe kerül: kutyánk is érezze jól magát. Első lépésként: bejöhessen velünk, ne kelljen kint ülnie kikötve a melegben/hidegben/esőben/hóban. Minden mást csak pluszpontként értelmezünk. A kutyabarát vendéglátás mikéntjének pedig csak a képzelet szabhat határt.

 

Frappé köszönti a vendégeket a Farger Kávézóban
Frappé köszönti a vendégeket a Farger Kávézóban

 

 

Van egy kávézó Budapesten, a Szabadság tér mellett, ahova szinte minden kutyás szívesen látogat. A kutyákat, legyenek azok kicsik, vagy nagyok, fajtatiszták vagy keverékek, mindig nagy szeretettel fogadják.

“Olyan is előfordult már, hogy egyszerre hat kutya volt a vendégtérben, és minden a legnagyobb rendben zajlott” - meséli beszélgetésünk során Farsang Edit, a Farger Kávézó tulajdonosa.

 

 

 

 

A Farger az elsők közt volt hazánkban, akik nyitottak a négylábú vendégek felé, most pedig újabb ötlettel álltak elő: a gazdáikkal kávézni járó kutyák számára is készülnek finomsággal. Egészen pontosan kutyamenüvel. Az akció májusban indult, minden helyben reggeliző kutyás vendég kutyáját ingyen kutyareggeli várja.

“Van száraz tápunk, konzervünk, és házi koszt is, ezek közül választhat a gazdi kedvencének” - meséli Edit. “Augusztus végéig folytatódik alkalmi akcióként a kezdeményezés, ősszel pedig elkészül az EbÉtlapunk is.” Utóbbi már állandó kínálattal várja majd a kutyákat a nap bármely szakában.

 

 

 

Témába vág

Kutyás paradicsom: corgikkal teli kávézót nyitott egy kutyabarát nő Bangkokban Kutyás paradicsom: corgikkal teli kávézót nyitott egy kutyabarát nő Bangkokban
Sajnos túl távol van ez az idilli hely ahhoz, hogy csak leugorjunk egy kávéra… de mindenképpen felkerülhetne a kutyások bakancslistájára!

Ilyen az igazi kutyabolondok kávéja! Ilyen az igazi kutyabolondok kávéja!
Különleges cappuccinok, melyek minden kutyabarát szívét megdobogtatják!

Befolyásolja a kutyák iránti szeretetünket az, hogy a világ mely pontján élünk? Befolyásolja a kutyák iránti szeretetünket az, hogy a világ mely pontján élünk?
Miért szeretik egyesek a házikedvenceket, míg mások nem? Egy új tanulmány szerint óriási különbségek vannak a nemzetek között a kutya- és macskatartás tekintetében.

Őszi kutyaséta a festői Tokaj - Hegyalja történelmi borvidékén Őszi kutyaséta a festői Tokaj - Hegyalja történelmi borvidékén
Nincs is jobb dolog ősszel, mint a színesedő falevelek alatt sétálni a napsütötte erdőben, a vastag avart rugdosva… Az élmény azonban csak akkor teljes, ha kedvencünk is velünk tarthat a kirándulásra!

Magukkal vihetik kutyájukat munkába az egyik legnagyobb biztosító munkatársai Magukkal vihetik kutyájukat munkába az egyik legnagyobb biztosító munkatársai
Kutyabaráttá vált az UNION Biztosító irodaháza, így a munkatársaknak már nem kell aggódniuk, mi lesz kedvencükkel, míg ők dolgoznak.

Így nyaralj kutyával! Hasznos tudnivalók a kutyás nyaraláshoz Így nyaralj kutyával! Hasznos tudnivalók a kutyás nyaraláshoz
A kisállat-útlevél, útipatika, repülési szabályok, minden tudnivaló dióhéjban egy felejthetetlen kutyás nyaraláshoz.

Gazdivárót alakított ki a budakalászi áruház Gazdivárót alakított ki a budakalászi áruház
Nem kell többet az autóban hagyni a kutyát, ha a budakalászi Auchan áruházban intézzük a bevásárlást: az áruház kutyabarát vezetősége Gazdivárót alakított ki a kutyáknak, ahol biztonságban várhatják vissza gazdájukat.

Ez a kölyöknap biztosan állati lesz az AsiaCenterben! Ez a kölyöknap biztosan állati lesz az AsiaCenterben!
Egyszer volt, hol nem volt, a Szentmihályi úton túl…. ahol a disznó évének tiszteletére idén díszvendégként a kurta farkú malac túr. Ismét AsiaCenter Állati Kölyöknap!

Kutyajó szállásajánló Kutyajó szállásajánló
Egy kutyás számára csak kedvence társaságában lehet igazán jó a pihenés. Legszívesebben mindenhova magunkkal vinnénk kedvencünket, nem kivétel ez alól egy jó kirándulás, utazás sem!

Kutyás strandot kaphat Óbuda Kutyás strandot kaphat Óbuda
A következő hónapokban egyeztetésekre kerülhet sor a kutyások és az óbudai önkormányzat között a póráz nélküli kutyasétáltatásra alkalmas területekről, a kutyasétáltatás szabályairól, mindemellett megvizsgálják egy kutyás strand kialakításának lehetőségét is.

Legtöbbet lájkolt cikkek

A héten

Hónapban

Valaha

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Vizslatúra Irodakutya.com Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Emberségből jeles: ingyen hamburgert kap a Burger Kingtől a halálos beteg kutya Hírek - Címlapon
Emberségből jeles: ingyen hamburgert kap a Burger Kingtől a halálos beteg kutya
Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld Hírek - Címlapon
Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld