A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket

2018. július 19., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Minden egyes kutyabarát helynek nagyon örülünk mi, Gazdik. Jó betérni olyan helyre, ahol szeretettel fogadnak nem csak minket, de kedvenceinket is. Most pedig újabb szintre lép a “kutyabarátság”: kutyusainkat is étlap várja majd a budapesti kávézóban!



Az apró gesztusok varázsolnak az egyszerű vendégből törzsvendéget. Egy mosoly, pár barátságos szó, egy kis figyelmesség. Jól érezzük magunkat tőle, és visszavágyunk.

 

Nálunk, Gazdiknál természetesen plusz egy szempont is előtérbe kerül: kutyánk is érezze jól magát. Első lépésként: bejöhessen velünk, ne kelljen kint ülnie kikötve a melegben/hidegben/esőben/hóban. Minden mást csak pluszpontként értelmezünk. A kutyabarát vendéglátás mikéntjének pedig csak a képzelet szabhat határt.

 

Frappé köszönti a vendégeket a Farger Kávézóban
Frappé köszönti a vendégeket a Farger Kávézóban

 

 

Van egy kávézó Budapesten, a Szabadság tér mellett, ahova szinte minden kutyás szívesen látogat. A kutyákat, legyenek azok kicsik, vagy nagyok, fajtatiszták vagy keverékek, mindig nagy szeretettel fogadják.

“Olyan is előfordult már, hogy egyszerre hat kutya volt a vendégtérben, és minden a legnagyobb rendben zajlott” - meséli beszélgetésünk során Farsang Edit, a Farger Kávézó tulajdonosa.

 

 

 

 

A Farger az elsők közt volt hazánkban, akik nyitottak a négylábú vendégek felé, most pedig újabb ötlettel álltak elő: a gazdáikkal kávézni járó kutyák számára is készülnek finomsággal. Egészen pontosan kutyamenüvel. Az akció májusban indult, minden helyben reggeliző kutyás vendég kutyáját ingyen kutyareggeli várja.

“Van száraz tápunk, konzervünk, és házi koszt is, ezek közül választhat a gazdi kedvencének” - meséli Edit. “Augusztus végéig folytatódik alkalmi akcióként a kezdeményezés, ősszel pedig elkészül az EbÉtlapunk is.” Utóbbi már állandó kínálattal várja majd a kutyákat a nap bármely szakában.

 

 

 

Témába vág

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges! Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Finom falatokkal várja az adventi naptár a kutyusokat egy kanadai ház előtt Finom falatokkal várja az adventi naptár a kutyusokat egy kanadai ház előtt
Nagy-nagy örömmel fogadták a kutyusok, és a közösséget is jobban összekovácsolta a különleges karácsonyi eblepetés.

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. MOL Nyrt. Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Emberségből jeles: ingyen hamburgert kap a Burger Kingtől a halálos beteg kutya Hírek - Címlapon
Emberségből jeles: ingyen hamburgert kap a Burger Kingtől a halálos beteg kutya
Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld Hírek - Címlapon
Menhelyi kennelben él egy hétig Szundi Regináld