A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Emberségből jeles: ingyen hamburgert kap a Burger Kingtől a halálos beteg kutya

2018. július 20., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Igen, tudjuk, hogy nem ez a legegészségesebb étek egy kutya számára (sem), mégis… Ezzel a gesztussal szeretne a Burger King is a halálos betegségben szenvedő kutya utolsó napjainak megszépítéséhez.



Cody, a 10 éves boxer - labrador keverék kedvenc nasija a sajtburger. Lehet egy csont, egy táp, egy konzerv akármilyen finom és tápláló, egy-egy falat sajtburgert soha sem utasított vissza. Cody története sajnos végtelenül szomorúra fordult: az ősz pofájú négylábúnál csontvelőrákot diagnosztizáltak. Kezelését azonnal megkezdték, ám a felépülésére vajmi kevés esély van. Az orvosok 1-3 hónapot adtak neki.

 

Cody, a 10 éves keverék rákban szenved
Cody, a 10 éves keverék rákban szenved

 

Cody gazdája, Alec Karcher és családja nagyon összetört a hír hallatán, hiszen kutyájukat családtagként szeretik. Nem hagyták azonban, hogy a bánat kísérje ezt a pár hónapot:  elhatározták, a lehető legszebbé teszik a szeretett kutyáj utolsó heteit, napjait. Az egyik legnagyobb örömet pedig a kedvenc eledelével szerezheti Codynak, ezért minden nap jár egy sajtburger a négylábúnak.

 

A hatlábú páros így minden nap elsétál egy közeli Burger Kingbe Toledoban, és elmajszolnak egy-egy hamburgert. Mivel törzsvendégnek számítanak, a dolgozók elkezdtek érdeklődni a kutya iránt. A beszélgetés során kiderült, milyen halálos kórral küzd Cody, ami a kutyabarát dolgozókat is mélyen megérintette. Az őket kiszolgáló munkatárs egy pillanat türelmüket kérte, majd hátrament. A hölgy pár perc múlva az étterem menedzserével tért vissza, aki bemutatkozott, majd elmondta, a törzsvendégeinek: a szeretnék segíteni Cody utolsó idejét szebbé tenni, ezért ezentúl ingyen kapja majd tőlük imádott sajtburgerét.

 

 

***


Tanuljunk a szívszorító történetből: lehet, hogy most úgy tűnik, rengeteg időnk van még, hogy együtt sétáljunk, kiránduljunk kedvencünkkel. Ám az a bizonyos nap túlságosan hamar ideér. Ne csak akkor kezdjük el megszépíteni egymás életét, mikor már számolni kell a perceket: éljünk meg minden napot úgy, hogy új élményeket, közös emlékeket gyűjtünk, legyen az akár egy új környék felfedezése a városunkon belül, vagy egy közös nyaralás, kirándulás. Hogy az egész élet gyönyörű legyen!

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Segítség! Kiütéses a kutyám - Mit tegyek? Segítség! Kiütéses a kutyám - Mit tegyek?
Piros foltok, viszkető bőr... Idővel egyre kellemetlenebb tünetek léphetnek fel, melyek komolyabb betegségre is utalhatnak. Mit kell tudnunk a kiütésekről és hogyan segíthetünk kedvencünknek?

Miért sántít a kutyám? Okok, tünetek és teendők Miért sántít a kutyám? Okok, tünetek és teendők
Sántikál, kíméli a lábát vagy képtelen felállni, és csak húzza maga után? A sántítás mögött nemcsak sérülés, hanem betegségek is állhatnak, melyek kezelése szakértelmet, a gazdi részéről pedig türelmet és odaadást kíván. Mit kell tudnunk az állapotról, és hogyan segíthetünk kutyánknak?

6 különös dolog, amit a kutyád megérez rajtad 6 különös dolog, amit a kutyád megérez rajtad
"Esküdni mernék, hogy megérezte, egyszerűen tudta!" – Ha hallottuk már e szavakat kutyás ismerőseinktől, vagy első kézből tapasztaltuk kedvencünkön, elgondolkodhatunk a miérteken. Tényleg létezik az a bizonyos hatodik érzék? Vagy kifinomult szaglása „üzent” neki?

Kutyabarát ajánló a hosszú hétvégére Kutyabarát ajánló a hosszú hétvégére
Kutyás kirándulás, romantikus séták, pihenés kedvenceddel egy kutyabarát szálláshelyen, vagy épp egy vacsora egy kutyabarát vendéglátóhelyen? Hoztunk néhány szuper ötletet a pünkösdi hosszú hétvégére!

Albínó kutyák - 4 érdekesség a hófehér négylábúakról Albínó kutyák - 4 érdekesség a hófehér négylábúakról
Álomszép fehér bunda, igéző szemek, rózsaszín orr. Semmihez sem fogható megjelenésük mellett azonban különleges odafigyelést, törődést igényelnek az albínók. Mit érdemes tudni róluk?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Brimo partysátor JULIUS-K9 Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Magyar lány képe az Év kutyafotósa nyertesei közt Hírek - Címlapon
Magyar lány képe az Év kutyafotósa nyertesei közt
Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket Hírek - Címlapon
Kutyás étlappal várja a kutyabarát kávézó a négylábú vendégeket