A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Emberségből jeles: ingyen hamburgert kap a Burger Kingtől a halálos beteg kutya

2018. július 20., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Igen, tudjuk, hogy nem ez a legegészségesebb étek egy kutya számára (sem), mégis… Ezzel a gesztussal szeretne a Burger King is a halálos betegségben szenvedő kutya utolsó napjainak megszépítéséhez.



Cody, a 10 éves boxer - labrador keverék kedvenc nasija a sajtburger. Lehet egy csont, egy táp, egy konzerv akármilyen finom és tápláló, egy-egy falat sajtburgert soha sem utasított vissza. Cody története sajnos végtelenül szomorúra fordult: az ősz pofájú négylábúnál csontvelőrákot diagnosztizáltak. Kezelését azonnal megkezdték, ám a felépülésére vajmi kevés esély van. Az orvosok 1-3 hónapot adtak neki.

 

Cody, a 10 éves keverék rákban szenved
Cody, a 10 éves keverék rákban szenved

 

Cody gazdája, Alec Karcher és családja nagyon összetört a hír hallatán, hiszen kutyájukat családtagként szeretik. Nem hagyták azonban, hogy a bánat kísérje ezt a pár hónapot:  elhatározták, a lehető legszebbé teszik a szeretett kutyáj utolsó heteit, napjait. Az egyik legnagyobb örömet pedig a kedvenc eledelével szerezheti Codynak, ezért minden nap jár egy sajtburger a négylábúnak.

 

A hatlábú páros így minden nap elsétál egy közeli Burger Kingbe Toledoban, és elmajszolnak egy-egy hamburgert. Mivel törzsvendégnek számítanak, a dolgozók elkezdtek érdeklődni a kutya iránt. A beszélgetés során kiderült, milyen halálos kórral küzd Cody, ami a kutyabarát dolgozókat is mélyen megérintette. Az őket kiszolgáló munkatárs egy pillanat türelmüket kérte, majd hátrament. A hölgy pár perc múlva az étterem menedzserével tért vissza, aki bemutatkozott, majd elmondta, a törzsvendégeinek: a szeretnék segíteni Cody utolsó idejét szebbé tenni, ezért ezentúl ingyen kapja majd tőlük imádott sajtburgerét.

 

 

***


Tanuljunk a szívszorító történetből: lehet, hogy most úgy tűnik, rengeteg időnk van még, hogy együtt sétáljunk, kiránduljunk kedvencünkkel. Ám az a bizonyos nap túlságosan hamar ideér. Ne csak akkor kezdjük el megszépíteni egymás életét, mikor már számolni kell a perceket: éljünk meg minden napot úgy, hogy új élményeket, közös emlékeket gyűjtünk, legyen az akár egy új környék felfedezése a városunkon belül, vagy egy közös nyaralás, kirándulás. Hogy az egész élet gyönyörű legyen!

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A rák korai felismerése kutyáknál - 12 árulkodó jel A rák korai felismerése kutyáknál - 12 árulkodó jel
Kutyáinkat is érinthetik daganatos megbetegedések, ezért fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mely tünetek jelentkezése esetén lehet rákra gyanakodni. Ehhez szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani.

Hallásproblémák kutyáknál – a korral jár? Hallásproblémák kutyáknál – a korral jár?
Kevésbé reagál a szavainkra, meg sem hallja, ha csörög a kulcs a zárban, még a hangos zajokra sem riad fel álmából. Lehet, hogy kutyánknak gond van a hallásával?

Miért pöttyös a kutyám nyelve? Miért pöttyös a kutyám nyelve?
A kutyák számos érdekességet tartogatnak számunkra. Néhányuknak nemcsak a bundáját, hanem még a nyelvét is pöttyök színesítik. Mi okozza és mikor kell betegségre gyanakodnunk?

Egyes kutyafajták hajlamosabbak lehetnek a daganatos betegségekre Egyes kutyafajták hajlamosabbak lehetnek a daganatos betegségekre
Egy friss tanulmányból az is kiderül, melyek ezek a fajták.

Albínó vagy fehér kutya – Mi a különbség? Albínó vagy fehér kutya – Mi a különbség?
Fehér szőr, világos bőr – mégsem egyformák. Honnan lehet tudni, hogy kedvencünk valóban e kivételes szín képviselője?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker AEGON Magyarország Zrt. MTI JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Erdőlátogatási tilalom van kedden Sopronban Hírek - Címlapon
Erdőlátogatási tilalom van kedden Sopronban
Jutalomfalat DIY - 5 kutyajó recept kedvencednek Hírek - Címlapon
Jutalomfalat DIY - 5 kutyajó recept kedvencednek