A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy francia humorista menhelyi kennelben fog élni, hogy megmentse a gazdátlan állatokat

2016. november 07., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Érdekes módját választotta az állatokon való segítésen, igaz? De hogyan tud ezzel az akcióval segíteni a menhelyi állatokon? Olvass tovább!Rémi Gaillard, a népszerű francia humorista, aki egyébként elhivatott állatvédő, olyan módját találta ki az állatmentésnek, ami másnak talán még eszébe sem jutott: beköltözik egy menhelyi kennelbe, és egészen addig él majd ott, amíg az összes állatnak gazdit nem találnak.

 

A nem mindennapi akciót Facebook oldalán jelentette be, és ígéri, folyamatosan élőben követheti az ottani életét a közönség. Azt írja, a nap 24 óráját, a hét minden napját a kennelben fogja tölteni!

 

Rémi Gaillard egy korábbi fotóján - szintén egy menhelyen
Rémi Gaillard egy korábbi fotóján - szintén egy menhelyen
Fotó: facebook.com/gaillardremi

 

Van B terv is: amennyiben a segítő szándékú állatbarátok összegyűjtenek a menhely számára 50 ezer eurót, az akciót így is sikeresnek fogja tekinteni. A kezdeményezése futótűzként terjedt el, az emberek elismeréssel üdvözölték tervét (posztja már több mint 60 ezer megosztást és 135 ezer kedvelést zsebelt be!).

 

Sok fotót, videót készít a humorista, hogy felhívja a figyelmet az állatvédelem fontosságára
Sok fotót, videót készít a humorista, hogy felhívja a figyelmet az állatvédelem fontosságára
Fotó: facebook.com/gaillardremi

 

Az akcióval nem csak az állatoknak és a menhelynek segít, de frappánsan hívja fel a figyelmet az örökbefogadásra, a menhelyek és az ott élő állatok támogatásának fontosságára.

Szép volt, Rémi!

 

 

Forrás: facebook.com/gaillardremi , 24.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

6 tipp, hogy kellemesebbé tegyük a kutya számára a szobakennelt 6 tipp, hogy kellemesebbé tegyük a kutya számára a szobakennelt
Ha valamilyen okból kifolyólag ketrecet kell használnunk otthon, fontos, hogy a kutya ne büntetésként élje meg a helyzetet. Mit tehetünk, hogy jól érezze magát benne?

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit
A Szekszárdi Járásbíróság a 2024. április 22-én tartott előkészítő ülésen hat rendbeli állatkínzás vétségében mondta ki bűnösnek azt a tolnai férfit, aki több kutyáját is magára hagyta anélkül, hogy az ellátásukról megfelelően gondoskodott volna.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI JULIUS-K9 Praktiker MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Deteki kutyagyilkos tárgyalása: újra elnapolták a döntéshozatalt Hírek - Címlapon
Deteki kutyagyilkos tárgyalása: újra elnapolták a döntéshozatalt
Hogyan, és milyen gyakran fürdesd a kutyád? Hírek - Címlapon
Hogyan, és milyen gyakran fürdesd a kutyád?