A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Deteki kutyagyilkos tárgyalása: újra elnapolták a döntéshozatalt

2016. november 07., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Sajnos a mai napon folytatódó tárgyaláson sem született ítélet.A deteki mészárosok ügye másodszor került bírósági tárgyalásra: a legutóbbi, szeptember 5-én tartott tárgyalást elnapolták, mára, november 7-re tűzve ki az újabb időpontot. A vétlen kölyökkutyát baseball ütővel agyonverő fiatalkorút és felnőttkorú társát, aki videóra vette az esetet állatkínzás bűntettével vádolja a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség előbbinek javítóintézeti nevelést, utóbbinak felfüggesztett börtönbüntetést indítványozva.

 

A mai tárgyaláson sem született azonban ítélet, mivel egy újabb állatorvosi szakvélemény került elő (az igazságügyi szakértő véleményéhez képest ez pár pontban eltér) , melyet a védelemmel nem ismertettek, csak a tárgyaláson került felolvasásra. A védelem ezt kifogásolhatónak találta, és indítványozta a bíró és az ügyész leváltását etikátlanságra hivatkozva azzal indokolva, hogy így ők nem tudtak megfelelően felkészülni rá.

 

 

Az ügy előzményei:

 

 

Forrás: wegera.hu, kutyabarathelyek.hu, facebook.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Elzárással sújtott a bíróság egy állatkínzással vádolt férfit Elzárással sújtott a bíróság egy állatkínzással vádolt férfit
A Pesti Központi Kerületi Bíróság 2023. június 7-én 50 nap elzárásra ítélte azt a férfit, aki lakásának teraszáról ledobta kisméretű kutyáját.

Nem érzi magát bűnösnek a komondor gyilkosa - áprilisban tárgyalják a balotaszállási nő ügyét Nem érzi magát bűnösnek a komondor gyilkosa - áprilisban tárgyalják a balotaszállási nő ügyét
Közel három kilométeren át vonszolta kutyáját az autója mögött a balotaszállási nő - a mai előkészítő ülésen azt vallotta, nem érzi magát bűnösnek.

Állatkínzó áll délután a bíróság elé Állatkínzó áll délután a bíróság elé
A feljelentést megtevő állatvédők kérik, minél több állatbarát vegyen részt a tárgyaláson, hogy egyértelmű legyen: nem hagyja hidegen az embereket az állatok sorsa!

Nem született ítélet a jákfai kutyagyilkos tárgyalásán Nem született ítélet a jákfai kutyagyilkos tárgyalásán
Az ütlegelésbe belehalt kutya gazdájának kellett felelnie a tetteiért a bíróság előtt, ítélet azonban még nem született. Az állatkínzó ügyét márciusban tárgyalják tovább.

Megúszták a deteki kutyagyilkosok Megúszták a deteki kutyagyilkosok
Döbbenet és értetlenség - megszületett az ítélet a deteki kutyagyilkosság ügyében. A kölyökkutyát brutális módon meggyilkoló fiatal megúszta mindössze felfüggesztettel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Beagle Club Online Mondial Assistance GesmbH MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újra kapható a Kék Lukács kenőcs! Hírek - Címlapon
Újra kapható a Kék Lukács kenőcs!
Egy francia humorista menhelyi kennelben fog élni, hogy megmentse a gazdátlan állatokat Hírek - Címlapon
Egy francia humorista menhelyi kennelben fog élni, hogy megmentse a gazdátlan állatokat