A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Elnapolták a döntést a deteki mészáros ügyében

2016. szeptember 05., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
A mára kitűzött tárgyalás "maratoni hosszúságú" lett, döntés azonban még nem született.A mai tárgyalás négyórán át tartott, ám a döntésre még várnunk kell: a Bíróság további két tanút hallgat ki a november 7-re kitűzött újabb tárgyaláson.

A hírt a Wegera a kommunikátor Facebook oldala osztotta meg. Ide kattintva olvasható a teljes poszt, mely a vádbeszéd részleteit is tartalmazza:

 

“Bizonyítás felvételét foganatosította a Bíróság. A közel 4 órás, maratoni hosszúságú tárgyalás során tanúkat, szakértőket hallgatott meg a Bíróság, okirati bizonyítást foganatosított, a tárgyaláson a védők két további tanú kihallgatását indítványozták, így elnapolásra került a tárgyalás. November 7-én folytatódik a deteki ügy tárgyalása.”

 

A tárgyaláson a deteki mészáros és társa, aki a kutyagyilkosságot videóra vette nem tett vallomást:

 

„A tárgyaláson a tettesek nem tettek vallomást, a nyomozati szakban azonban a cselekményüket beismerték. A bíróság két tanút és szakértőket hallgatott meg. A tárgyalás novemberben folytatódik a meg nem jelent tanúk és egy további szakértő meghallgatásával” – írja a Velvet.hu.

 

Az ügy részleteit elolvashatod korábbi cikkeinkben:

Forrás: facebook.com, velvet.hu
Indexkép forrás: maritimefirstnewspaper.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Végrehajtandó börtönt kapott két huszonéves állatkínzó Végrehajtandó börtönt kapott két huszonéves állatkínzó
Még csak első fokon, de végrehajtandó börtönre ítélte a Jászberényi Járásbíróság, azt a két fiatal férfit, akik halálra verték haragosuk kiskutyáját.

Elzárással sújtott a bíróság egy állatkínzással vádolt férfit Elzárással sújtott a bíróság egy állatkínzással vádolt férfit
A Pesti Központi Kerületi Bíróság 2023. június 7-én 50 nap elzárásra ítélte azt a férfit, aki lakásának teraszáról ledobta kisméretű kutyáját.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki olyan súlyosan bántalmazta kutyáját, hogy az belehalt Vádat emeltek a férfi ellen, aki olyan súlyosan bántalmazta kutyáját, hogy az belehalt
Kiszökött a kutya, ezért büntetésül addig verte a gazdája, míg az belehalt a sérüléseibe. A Pécsi Járási Ügyészség állatkínzás bűntette miatt vádat emelt.

Börtönbe megy a kölyökkutyát földhöz vágó ózdi férfi állatkínzás vétségéért Börtönbe megy a kölyökkutyát földhöz vágó ózdi férfi állatkínzás vétségéért
Szándékosan vágott földhöz egy kölyök kutyát az a férfi, akit az Ózdi Járási Ügyészség állított bíróság elé.

Kegyetlen büntetés – vascsővel verték agyon kutyájukat, mert ugatott Kegyetlen büntetés – vascsővel verték agyon kutyájukat, mert ugatott
A kutya bűne mindössze annyi volt, hogy ugatott – a kutya gazdái vacsővel estek neki büntetésül. A szomszédok értesítették az állatvédőket, ők pedig rendőrséget, akik azonnal a helyszínre is siettek. A kutya olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már csak az altatás segíthetett rajta.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak JULIUS-K9 Praktiker Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kilőtték a hazánkban kiránduló francia biciklisek pásztorkutyáját Hírek - Címlapon
Kilőtték a hazánkban kiránduló francia biciklisek pásztorkutyáját
Ferenc pápa egy hős mentőkutyával találkozott Hírek - Címlapon
Ferenc pápa egy hős mentőkutyával találkozott