A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyabaráttá vált a Praktiker!

2016. március 19., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Mostantól hivatalosan is látogathatók a Praktiker áruházak kutyával! Az áruházlánc bizonyos észszerű feltételek mellett a négylábúakat is beengedi.



Hazánkban is szép számmal gyarapodik azon helyek száma, ahová kutyájával is betérhet a gazdi. Egyre többen vannak, akik már inkább barátnak, családtagnak tekintik a kutyát - így jogosan merül fel bennük az igény, hogy minél több időt tölthessenek el kedvencük társaságában.

 

Sári, a magyar vizsla a Praktiker külső részén még nyáron - most már ő is bemehet az áruházba!
Sári, a magyar vizsla a Praktiker külső részén még nyáron - most már ő is bemehet az áruházba!
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

A Praktiker a Kutyabarathelyek.hu-val összefogva kidolgozott egy Házirendet, mely a kutyások és a nem kutyások számára is élhetővé, kényelmessé teszi az áruházat és a bevásárlást. A Házirend kidolgozásánál mind a vásárlók, mind a kutyák igényei figyelembevételre kerültek.

 

Nem kell többé a kutyusnak a hőségben felforrósodott, vagy épp a téli fagyoktól áthűlt autóba bezárva várnia a gazdájára. Az időjárási viszonyok miatt gyakran életveszélyessé válik rájuk nézve, ha gazdáik a gépjárműben hagyják őket. A felelős gazdik a Házirend szabályait szem előtt tartva - saját felelősségükre - kutyájuk társaságában is beléphetnek az áruházakba.

 

Nyáron Önöktől, a kutyabarathelyek.hu-tól érkezett egy megkeresés, kérés, hogy egy plakáttal hívjuk fel azon vásárlóink figyelmét, akik kutyával érkeznek, arra, hogy ne hagyják a kutyáikat az autóikban abban az igen komoly hőségben. A kiküldött plakátot el is helyeztük az áruházakban, de ezzel egyidejűleg a „kutyás” kérdés ismét előtérbe került a Praktikernél.

 

A hőségre figyelmeztető plakát a Praktiker áruházakban
A hőségre figyelmeztető plakát a Praktiker áruházakban
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Nem volt szabályozva központilag, hogy az egyes áruházak  - 19 áruházunk van - hogyan járjanak el, ha kutyával érkezik egy-egy vásárlónk. Volt olyan áruházunk, ahová be tudtak menni kutyával, volt, ahova nem. A kutyabarathelyek.hu segítségével ez egységesítve lett, és az ehhez készített házirenddel szabályozva lett ez a kérdés.

Amelyik áruházunkba eddig is bemehettek kutyával, onnan nem érkezett olyan jellegű panasz, hogy ez bármiben is hátrányt okozott volna, így nem volt okunk arra, hogy ne tegyük lehetővé, hogy az összes áruházunk látogatható legyen a kutyák részére is. - Mondta a kutyabarathelyek.hu-nak Gál Péter az áruház képviseletében.

 

Ismét közelebb kerültünk egy lépéssel egy kutya- és állatbarátabb társadalomhoz! 


 

Kutyás Házirend a kutyabarát Praktikerben
Kutyás Házirend a kutyabarát Praktikerben
Forrás: praktiker.hu

Forrás: kutyabarathelyek.hu, praktiker.hu
Cikk első megjelenése: 2015. december 22.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Kutyabarát helyek - Tippek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat Kutyabarát helyek - Tippek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat
Tagadhatatlan, hogy az állataink egyre nagyobb jelentőséggel bírnak az életünkben, s ehhez igazodva a környezetünknek is változásokon kell keresztül mennie.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor Rehabportál MTI Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Az óceánba veszett kutya 5 hét után hazatért Hírek - Címlapon
Az óceánba veszett kutya 5 hét után hazatért
Külön strandot kapnak a kutyák Barcelonában! Hírek - Címlapon
Külön strandot kapnak a kutyák Barcelonában!