A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyás birkaterelés Budapest belvárosában?

Nem csak foci lesz a hétvégén!


2016. június 16., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Igen, jól olvasható a címben, nem elírás: kutyák fognak birkát terelni. És libákat. Igen, Budapest belvárosában. De lesz lovasbemutató is ugyanitt. Feje tetejére áll Budapest a hétvégén: állatok szállják meg a Lurdy házat és környékét: szőrös, tollas, pikkelyes... A nyár legállatibb programja!



Hétvégén minden állatszerető embernek a budapesti Lurdy házban megrendezésre kerülő PetExpo-n a helye! Folyamatos izgalmas programok és több száz különböző fajtájú állat vár mindenkit a hétvégén. Találkozhatnak az állatbarátok kisállattartókkal és tenyésztőkkel, tanácsokat kérhetnek szakértőktől: jelen lesznek állatorvosok, kiképzők, trénerek, kutyaiskolák. Képviseltetik magukat az állatvédő- és fajtamentő szervezetek is!

 

Különleges állatokkal is találkozhattok a PetExpon
Különleges állatokkal is találkozhattok a PetExpon
Fotó: petexpo.hu

 

Az esemény bel- és kültéren egyaránt zajlik, minden helyszínen és teremben más-más érdekesség várja az érdeklődőket, így mindenki megtalálja a számára érdekes, hasznos, izgalmas programokat, legyen az előadás, állatsimogató, vásár, vagy épp egy izgalmas bemutató. A kétnapos esemény házigazdája Gregor Bernadett lesz!

 

A PetExpo keretén belül kerül megrendezésre a PettBull Állati Bajnokság, melyre már rengeteg nevezés érkezett minden kategóriára: lesz Állati Szépség- és Csúfságverseny, de produkcióval is lehetett nevezni a ki mit tudra. A PettBull Állati Bajnokság háziasszonya Barabás Éva lesz!

 

Barabás Évával és Gregor Bernadettel is találkozhattok a PetExpon!
Barabás Évával és Gregor Bernadettel is találkozhattok a PetExpon!
Fotó: petexpo.hu

 

A kutyabarátokat is színes programok várják: terápiás- és vakvezető kutyákkal tartanak bemutatókat, csodálhatjuk a vadászkutyák ügyességét és fegyelmezettségét, megismerhetjük, hogyan is zajlik egy kutyás birka- és libaterelés. Az előadások között nagyon sok kutyás témájú is lesz: egészséggel, neveléssel és a mai kor kutyatartásával foglalkozó előadásokat hallhatunk. Velünk is találkozhattok, keressétek a Kutyabarathelyek.hu standját!

 

Kutyás birkaterelés is lesz!
Kutyás birkaterelés is lesz!
Fotó: csunyatelepi.uw.hu

 

De nem csak a kutyások számára lesz izgalmas a hétvége: lovas szabadidomító bemutatókat láthatunk, lesz sün kiállítás és vásár, a macskáknak és macskabarátoknak külön terem, ahol kiállítókkal, cicákkal és előadókkal, szakértőkkel találkozhatunk. Hasonlóképpen külön termet kapnak a görények is. De lesznek mindenféle rágcsálók, madarak és hüllők is. A szabadtéri helyszínen állatsimogató is várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Mindkét nap egész napos vásár is várja a látogatókat, ahol kellékek, eledelek, játékok, felszerelések között válogathatnak az állatbarátok.

 

Tászler Melinda és gyönyörű lova is tart bemutatót
Tászler Melinda és gyönyörű lova is tart bemutatót
Fotó: biglali.hu

 

 


Állati jó hétvége lesz! Találkozunk? wink

Mikor? Június 18-19.

Hol? Budapest, Lurdy ház

Még több információ: petexpo.hu

Részletes program: PetExpo Facebook jegyzetében


 

 

 

PetExpo - Állati kiállítás és vásár

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu, petexpo.hu, pettbull.com
Indexkép forrás: cooper-border.blog.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges! Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Tűzijáték Augusztus 20-án - Mit tehetsz kutyád védelmében? Tűzijáték Augusztus 20-án - Mit tehetsz kutyád védelmében?
Évről-évre felmerül a kérdés, hogyan vigyázhatunk még jobban kedvencünk testi-lelki épségére ezen a napon. Következő tanácsainkkal ebben szeretnénk segíteni a kedves Olvasót.

Meglepő kutatási eredmények a magyarországi állattartási szokásokról Meglepő kutatási eredmények a magyarországi állattartási szokásokról
A kérdőívet 843-an töltötték ki 2021. június 20. és augusztus 30. között. Talán az egyik legszembetűnőbb adat, hogy a megkérdezett kutyatartók közel 25%-a, a macskatartók 10,1%-a nem szeretné ivartalaníttatni állatát.

Kutyamérgezések Budapesten: Újabb helyszíneken tűntek fel veszélyes falatok Kutyamérgezések Budapesten: Újabb helyszíneken tűntek fel veszélyes falatok
Már hét különböző kerületben találtak mérgező, vagy sérülést okozó falatkákat kiszórva, melyek nagy valószínűséggel kutyáknak szántak az elkövetők. Legyünk nagyon óvatosak a kutyasétákon!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt. MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kővel törte be a BMW ablakát, hogy megmentse a benne hagyott kiskutyát Hírek - Címlapon
Kővel törte be a BMW ablakát, hogy megmentse a benne hagyott kiskutyát
Megszületett a deteki mészárosok várható büntetése Hírek - Címlapon
Megszületett a deteki mészárosok várható büntetése