A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyás díj az önkormányzatnak!

2014. szeptember 30., 21:00


Szerző: sklara


Kategória: Közérdekű




A Felelősségteljes Kutyatartók Egyesülete, az Eb OVO idén először adott át díjat azoknak, akik sokat tettek a felelős városi kutyatartás népszerűsítéséért és az állatvédelemért. A díjazottak között szerepel Újpest önkormányzata is.



 

A díjat megérdemelték (www.4.kerulet.ittlakunk.hu)
"12 darab kutyafuttató, 25 ezer négyzetméteres szabad futtató a Szilas parkban, ingyen chip a rászorulóknak, ingyenes állatmentő szolgálat, 0-24 órás állatvédelmi járőrszolgalat, ingyen ürülékszedő szett" - mindezek segítik a kerületben a kutyatulajdonosokat, írja az önkormányzat támogatásával működő Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat.
 
Csonka Berta, az Egyesület elnöke az elismerő oklevelet és a plakettet azzal adta át, hogy ez a budapesti önkormányzat az egyetlen, amely többrétű kutyás stratégiát dolgozott ki és valósított meg. A díjat Wintermantel Zsolt Pataki Gáborral, az Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat vezetőjével együtt vette át.
 
A másik kerületi díjazott a Népszigeti Kutyaiskola vezetője, Korom Gábor, aki a Tükör Módszer kidolgozásáért és a városi kutyavizsga előkészítéséért kapta meg az elismerést - írja az önkormányzat.
 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: www.4.kerulet.ittlakunk.hu

Témába vág

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Séta a városban vagy a természetben – Van különbség? Melyiket válasszuk? Séta a városban vagy a természetben – Van különbség? Melyiket válasszuk?
Legtöbben szívesen mozdulunk ki a szabadba, a friss levegő és a zöld tér feldobhatja hangulatunkat. De valóban segít csökkenteni a stresszt kutyánkban is? Érdekes kutatásról olvashattok cikkünkben!

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Túl barátságos a kutya? Hírek - Címlapon
Túl barátságos a kutya?
Szombathely: kutyákkal üdvözölték az őszt Hírek - Címlapon
Szombathely: kutyákkal üdvözölték az őszt