A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyás díj az önkormányzatnak!

2014. szeptember 30., 21:00


Szerző: sklara


Kategória: Közérdekű
A Felelősségteljes Kutyatartók Egyesülete, az Eb OVO idén először adott át díjat azoknak, akik sokat tettek a felelős városi kutyatartás népszerűsítéséért és az állatvédelemért. A díjazottak között szerepel Újpest önkormányzata is. 

A díjat megérdemelték (www.4.kerulet.ittlakunk.hu)
"12 darab kutyafuttató, 25 ezer négyzetméteres szabad futtató a Szilas parkban, ingyen chip a rászorulóknak, ingyenes állatmentő szolgálat, 0-24 órás állatvédelmi járőrszolgalat, ingyen ürülékszedő szett" - mindezek segítik a kerületben a kutyatulajdonosokat, írja az önkormányzat támogatásával működő Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat.
 
Csonka Berta, az Egyesület elnöke az elismerő oklevelet és a plakettet azzal adta át, hogy ez a budapesti önkormányzat az egyetlen, amely többrétű kutyás stratégiát dolgozott ki és valósított meg. A díjat Wintermantel Zsolt Pataki Gáborral, az Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat vezetőjével együtt vette át.
 
A másik kerületi díjazott a Népszigeti Kutyaiskola vezetője, Korom Gábor, aki a Tükör Módszer kidolgozásáért és a városi kutyavizsga előkészítéséért kapta meg az elismerést - írja az önkormányzat.
 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: www.4.kerulet.ittlakunk.hu

Témába vág

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Kutyabarát helyek - Tippek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat Kutyabarát helyek - Tippek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat
Tagadhatatlan, hogy az állataink egyre nagyobb jelentőséggel bírnak az életünkben, s ehhez igazodva a környezetünknek is változásokon kell keresztül mennie.

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

7 mindennapos mozzanat, ami kutyásként nagyon más lesz 7 mindennapos mozzanat, ami kutyásként nagyon más lesz
De megéri, mert a kettőnk közt létrejövő szeretetteljes kapcsolat igazi ajándék. Néha azonban nem is olyan könnyű összeegyeztetni életünket, mégis haladunk a változással, hiszen fontos, hogy kedvencünk is jól érezze magát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. JULIUS-K9 Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Túl barátságos a kutya? Hírek - Címlapon
Túl barátságos a kutya?
Szombathely: kutyákkal üdvözölték az őszt Hírek - Címlapon
Szombathely: kutyákkal üdvözölték az őszt