A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyastrand a Borostyán-tavon: fejlesztésekkel várják a hűsölni vágyókat

2021. július 13., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




Az Őrség kapujában fekvő Borostyán-tó kutyastrandja festői környezettel, árnyékot adó fákkal, nagy területtel és hűs vízzel várja a strandolni vágyó négylábúkat és gazdijaikat.



 

 

 

Szívesen látott vendégek a négylábúak is a Zalalövő mellett fekvő Borostyán-tó partján. Hivatalosan a tavalyi évtől vált kutyabaráttá a tó egy kijelölt partszakasza - itt a négylábúak is megmártózhatnak a hűs vízben. 

 

 

Kerítés szegélyezi az idei szezontól a Borostány-tó kutyastrandját
Kerítés szegélyezi az idei szezontól a Borostány-tó kutyastrandját

 

 

A tó gát felőli partszakasza van kijelölve a kutyások számára. A felsőbb partszakaszon a humán strand helyezkedik el, ide kutyával tilos a belépés.

 

Az idei szezonban már egyértelmű jelöléssel bír a kutyabarát partszakasz: biztonságos kerítéssel került leválasztásra, így biztosan nem csatangolnak el egy óvatlan pillanatban a kíváncsi ebek. 

 

A kutyastrand bejáratánál kifüggesztésre került a Házirend is, melyet szem előtt kell tartani a strandot használóknak.  

 

 

A Borostyán-tó kutyastrandjának házirendje
A Borostyán-tó kutyastrandjának házirendje

 

 

A partszakasz talán egyetlen hátránya, hogy a vízbe jutás kissé nehézkes, mivel épített lejáró nincs. A víz a partnál azonban sekély, így a vízi terepen bizonytalanabb kutyák számára is ideális hűsölési lehetőséget nyújt! 

 

 

A partnál a víz sekély, de hamar mélyül a Borostyán-tavon
A partnál a víz sekély, de hamar mélyül a Borostyán-tavon

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók
A kutyás strandolás remek lehetőség arra, hogy kedvencünkkel együtt élvezzük a nyár örömeit. Azonban ahhoz, hogy a strandolás biztonságos és élvezetes legyen mindkettőtök számára, érdemes figyelembe venni néhány fontos állategészségügyi tudnivalót!

Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok
Ahogy a nyári hónapok elérkeznek, sok gazdi kedvencével együtt indul nyaralni. A közös kalandok azonban gondos előkészületeket igényelnek, hogy mindenki számára biztonságos és kellemes legyen az utazás.

Lesz menőbb kutya ezen a nyáron a strandröplabdázó border collienál? Lesz menőbb kutya ezen a nyáron a strandröplabdázó border collienál?
Úgy adogatja a labdát a fekete-fehér kutya gazdájával, mint a profi strandröplabdások!

Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök
Alig néhány hetes kölyökkutyákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy román furgonban Komárom-Esztergom vármegyében.

Kutyával a Balatonra: zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon Kutyával a Balatonra: zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon
Változott szerdától a kutyák szállítását érintő szabályozás a vonatokon: már zárt doboz nélkül, csupán szájkosár és póráz használatával is lehet velük utazni a balatoni InterCity és expresszjáratokon - közölte a MÁV Zrt. a vasúttársaság honlapján.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Brimo partysátor Praktiker Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ha nem szeretsz, a kutyám se szeret! Hírek - Címlapon
Ha nem szeretsz, a kutyám se szeret!
Kutyabarát múzeumok- Óbudai Múzeum Hírek - Címlapon
Kutyabarát múzeumok- Óbudai Múzeum