A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Közérdekű

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Nevelés

Le akarta szállíttatni a rapper a vak nőt a repülőről vakvezető kutyája miatt

2018. június 29., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Nagy vita alakult ki felszállás előtt a gép fedélzetén, miután a fesztiválra tartó rapper le akarta szállíttatni a vakvezető kutyájával utazó nőt mondván, ő bizony allergiás a kutyákra.Az amerikai előadó, Ty Dolla $ign az Air Canada járatán utazott június 22-én Montrealból Ottawaba, ahol az Escapade Music Festival-on lépett fel. A probléma akkor kezdődött, mikor kiderült, hogy mögötte egy vak nő fog utazni - amivel semmi baj nem lett volna, ám a nő a vakvezető kutyájának társaságában utazott. Ty azonnal hangot adott nemtetszésének: arra hivatkozva, hogy ő allergiás az állatokra, le akarta szállíttatni a kutyás nőt a gép fedélzetéről.

 

A vak nő felajánlott ugyan allergiagyógyszert az énekesnek, az azonban visszautasította. Az Air Canada munkatársai is mindent megtettek, hogy kompromisszumot találjanak: felajánlottak egy másik helyet a rappernek, sőt: több hely közül is választhatott volna, mivel nem volt tele a fedélzet. Ő azonban ragaszkodott a kiválasztott helyéhez arra hivatkozva, hogy ő fizetett azért, hogy ott ülhessen. A személyzet egyébként még azt is felajánlotta, hogy hívnak orvost, akivel konzultálhat a megoldásról, gyógyszerről. Ezt sem fogadta el.

 

Szerencsére az szóba se jöhetett, hogy a vakvezető kutyás nőt kitessékeljék a gépről, így Ty-nak nem volt más választása: “kibírta” az utat. Természetesen mindenki tisztában van vele, hogy az allergia nem vicc, nagyon kellemetlen tünetei lehetnek, ám marad a kérdés: az egy-két órás repülőutat tényleg nem lehetne más helyre ülve kibírni...?

 

 

 

Forrás: hollywoodlife.com

Témába vág

Utazás kutyával – minden, amit tudnod kell, ha együtt indultok útra! Utazás kutyával – minden, amit tudnod kell, ha együtt indultok útra!
A kutya nem csak háziállatunk, hanem családtagunk! Következésképpen visszük magunkkal mindenhová, ahová csak lehet. Indulás előtt jó azonban utána nézni a különféle utazási módok szabályaival. Íme, egy kis segítség, hogyan utazz kedvenceddel autóval, tömegközlekedési eszközön, vagy akár repülőn!

Egy vak vizsla, akinek saját vakvezető vizslája van Egy vak vizsla, akinek saját vakvezető vizslája van
Megható barátság két kedves vizsla között: ékes példái, hogy a barátok mindig számíthatnak egymásra!

Titina, az első kutya az Északi-sark felett Titina, az első kutya az Északi-sark felett
Ki hinné, hogy az Északi-sark első átrepülése során a pilóta legkitartóbb támasza, bátor kis segédje egy virgonc kiskutya volt? Olvassátok el izgalmas történetüket!

Végtelen kutyahűség - rendületlenül várja haza kutyája az eltűnt focistát Végtelen kutyahűség - rendületlenül várja haza kutyája az eltűnt focistát
Mélyen megérinti a szíveket a fotó Emiliano Sala kutyájáról, ahogy az türelmesen üldögél az ajtóban és gazdája után vágyakozik, aki lehet, hogy már soha nem térhet hozzá haza.

Elválaszthatatlan barátok - OJ, a vak tacskó és Dozer, az ő vakvezető kutyája Elválaszthatatlan barátok - OJ, a vak tacskó és Dozer, az ő vakvezető kutyája
OJ egy 12 éves vak tacskó, hű barátja és segítőtársa Dozer, a pitbull. A sors rengeteg megpróbáltatás elé állította őket, de barátságuk töretlen. Történetük mesébe illő.

Oxigénmaszkkal mentették meg egy kutya életét a repülőúton Oxigénmaszkkal mentették meg egy kutya életét a repülőúton
A fedélzeten utazó kutya egyik pillanatról a másikra rosszul lett. A legénység segítségének hála a francia bulldog még sokáig élhet vidáman gazdijával.

Belehalt a bánatba a kutya, akit elhagyott a gazdája Belehalt a bánatba a kutya, akit elhagyott a gazdája
Egy reptéren hagyta “feleslegessé” vált kutyáját a gazda - belegondolni is borzalmas, mit élhetett át a kutya: zavarodottság, kétségbeesés majd a végtelen magány és reménytelenség.

Jótékonysági repülőjáratokkal mentik a kutyákat és macskákat a hurrikánok pusztítása elől Jótékonysági repülőjáratokkal mentik a kutyákat és macskákat a hurrikánok pusztítása elől
Több száz kutya és macska hagyhatta el a Harvey sújtotta menhelyeket egy szebb élet reményében, méghozzá repülővel. A mentés folyamatos, jelenleg Floridát veszélyezteti az újabb vihar.

Rex, a gyerekek kedvence névadója lett egy kutyás egyesületnek Rex, a gyerekek kedvence névadója lett egy kutyás egyesületnek
A nagy bejelentésre kedden délután került sor, mielőtt Rex gazdájával, Dr. Varga Károllyal Ciprusra utazott volna. Eláruljuk azt is, mit keres kedvenc doktor bácsink és négylábú segédje a gyönyörű szigeten!

Kutyabarát repülőjárat indult Japánban! Kutyabarát repülőjárat indult Japánban!
Kutyák és gazdijaik végre együtt utazhattak az utastérben! Az első kutyabarát járat rendkívül népszerű volt, pillanatok alatt elfogytak a jegyek.

Legtöbbet lájkolt cikkek

A héten

Hónapban

Valaha

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. JULIUS-K9 AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Őseinket még félelmetes, farkas kinézetű kutyák kísérték Hírek - Címlapon
Őseinket még félelmetes, farkas kinézetű kutyák kísérték
Új őrület az interneten: vírusként terjed a #WhatTheFluff kihívás Hírek - Címlapon
Új őrület az interneten: vírusként terjed a #WhatTheFluff kihívás