A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Le akarta szállíttatni a rapper a vak nőt a repülőről vakvezető kutyája miatt

2018. június 29., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Nagy vita alakult ki felszállás előtt a gép fedélzetén, miután a fesztiválra tartó rapper le akarta szállíttatni a vakvezető kutyájával utazó nőt mondván, ő bizony allergiás a kutyákra.



Az amerikai előadó, Ty Dolla $ign az Air Canada járatán utazott június 22-én Montrealból Ottawaba, ahol az Escapade Music Festival-on lépett fel. A probléma akkor kezdődött, mikor kiderült, hogy mögötte egy vak nő fog utazni - amivel semmi baj nem lett volna, ám a nő a vakvezető kutyájának társaságában utazott. Ty azonnal hangot adott nemtetszésének: arra hivatkozva, hogy ő allergiás az állatokra, le akarta szállíttatni a kutyás nőt a gép fedélzetéről.

 

A vak nő felajánlott ugyan allergiagyógyszert az énekesnek, az azonban visszautasította. Az Air Canada munkatársai is mindent megtettek, hogy kompromisszumot találjanak: felajánlottak egy másik helyet a rappernek, sőt: több hely közül is választhatott volna, mivel nem volt tele a fedélzet. Ő azonban ragaszkodott a kiválasztott helyéhez arra hivatkozva, hogy ő fizetett azért, hogy ott ülhessen. A személyzet egyébként még azt is felajánlotta, hogy hívnak orvost, akivel konzultálhat a megoldásról, gyógyszerről. Ezt sem fogadta el.

 

Szerencsére az szóba se jöhetett, hogy a vakvezető kutyás nőt kitessékeljék a gépről, így Ty-nak nem volt más választása: “kibírta” az utat. Természetesen mindenki tisztában van vele, hogy az allergia nem vicc, nagyon kellemetlen tünetei lehetnek, ám marad a kérdés: az egy-két órás repülőutat tényleg nem lehetne más helyre ülve kibírni...?

 

 

 

Forrás: hollywoodlife.com

Témába vág

Minden kutyás utazó álma – kutyabarát légitársaság indul Minden kutyás utazó álma – kutyabarát légitársaság indul
A jegyek árai egyelőre a luxus kategóriát képviselik, de a lehetőség végre adott: kötöttségek, ketrecek és boxok nélkül is utazhat együtt a kutya a gazdijával.

Három hét után került elő a kutya, akinek egy repülőtéri átszállás során veszett nyoma Három hét után került elő a kutya, akinek egy repülőtéri átszállás során veszett nyoma
Paula Rodriguez kéthetes nyaralásra érkezett volna Kaliforniába a Dominikai Köztársaságból, ám az egyik átszállás során a légitársaság elkeverte egyik csomagját. Méghozzá a legfontosabbat: a kutyát. A hatéves Maia az atlantai repülőtéren veszett el, és senkinek nem volt információja hollétéről...

Gesztenye, a labrador is diplomát kapott gazdijával Gesztenye, a labrador is diplomát kapott gazdijával
Emléklapot kapott gazdija diplomaosztóján Gesztenye, a vakvezető kutya is, aki minden lépésénél segítette szeretett gazdáját az egyetemen.

Indul az első kutyabarát légitársaság Indul az első kutyabarát légitársaság
Régóta tartó dilemma a kutyatartóknak a repülős utazás – az ő problémájukra ad most megoldást egy amerikai légitársaság.

Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája
„Buddynak köszönhetem, hogy visszakaptam a szabadságom”. Magával ragadó történet egy német juhászkutyáról és gazdájáról, akik látássérültek és vakok ezreinek életét változtatták meg.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Őseinket még félelmetes, farkas kinézetű kutyák kísérték Hírek - Címlapon
Őseinket még félelmetes, farkas kinézetű kutyák kísérték
Új őrület az interneten: vírusként terjed a #WhatTheFluff kihívás Hírek - Címlapon
Új őrület az interneten: vírusként terjed a #WhatTheFluff kihívás