A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Új őrület az interneten: vírusként terjed a #WhatTheFluff kihívás

2018. június 28., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Egy egyszerű átverés, mondhatni bűvésztrükk alkotja az új kihívást, ami vírusként terjed az internetező gazdik között. Az átverést elszenvedő fél pedig a négylábú barátunk: a kutya.



Megmosolyogtató szituációkról készült videók szaporodnak gomba módra a közösségi oldalakon. A #WhatTheFluff challenge talán az eddigi legcukibb kihívás: főszereplői a gazdik és a kutyáik.

 

A lényege az, hogy egy ajtóban állva tarts magad elé egy plédet/takarót, ami akkora, hogy eltakarjon. Aztán szólítsd meg kedvencedet, ha pedig rád figyel, engedd kicsit lejjebb a takarót, hogy lássa: mögötte állsz. Majd emeld fel újra, hogy megint eltűnj a szeme elől. Ezt akár többször is megismételheted, majd engedd el a takarót, és míg az lehull a földre, bújj el a fal, az ajtó vagy a függöny mögé. Úgy fog tűnni, mintha egy bűvész eltüntetett volna.

 

 

 

#ahülyeségragadós #whatthefluff

Lotti (@jrtlotti) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

Egyre több videó kerül fel a közösségi oldalakra a témában, érdemes rákeresni a #WhatTheFluff hashtagre akár Instagramon, Facebookon vagy Twitteren, rengeteg vicces videót találhatunk - és persze meghiúsult kísérleteket is, amik legalább annyira aranyosak, mint a jól sikerült videók!

 

 

 

 

Miért próbáld ki:

  • Nem csak játék: agytorna is! Komolyan megdolgoztatja a kutya agyát a szituáció. Az egyik pillanatban még ott a gazdi, a másikban már nincs. Vajon mi történhetett?
  • Egy kis mókázás bele kell, hogy férjen a hétköznapokba is: gyarapítsátok a közös élményeiteket!

 

Inkább ne, ha:

  • A hirtelen mozdulatoktól félős kutyák esetleg megijedhetnek, negatívan élhetik meg a szituációt, hiába csak trükközni akartál volna vele.
  • Ha tudod, hogy kutyusodnak problémája van az agresszióval (például egy frissen örökbefogadott eb esetében, aki korábban mutatta az ember felé az agresszió jeleit). Teljesen becsapni a kutyát nem tudjuk: ha nem is lát minket, de hallja a lépteinket, a szuszogásunkat, a visszafojtott nevetést, akár rosszul is reagálhat.

 

És íme pár felvétel a sok közül, amik a #WhatTheFluff címke alatt találhatók:

 

 

 

 

 

 

 

#whatTheFluff just happened? ????????????‍♀️???? #whatTheFluffChallenge #wtf #whenMommyDisappears #magictrick #iBlameUncleNikiForThis

Codie the Corgi (@codiethecorgi) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

 

Where did Manuel Neuer go? ???? (???? original video via @bochythefrenchie) #whatthefluffchallenge

Bleacher Report Football (@brfootball) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

 

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez
Lelkesen ugrándozik és hangosan vakkant – Ezt a videót nem lehet kihagyni!

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya! Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya!
„Nem hiszem, hogy tisztában lenne azzal, mekkora. Folyton megpróbálja magát belepasszírozni a kicsi fekhelyekbe, s ha ez nem sikerül neki, akkor ránk telepszik, mint egy öleb."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta JULIUS-K9 Praktiker Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Le akarta szállíttatni a rapper a vak nőt a repülőről vakvezető kutyája miatt Hírek - Címlapon
Le akarta szállíttatni a rapper a vak nőt a repülőről vakvezető kutyája miatt
Üvegszilánkok és tűk a kutyafuttatón Hírek - Címlapon
Üvegszilánkok és tűk a kutyafuttatón