A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Legénybúcsújukon találtak egy éhező kutyacsaládot - a buliból örökbefogadás lett!

2016. október 29., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Egy amerikai baráti társaság épp egyikük legénybúcsúját ünnepelték volna, ám a parti teljesen máshogy sült, mint ahogy tervezték. A legénybúcsúból spontán örökbefogadó nap lett!



Az ünneplő társaság Michiganből utazott Tennesseebe, ahova a legénybúcsút szervezték. A hangulat remek volt, épp nekiálltak szalonnát sütögetni a buli bemelegítéseként, mikor az ínycsiklandó illatok odacsalogattak egy kutyust hozzájuk. Ám amikor közelebb jött a kutya, látták rajta, hogy csont és bőr, ápolatlan - megsajnálták, adtak neki pár falatot a finomságból.  

 

A kölykeinek vitte az anyakutya a srácoktól kapott falatokat
A kölykeinek vitte az anyakutya a srácoktól kapott falatokat
Fotó: facebook.com/ABCNews

 

„Gyanús lett, hogy a kutya nem evett meg mindent, hanem bevitte a közeli erdőbe” - mesélte a vőlegény, Mitchel Craddock az ABC Newsnak. A srácok másnap követni kezdték a kutyát, hogy kiderítsék, hova viszi az ételt. Hamar meg is kapták a választ: a kutya egy fa tövébe vackolta magát - hét kölykével együtt!

 

Nem hagyták az erdőben a kiskutyákat
Nem hagyták az erdőben a kiskutyákat
Fotó: facebook.com/ABCNews

 

A kölykök koszosak, bolhásak voltak, de egészségesnek tűntek, és ahogy ők maguk is láthatták, anyjuk mindent megtett azért, hogy a kicsiket táplálni tudja. Mitchelék magukkal vitték a házhoz a kutyacsaládot, és már akkor megfogant a gondolat: örökbefogadják őket, és gondjukat fogják viselni: hét kölyök és az anyjuk - a srácok pedig pont nyolcan voltak!

 

A bulizó társaságból örökbefogadókká váltak
A bulizó társaságból örökbefogadókká váltak 
Fotó: facebook.com/ABCNews

 

A kis család így igazán szerető otthonra találhatott - és gyakran találkozhatnak is egymással, így nem szakadnak el végleg! A legénybúcsú pedig így igazán emlékezetesre sikeredett - bár a nagy buliból nem lett semmi, mivel az erre szánt pénzüket mind a kutyákra költötték… De szerintünk nem sajnálták! :)

 

A legénybúcsún találták a kiskutyákat
A legénybúcsún találták a kiskutyákat
Fotó: facebook.com/ABCNews

 

 

Forrás: nlcafe.hu
Indexkép forrás: facebook.com/ABCNews

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi? Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi?
Előfordult már, hogy belenéztél kedvenced szemébe, és úgy tűnt, mintha éppen legördülne egy könnycsepp a pofiján? Azt gondolhatnánk, hogy sír, ám a jelenség hátterében az érzelmeken túl másra kell gyanakodnunk.

Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell
Bármennyire is nem szeretünk gondolni rá, fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a betegségekkel, melyek hamar leverhetik lábukról kiskedvencünket. Ismerjük fel a jeleket!

Új kutyus a háznál – Mire figyeljünk, amikor hazaviszünk egy kölyköt kedvencünk mellé? Új kutyus a háznál – Mire figyeljünk, amikor hazaviszünk egy kölyköt kedvencünk mellé?
Bővül a család – Igen ám, de ezúttal egy imádnivaló kiskutyával! Akiről nem biztos, hogy meglévő kutyusunk is ugyanilyen véleménnyel lesz. Mi mindenre kell gondolnunk, ha szeretnénk, hogy zökkenőmentes legyen a beilleszkedés folyamata?

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Hírstart Praktiker Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mit csinálhat egy kutya egy hotelben? Hírek - Címlapon
Mit csinálhat egy kutya egy hotelben?
Szaporítót fogtak az osztrák határon Hírek - Címlapon
Szaporítót fogtak az osztrák határon