A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Magyar kutyák, akik meghódították az Instagramot

2018. augusztus 14., 17:00


Szerző: László Enikő


Kategória: Könnyű




Mint azt már korábbi cikkünkben bemutattuk, a világon egyre elterjedtebb, hogy a gazdák Instagram oldalt tartanak fenn kedvenceiknek. Most nézzük Magyarország legnépszerűbb, legérdekesebb Insta-kutyáit.



A híres közösségi oldalt böngészve, magyar kutyák profiljait a legkönnyebben olyan oldalakon keresztül lehet fellelni, amik egy adott hashtaggel ellátott képeket osztanak tovább. Ilyen például az #irodakutya, a #kutyamvan, a #kutyaszeretet, a #petsofhungary vagy épp a nem rég indult #kiskedvenced.

 

Először is nézzük a legtöbb követővel rendelkező házi kedvencet, természetesen a teljesség igénye nélkül.

Az @irodakutya olyan oldal, melyre képeket küldhetnek be a gazdák, ahogy kedvenceiket a munkába is magukkal viszik. Itt bukkanhatunk rá Fionára, a francia bulldogra. Fiona életét több, mint kétezren követik nyomon. Láthatjuk mindennapjait, nyaralásait, hogy hogyan játszik vagy akár pókerezik, és pózol Geszti Péter ölében. 

 

@fiona_the_frenchiee

 

Szintén több mint kétezer felhasználó követi @my_life_as_cherry életét. Cherry egy 5 éves labrador, aki gazdája leírása szerint, imádja a labdázást és a pocakját. Sokat kirándulnak, rengeteg helyen megfordulnak a mindennapokban.

 

@my_life_as_cherry

 

Talán magyarországi távlatokban a legtöbb követővel rendelkező Insta-kutya @reynardpom. A pomerániai törpespicc, Reynard majdnem 9 ezer követővel rendelkezik és saját YouTube csatornával. „Testvére”, Destin egy hét éves cica, aki szintén nagyon sok, 6 ezer követőt tudhat magának.

 

@reynardpom

 

 

 

Vannak, akik nem a rengeteg követővel, hanem valami különleges tulajdonsággal tűnnek ki a többiek közül.

 

Az @_instazim_ felhasználó név alatt találhatunk rá Azimra, aki csak két bal lábbal rendelkezik, de így is csodás, teljes életet él. Ugyanúgy úszik, vásárol és játszik, mint négylábú társai.

 

@_instazim_

 

@orion_a_dalmata egy rendkívül fotogén és feltűnően szép kutya. Manapság a dalmata igen ritka látvány, lehet ezért is fogja meg az Instagram oldalára látogatókat. Őt is mindenhová magával viszi gazdája, fotózásokon vesznek részt és sokat játszanak a Margitszigeten.

 

@orion_a_dalmata

 

Szotyi és Negro gyönyörű whippetek, akikhez később csatlakozott harmadik társuk is, Menta. A @szotyi_negro_whippets nevű oldalukon letisztult, harmonikus képeken pózol a három jóbarát. Különleges külsejükkel mindenki figyelmét azonnal magukra vonják.

 

@szotyi_negro_whippets

 

 

 

Mások kemény munkával érdemlik ki követőik gyarapodását.

 

Toto, keményen megdolgoztatja gazdiját hétről hétre, együtt írják @toto.naploja –t. Mindig újabb helyekre kirándulnak el együtt, és felfedezik a kutyabarát helyeket, kirándulóhelyeket, kutyás strandokat. Ezekről nem felejtenek el beszámolni a követőiknek!

 

@toto.naploja

 

@zsebidelafleur, a bájos francia bulldog is keményen dolgozik, hogy egy nap terápiás kutya lehessen. Láthatóan ő is nagyon élvezi a nyarat, jár a Római-partra, Margit-szigetre és hatalmasakat játszik barátaival, amikor épp nem tanul.

 

@zsebidelafleur

 

A @tridogs_rescues_dogs név alatt hat bájos kutyával ismerkedhetünk meg. Mindegyikőjük örökbefogadott, akik ma már különböző kutyás rendezvényeken mutatják be ügyességüket, tánctudásukat. Oldaluk is bizonyítja, hogy egy menhelyi kutyából is lehet egy gyönyörű, ügyes és okos házi kedvenc.

 

@tridogs_rescues_dogs

 

 

Fontos megjegyezni, hogy a fent említett kutyák többsége örökbefogadott és mindenkit arra buzdítanak, hogy vásárlás helyett inkább mi is fogadjunk örökbe egy árva lelket!

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

Tündéri videón a labrador és a macska – Megható, mennyire szeretik egymást! Tündéri videón a labrador és a macska – Megható, mennyire szeretik egymást!
… pedig a cica eleinte nagyon nem akarta az új jövevényt.

Miért van nagyobb követőtábora a kis kedvenceknek manapság? Miért van nagyobb követőtábora a kis kedvenceknek manapság?
Napjainkban a social media platformok használata már a mindennapi életünk része. Követjük ismerőseinket, celebeket, színészeket, influencereket és egyéb olyan oldalakat, amelyek iránt érdeklődésünket fejezzük ki. Ezek közé tartoznak az olyan oldalak is, amelyek a kiskedvencekről szólnak. De miért is alakult ki ez, és mi miért követjük más emberek háziállatának az oldalait?

Egy rendőr esernyője alatt lelt menedékre két kóbor kutya a szakadó esőben Egy rendőr esernyője alatt lelt menedékre két kóbor kutya a szakadó esőben
Egyetlen apró szívesség a világot jelentheti annak, aki segítségre szorul - a hontalan kutyák pedig csak ránk számíthatnak. Egy ember, egy fénykép, mely nemcsak példát mutat, hanem inspirál is arra, hogy tegyünk jót másokkal.

Rendhagyó Palm Dog díjkiosztó Cannes-ban - Posztumusz díjat nyert A némafilmes kutyája Rendhagyó Palm Dog díjkiosztó Cannes-ban - Posztumusz díjat nyert A némafilmes kutyája
A cannes-i filmfesztivál is bizonytalan lett a koronavírus járvány miatt, ám a Palm Dog díjat kiosztották - igaz, rendhagyó módon, virtuálisan! A díj ráadásul idén jubilál: immár 20 éve osztják ki a négylábú színészeknek járó díjat.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor AEGON Magyarország Zrt. Mondial Assistance GesmbH Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újabb éjszakai állatorvosi ügyelet szűnik meg Hírek - Címlapon
Újabb éjszakai állatorvosi ügyelet szűnik meg
Kerítésen át loptak el egy kutyát Pécsett Hírek - Címlapon
Kerítésen át loptak el egy kutyát Pécsett