A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Több mint 300 kiló kutyatápnyi adomány - és még nincs vége!

Segíts Te is!


2017. január 11., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Az állatvédő szervezeteknek egész évben szüksége van az adományokra, felajánlásokra, ám a hideg tél talán a legnehezebb időszak számukra, ilyenkor még jobban szükségük van a segítségre! Íme, egy kedves mód, amivel Te is segíthetsz: egy apróság, ami az árva állatoknak az életet jelentheti!Jég, hó, kemény mínuszok. Ilyen külső körülmények nehezítik az egyébként is küzdelmes napjait az állatvédőknek. Rengeteg kóbor állatnak nyújtanak segítséget egész évben időt, erőt, fáradtságot nem sajnálva. Az árváknak ők jelentik a túlélés reményét. Különösen igaz ez a viszontagságokkal teli téli hónapokra. A túlélés esélyeit jelentősen csökkentik a nagy hidegek, a hó, a víz hiánya. Kihűlés, kiszáradás, balesetek. Ez vár rájuk a megmentő angyalok nélkül.

 

Hűtőmágnessel az árva állatokért

Nem, nem viccelünk. Egy kedves kis hűtőmágnes megvásárlásával is óriási segítséget adhatsz a gazdátlan állatoknak, kevesebb, mint egy kávé áráért. Felmerülhet a kérdés: egy ilyen aprócska összeg ugyan miben segíthet nemhogy egy állatnak, de egy egész falkának? Egyszerűen a sok kicsi sokra megy elven! És hogy mennyire igaz ez: a kampány kezdete óta, ami másfél hete volt,  már több mint 1100 mágnest vettek a jótékony állatbarátok, aminek bevétele közel 400 kg minőségi kutyatápnak felel meg! Ugye mekkora ereje van a közösségnek?

 

Hűtőmágnessel az árva állatokért. Te is segíthetsz!

 

Segíts Te is!

A mágnest egészen január 31-ig rendelheted meg a Petissimo oldalán. Az ára mindössze 299 Ft. Nem nagy áldozat, azonban együttesen rengeteg árva állatnak segíthetünk vele! Ráadásul egy kedves emléked is lesz az akcióról. A mágnesekből befolyt adomány nem csupán kutyatápra lesz fordítva, hanem többek között gyógyszerekre, a gyenge, beteg, vagy idős állatok táplálékkiegészítőire is.

 

 


A mágnest ide kattintva rendelheted meg!


 

 

Az adomány a legjobb kezekbe kerül!

Méghozzá egy olyan menhelyre, aminek alapelve az, hogy a legreménytelenebb menhelylakó sem érdemli meg az altatást! A Noé Állatotthon Alapítvány 25 éve önfeláldozó munkájával segíti a bajba jutott, gazdátlan állatokat. Segítsük együtt a munkájukat, hiszen minden állatnak, bármilyen hányatott sorsa is van, volt, joga van az élethez!

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: borgenmagazine.com - a kép illusztráció
Cikk első megjelenése: 2017. január 06.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink
Bár a sportot szerető rajongók ismerik kiváló teljesítményt nyújtó atlétáink nevét, arcukat ritkábban ismerhetjük fel a közéletben. Ezért is gondolta a Vigyél Haza Alapítvány, hogy 2024-es naptárukon legjobb atlétáink közül hívnak fotózásra.

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre 15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre
Az állatmentők sem jutottak szóhoz, annyira meglepődtek a rekordszámú alom láttán.

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Praktiker MOL Nyrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Nem hatja meg a felnőtt kutyákat a gügyögésünk Hírek - Címlapon
Nem hatja meg a felnőtt kutyákat a gügyögésünk
Megható videó egy kölyökkutya megmentéséről Hírek - Címlapon
Megható videó egy kölyökkutya megmentéséről