A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Több mint 300 kiló kutyatápnyi adomány - és még nincs vége!

Segíts Te is!


2017. január 11., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Az állatvédő szervezeteknek egész évben szüksége van az adományokra, felajánlásokra, ám a hideg tél talán a legnehezebb időszak számukra, ilyenkor még jobban szükségük van a segítségre! Íme, egy kedves mód, amivel Te is segíthetsz: egy apróság, ami az árva állatoknak az életet jelentheti!Jég, hó, kemény mínuszok. Ilyen külső körülmények nehezítik az egyébként is küzdelmes napjait az állatvédőknek. Rengeteg kóbor állatnak nyújtanak segítséget egész évben időt, erőt, fáradtságot nem sajnálva. Az árváknak ők jelentik a túlélés reményét. Különösen igaz ez a viszontagságokkal teli téli hónapokra. A túlélés esélyeit jelentősen csökkentik a nagy hidegek, a hó, a víz hiánya. Kihűlés, kiszáradás, balesetek. Ez vár rájuk a megmentő angyalok nélkül.

 

Hűtőmágnessel az árva állatokért

Nem, nem viccelünk. Egy kedves kis hűtőmágnes megvásárlásával is óriási segítséget adhatsz a gazdátlan állatoknak, kevesebb, mint egy kávé áráért. Felmerülhet a kérdés: egy ilyen aprócska összeg ugyan miben segíthet nemhogy egy állatnak, de egy egész falkának? Egyszerűen a sok kicsi sokra megy elven! És hogy mennyire igaz ez: a kampány kezdete óta, ami másfél hete volt,  már több mint 1100 mágnest vettek a jótékony állatbarátok, aminek bevétele közel 400 kg minőségi kutyatápnak felel meg! Ugye mekkora ereje van a közösségnek?

 

Hűtőmágnessel az árva állatokért. Te is segíthetsz!

 

Segíts Te is!

A mágnest egészen január 31-ig rendelheted meg a Petissimo oldalán. Az ára mindössze 299 Ft. Nem nagy áldozat, azonban együttesen rengeteg árva állatnak segíthetünk vele! Ráadásul egy kedves emléked is lesz az akcióról. A mágnesekből befolyt adomány nem csupán kutyatápra lesz fordítva, hanem többek között gyógyszerekre, a gyenge, beteg, vagy idős állatok táplálékkiegészítőire is.

 

 


A mágnest ide kattintva rendelheted meg!


 

 

Az adomány a legjobb kezekbe kerül!

Méghozzá egy olyan menhelyre, aminek alapelve az, hogy a legreménytelenebb menhelylakó sem érdemli meg az altatást! A Noé Állatotthon Alapítvány 25 éve önfeláldozó munkájával segíti a bajba jutott, gazdátlan állatokat. Segítsük együtt a munkájukat, hiszen minden állatnak, bármilyen hányatott sorsa is van, volt, joga van az élethez!

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: borgenmagazine.com - a kép illusztráció
Cikk első megjelenése: 2017. január 06.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén
Negyedik alkalommal szervezte meg az elmúlt hétvégén a Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akciót menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A kétnapos gyűjtés során összesen közel 12 ezer konzervet, 9500 kilogramm száraztápot, valamint nagy mennyiségű állatfelszerelést és tisztítószert ajánlottak fel az INTERSPAR hipermarketek vásárlói. A SPAR ezen felül további 1 millió forinttal segíti az állatvédelem ügyét.

Hogyan találnak haza a kutyák? Hogyan találnak haza a kutyák?
Rengeteg megható történetet hallhattunk, olvashattunk elveszett kutyákról, akik dacolva távolsággal, időjárással, megtalálták a hazavezető utat. De hogyan képesek erre? Tényleg olyan jó az irányérzékük, mint nekünk? Vagy egy belső iránytű vezeti őket?

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Rehabportál Praktiker AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Nem hatja meg a felnőtt kutyákat a gügyögésünk Hírek - Címlapon
Nem hatja meg a felnőtt kutyákat a gügyögésünk
Megható videó egy kölyökkutya megmentéséről Hírek - Címlapon
Megható videó egy kölyökkutya megmentéséről