A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megható videó egy kölyökkutya megmentéséről

2017. január 11., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Ezen könnyezik az egész internet: egy kisfiúról és egy kölyökkutyáról szól a megható videó, amit minden kutyás (főleg az örökbefogadott kutyák gazdijai) át fog érezni, és (talán) meg is könnyezi. Mi sem voltunk kivételek!



Életre szóló barátság - ez az, amit minden kutyás átél, mikor Gazdivá válik. Minden nap tapasztaljuk azt az örömöt, rengeteg szeretetet, amit kutyánk ad nekünk, és mi természetesen ugyanezt adjuk Nekik. Fokozottan igaz ez azokra a Gazdikra, akik örökbefogadott kutyával osztják meg az életüket, vagy akár saját maguk mentették rossz körülmények közül.

 

A kisfilmen ez a fantasztikus kapcsolat elevenedik meg: egy séta közben a kisfiú egy magára hagyott, koszos kölyökkutyát talál, akin megesik a szíve: innentől pedig elválaszthatatlan barátok lesznek. Szó szerint minden pillanatban együtt vannak, jóban és rosszban is.

 


 

A film egyébként egy kampány részeként készült, mellyel az örökbefogadást népszerűsítette a Hownd nevű kutyasampont gyártó cég. A márka elkötelezett a felelős állattartás és az állatmentés mellett, minden termékük után befolyt összeg egy részét adományként ajánlják fel állatvédő szervezetek számára. Egyébként az Angliában három éve indult szintén jótékony célú “Vidd magaddal a kutyád a munkahelyedre!” nap alapítói között is ott vannak. (Erről az akcióról mi is írtunk, ide kattintva olvasható!)

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu, DogsLoveHownd.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez
Lelkesen ugrándozik és hangosan vakkant – Ezt a videót nem lehet kihagyni!

Miért nem passzol a kutyám személyisége a fajtájához? Miért nem passzol a kutyám személyisége a fajtájához?
Kutyaválasztáskor ösztönösen is a személyiségünkhöz legjobban illő négylábút szeretnénk megtalálni. Ebben segíthetnek a fajtaleírások, melyekből olyan fontos dolgokat is megtudhatunk, mint a fajta megjelenése, testmérete, mozgásigénye és jelleme. Olykor viszont meglepetést okozhat, ha kiszemeltünk nem igazán felel meg az „ideális” képnek. Mi történhetett?

A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek
Mintha egy angyal küldte volna oda a kiskutyát, a legnehezebb pillanatban. Megható történet!

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Ebugatta Mondial Assistance GesmbH AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Több mint 300 kiló kutyatápnyi adomány - és még nincs vége! Hírek - Címlapon
Több mint 300 kiló kutyatápnyi adomány - és még nincs vége!
Több mint kétezer kutyát és macskát kínzott halálra egy spanyol állatmenhely tulajdonosa Hírek - Címlapon
Több mint kétezer kutyát és macskát kínzott halálra egy spanyol állatmenhely tulajdonosa