A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Angliában ma mindenki a kutyájával megy dolgozni

2016. június 24., 10:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Szinte minden munkahelyre, ahol a körülmények is megengedik, elkísérhetik a kutyák a gazdáikat. Ma tartják ugyanis a “Vidd magaddal a kutyád a munkahelyedre!” napot!



Kutya a munkahelyen - rengeteg előnye van!
Kutya a munkahelyen - rengeteg előnye van!
Fotó: seattletimes.com

 

Június 24-én rengeteg munkahely nyitja meg kapuit a dolgozók kedvencei előtt. Olyan cégek is szeretettel várják a négylábúakat, ahol az év többi napján nem engedélyezik a jelenlétüket. Harmadszorra kerül megrendezésre a “Vidd magaddal a kutyád a munkahelyedre!” nap, mely a jótékonyság és az állatok szeretetének jegyében telik.

 

Nem egy kutatás és tanulmány mutatta már ki, hogy a kutyák jelenléte növeli a dolgozók munkakedvét, eredményességét. Ennek legfőbb oka, hogy a négylábú munkatárs segíti a stressz feldolgozását, nyugtat, és nem utolsó sorban vidámságot hoz a munkahelyre. A szünetben egy rövid séta, vagy egy kis játék a kutyával sokkal pihentetőbb, mint egy megszokott “kávészünet”, kikapcsolja a munkával teli gondolatokat, így gyorsabban felfrissül a dolgozó.

 

Vidámságot hoz a kutya jelenléte a munkahelyre
Vidámságot hoz a kutya jelenléte a munkahelyre
Fotó: startups.fm

 

A “Vidd magaddal a kutyád a munkahelyedre!” nap komoly jótékonysági szándékkal is szerveződik: a cégeknek és a magányszemélyeknek lehetősége van adományozásra. A cégek és a magánszemélyek egyaránt az esemény, és ezáltal a “Minden kutya számít” nevű alapítvány szponzorává válhatnak. A támogatásért cserébe az esemény honlapján lévő dicsőségfalra kerülhetnek fel.

A közösségi médiában is nagy szerepet kapnak a résztvevők: a #BringYourDogToWorkDay hashtaggel ellátott posztok tanúskodnak a kutyás nap élményeiről.

 

Forrás: bringyourdogtoworkday.co.uk
Indexkép forrás: startups.fm

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Miért eszik füvet a kutyám? Miért eszik füvet a kutyám?
Éhes? Fáj a pocakja? Szorongását próbálja enyhíteni? Vagy csupán megszokásból legelészik? Mit kell tudnunk a fűevésről és hogyan segíthetünk kedvencünknek, ha túlzásba viszi?

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Miért csikorgatja a kutya a fogait? Miért csikorgatja a kutya a fogait?
Szokatlan és meglepő, de kedvenceinknél is előfordulhat: a fogcsikorgatás. Mi okozza, mire utalhat, és mit tegyünk, ha észleljük kutyánknál?

Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket? Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket?
„Minek kell a kutyára ruha? Van neki szőre…” Hallhattunk már ilyen és ehhez hasonló mondatokat, de gazdiként tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor sokat segíthet egy praktikus ruhadarab. Hogyan és milyet válasszunk?

Miért félnek egyes kutyák a hangos zajoktól és a tűzijátéktól, míg mások nem? Miért félnek egyes kutyák a hangos zajoktól és a tűzijátéktól, míg mások nem?
Tomboló vihar nyáron, tűzijáték ünnepségekkor és újévkor… Rengeteg kutyát tölt el rettegéssel a velük járó hangzavar, de akadnak olyanok is, akiknek szinte fel sem tűnik, hogy mi zajlik körülöttük. Érdekes eredményeket mutatnak a kutatások is!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Brimo partysátor JULIUS-K9 Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Országos állatvédelmi konferenciát tartanak a hétvégén Budapesten Hírek - Címlapon
Országos állatvédelmi konferenciát tartanak a hétvégén Budapesten
Újabb magyar kutyafajtánk vált az amerikaiak kedvencévé Hírek - Címlapon
Újabb magyar kutyafajtánk vált az amerikaiak kedvencévé