A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megérkeztek a magyar mentőcsapatok és kutyáik Líbiába

2023. szeptember 21., 10:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Megérkeztek Dernába és már meg is kezdték a munkát a katasztrófa sújtotta városban a magyar mentőcsapatok.Hosszú utazás után megérkeztek a magyar mentőcsapatok a vihar és árvíz sújtotta Dernába. A városrészt a katonaság lezárta, így csak a mentőcsapatok léphetnek be a területre. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat beszámolója szerint a magyar csapat fő feladata a területek végső átkutatása azzal a céllal, hogy a helyi hatóságok ezt követően megkezdhessék a munkagépekkel a bontási folyamatokat. Több olyan helyszínt vizsgáltak át, ahol a hozzátartozók elmondása szerint még lehetnek áldozatok a romok alatt - ennek megfelelően egy szisztematikus keresést hajtottak végre épületről épületre – írják beszámolójukban. - Sajnálatosan a katasztrófa az állatokat sem kímélte, így a munkát nagyban nehezítette a területen nagy számban lévő állati tetem.

 

A csapatok tagjai és a kutyák is jól vannak, kitartóan dolgoznak – erről számolt be nem csak a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, hanem Lehoczki László facebook oldalán felesége, Lehoczki Beatrix is. Mint írja, tegnap reggel elkezdte a munkát mind a 3 magyar mentőszervezet. Kint vannak terepen, dolgoznak. Mindenki jól van, és biztonságban vannak. A helyi erőkkel együtt végzik a feladatukat. Az Inter Rescue Hungarian USAR Team (Spider, Főnix, Legott, Életjel) köszöni az itthonról kapott támogatásokat, és üdvözölnek mindenkit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: facebook.com - Lehoczki László Official

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Átkelt a szivárványhídon Symba Átkelt a szivárványhídon Symba
Symbától, a híres mentőkutyától búcsúzik az ország. Symba nevét minden kutyás és kutyaszerető ismerte – együtt gyászolja e fantasztikus kutyát az egész ország.

Baleset érte mentőkutyásainkat – így segíthetsz! Baleset érte mentőkutyásainkat – így segíthetsz!
Önzetlenül kockáztatják értünk életüket, gondolkodás nélkül sietnek a segítségünkre – ők a mentőkutyák és gazdáik. Valódi hősök! Most azonban nekik van szükségük segítségre.

Átkelt a szivárványhídon Landon, a hős mentőkutya Átkelt a szivárványhídon Landon, a hős mentőkutya
Gyászol a Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány: hű társuk, Landon, a 12 éves németjuhász átkelt a szivárványhídon.

Kiemelkedő magyar eredmény született a Mentőkutya Világbajnokságon Kiemelkedő magyar eredmény született a Mentőkutya Világbajnokságon
Több magyar csapat is indult az idei Mentőkutya Világbajnokságon, ahova a világ minden tájáról érkeztek versenyzők. Kutyáink és vezetőik idén is gyönyörűen szerepeltek!

Épségben hazaértek a magyar mentőcsapatok és mentőkutyáik Líbiából Épségben hazaértek a magyar mentőcsapatok és mentőkutyáik Líbiából
Bár rendkívül nehéz és megterhelő napokon vannak túl, mindenki épségben tért haza a katasztrófa sújtotta városból: a mentők és a kutyák is jól vannak!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MTI Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Hírek - Címlapon
Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Öregecske kutyákat festenek le az idősek otthonában, hogy segítsenek nekik gazdira találni Hírek - Címlapon
Öregecske kutyákat festenek le az idősek otthonában, hogy segítsenek nekik gazdira találni