A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megvárta a mamakutya, míg biztonságba kerül, hogy életet adhasson kölykeinek

2017. június 15., 14:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Állatvédelem




Nincs erősebb az anyai szeretetnél e világon, s ez a kijelentés ugyanúgy érvényes kedvenceinkre is. Ismerjétek meg Rézi és kölykei történetét!



Rézi több társával együtt, magas vemhesen került be a komlói gyepmesteri telepre. Bár volt otthonuk, de el-elszökdöstek és az utcán kóborolva kerestek élelmet. Az élet nem bánt velük kesztyűs kézzel, az 5 év körüli kistestű keverék mégis barátsággal és szeretettel fordul az emberek felé.

 

Picinyei azonban már egyre türelmetlenebbül várakoztak "odabent". Fogytán volt az idő, Rézinek órái – vagy talán csak percei – voltak hátra az ellésig. Az állatvédőket komoly kihívás elé állította az élet, hiszen azonnal megoldást kellett találniuk a kis család számára. Hatalmas szerencse, hogy még épp időben jelentkezett egy tapasztalt befogadó, aki vállalta a mamakutya és az újszülöttek ellátását is az elkövetkező hetekben.

 

Rézi és kölykei már biztonságban vannak
Rézi és kölykei már biztonságban vannak
Fotó: Komlói Állatvédő Egyesület/Facebook

 

"GÓLYAHÍR (2017.06.14.)
Rézi a mai napon 5 csöppségnek adott életet! A mami és a babák is jól vannak! 
Az utolsó pillanatban sikerült elhelyezni Rézit ideiglenes befogadónál. Amint biztonságban érezte magát szinte azonnal meg is indult az ellés. Négy óra leforgása alatt megérkeztek a picik. Még jövünk majd hírekkel, és figyelemmel kísérhetitek a felcseperedésüket!
Ezúton szeretnénk Katáéknak megköszönni, hogy azonnal felajánlották a segítségüket!"

 

Rézi a Komlói Állatvédő Egyesület szárnyai alatt hozta világra picinyeit június 14-én. Elválasztást követően átesik majd az ivartalanításon és örökbe fogadható lesz. Addig is egyetlen feladata kicsinyeinek gondozása és nevelgetése, ő pedig odaadó mama, minden figyelmét rájuk fordítja. Már nem kell azon aggódnia, képes lesz-e gondjukat viselni, jut-e elegendő étel mindnyájuk számára. Biztonságban vannak, és tündéri kölykei is mindent megkapnak ahhoz, hogy egészséges, boldog kutyusokká cseperedjenek. 

 

Híreiket az Egyesület Facebook-oldalán követhetitek nyomon ITT!

 


Rézi és kölykei mellett nagyon sok kutya és cica várja gazdiját az Egyesület gondozásában. Ha szeretnétek támogatni ellátásukat, az alábbi módokon tehetitek meg:

 

Komlói Állatvédő Egyesület

10404302-50526685-51551002

K&H Bank (OKHB HUHB, HU41)

PAYPAL: [email protected]

www.komloiallatvedok.hu


 

Forrás: Komlói Állatvédő Egyesület/Facebook
Indexkép forrás: Komlói Állatvédő Egyesület/Facebook

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Kékesen csillog a kutya szeme – Mire utalhat ez a tünet? Kékesen csillog a kutya szeme – Mire utalhat ez a tünet?
Ahogy öregszik kedvencünk, gyengülhet a látása. Mintha homály fedné szemeit, vagy valami másról van szó?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Praktiker Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Megkezdődött a kutyáját erkélyre kizáró kecskeméti nő büntetőpere Hírek - Címlapon
Megkezdődött a kutyáját erkélyre kizáró kecskeméti nő büntetőpere
Fonyódi Kutyás Strand: új szabályok és bővítések az idei szezontól Hírek - Címlapon
Fonyódi Kutyás Strand: új szabályok és bővítések az idei szezontól