A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megvárta a mamakutya, míg biztonságba kerül, hogy életet adhasson kölykeinek

2017. június 15., 14:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Állatvédelem
Nincs erősebb az anyai szeretetnél e világon, s ez a kijelentés ugyanúgy érvényes kedvenceinkre is. Ismerjétek meg Rézi és kölykei történetét!Rézi több társával együtt, magas vemhesen került be a komlói gyepmesteri telepre. Bár volt otthonuk, de el-elszökdöstek és az utcán kóborolva kerestek élelmet. Az élet nem bánt velük kesztyűs kézzel, az 5 év körüli kistestű keverék mégis barátsággal és szeretettel fordul az emberek felé.

 

Picinyei azonban már egyre türelmetlenebbül várakoztak "odabent". Fogytán volt az idő, Rézinek órái – vagy talán csak percei – voltak hátra az ellésig. Az állatvédőket komoly kihívás elé állította az élet, hiszen azonnal megoldást kellett találniuk a kis család számára. Hatalmas szerencse, hogy még épp időben jelentkezett egy tapasztalt befogadó, aki vállalta a mamakutya és az újszülöttek ellátását is az elkövetkező hetekben.

 

Rézi és kölykei már biztonságban vannak
Rézi és kölykei már biztonságban vannak
Fotó: Komlói Állatvédő Egyesület/Facebook

 

"GÓLYAHÍR (2017.06.14.)
Rézi a mai napon 5 csöppségnek adott életet! A mami és a babák is jól vannak! 
Az utolsó pillanatban sikerült elhelyezni Rézit ideiglenes befogadónál. Amint biztonságban érezte magát szinte azonnal meg is indult az ellés. Négy óra leforgása alatt megérkeztek a picik. Még jövünk majd hírekkel, és figyelemmel kísérhetitek a felcseperedésüket!
Ezúton szeretnénk Katáéknak megköszönni, hogy azonnal felajánlották a segítségüket!"

 

Rézi a Komlói Állatvédő Egyesület szárnyai alatt hozta világra picinyeit június 14-én. Elválasztást követően átesik majd az ivartalanításon és örökbe fogadható lesz. Addig is egyetlen feladata kicsinyeinek gondozása és nevelgetése, ő pedig odaadó mama, minden figyelmét rájuk fordítja. Már nem kell azon aggódnia, képes lesz-e gondjukat viselni, jut-e elegendő étel mindnyájuk számára. Biztonságban vannak, és tündéri kölykei is mindent megkapnak ahhoz, hogy egészséges, boldog kutyusokká cseperedjenek. 

 

Híreiket az Egyesület Facebook-oldalán követhetitek nyomon ITT!

 


Rézi és kölykei mellett nagyon sok kutya és cica várja gazdiját az Egyesület gondozásában. Ha szeretnétek támogatni ellátásukat, az alábbi módokon tehetitek meg:

 

Komlói Állatvédő Egyesület

10404302-50526685-51551002

K&H Bank (OKHB HUHB, HU41)

PAYPAL: [email protected]

www.komloiallatvedok.hu


 

Forrás: Komlói Állatvédő Egyesület/Facebook
Indexkép forrás: Komlói Állatvédő Egyesület/Facebook

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idén is indul a Négylábú szeretetfutár Idén is indul a Négylábú szeretetfutár
A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését. A program célja, hogy menhelyi állatok melegséget vigyenek a magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek életébe, akik szívesen befogadnának egy négylábú házi kedvencet. Ebben az időszakban az Alapítvány kiemelt figyelmet fordít a magányosan élőkre és igényeik szerint árva kutyákat és macskákat juttatnak el hozzájuk.

40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban 40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban
Megható történet egy elveszett kutyáról és szerető gazdijáról, aki nem adta fel a reményt, hogy egy napon majd újra magához ölelheti kedvencét.

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta Rehabportál Praktiker MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Megkezdődött a kutyáját erkélyre kizáró kecskeméti nő büntetőpere Hírek - Címlapon
Megkezdődött a kutyáját erkélyre kizáró kecskeméti nő büntetőpere
Fonyódi Kutyás Strand: új szabályok és bővítések az idei szezontól Hírek - Címlapon
Fonyódi Kutyás Strand: új szabályok és bővítések az idei szezontól