A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Menhelyen élő kutyák és cicák örökbefogadására bátorít a CIB Bank

2021. november 24., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Idén a hitelkártya-költések után is támogathatják a gazdátlan kisállatokat a pénzintézet ügyfelei.



 

Idén is a hontalan állatok örökbefogadására buzdít a CIB Bank azzal az akcióval, amellyel nemcsak egy kiválasztott állatmenhelyet támogat, de felhívja a figyelmet a felelős állattartás fontosságára is. A pénzintézet ezen kívül 2021-ben a hitelkártya-birtokosok költéseinek köszönhetően négy állatotthon lakóit támogatta a Hangya Közösség Alapítvány segítségével.

 

Országszerte több százezer nehéz sorsú kutya és cica várja a menhelyeken, hogy egy szerető gazdi befogadja őket, sajnos mégis kevesen döntenek az örökbefogadás mellett. A CIB Banknál évek óta kiemelt figyelmet fordítanak az állatvédelemre, és úgy hiszik, hogy a menhelyek olyan sokféle állatnak adnak otthont, hogy a gazdira várakozó állatok közül mindenki megtalálhatja a hozzá illő kiskedvencet. A bank ezért a Csömöri Állatmenhellyel együttműködve idén, a november 22-én induló programmal hívja fel a figyelmet a felelős állattartás és a hontalan kisállatok örökbefogadásának fontosságára. A kezdeményezés fő célja, hogy minél több kutyus és cica találjon szerető otthonra. A kampány két szálon fut: bankfióki akcióként, valamint online felületeken egyaránt. A programban többek között ötszázezer forintos adománnyal is segíti a CIB a menhely működését. A részletekért érdemes lesz követni a következő hetekben a CIB Bank Facebook és Instagram oldalát.

 

 

A bank a november 22-én induló programmal hívja fel a figyelmet a felelős állattartás és a hontalan kisállatok örökbefogadásának fontosságára
A bank a november 22-én induló programmal hívja fel a figyelmet a felelős állattartás és a hontalan kisállatok örökbefogadásának fontosságára

 

 

De ez még nem minden! A CIB idén tovább bővítette a kisállatok támogatását: hitelkártya-akciója keretein belül biztosított lehetőséget arra – a vidéki állatmenhelyek és állatvédők támogatásával foglalkozó Hangya Közösséggel együttműködve –, hogy az akcióra regisztrált hitelkártya-birtokosok 1500 forintot jótékonysági célra fordíthassanak a kártyás vásárlásaik után járó visszatérítési keretükből. Az ügyfelek felajánlásaiból összegyűlt összeggel a Hangya Közösség saját megítélése alapján támogatja a szárnyai alatt lévő menhelyeket.

 

Az alapítvány tájékoztatása szerint az összegből négy állatotthont támogatnak több mint két tonna élelemmel: a létesítmények összesen 865 kutyát gondoznak. A Hangya Közösség Alapítvány évek óta segíti a vidéki állatmenhelyek munkáját. Céljuk, hogy adományok útján biztosítsák az állatvédők munkájához szükséges tárgyi feltételeket, hogy ők a munkájukkal az állatok mindennapjaiban tudjanak segíteni: alapelvük, hogy a gazdátlan állatoknak is jár az élelem, a meleg holmi és a menedékül szolgáló tető.

 

 

Négy állatotthont támogatnak több mint két tonna élelemmel
Négy állatotthont támogatnak több mint két tonna élelemmel

 

 

„A CIB Bank felkarolta az állatvédelem ügyét és évek óta elkötelezetten támogatja a menhelyeken élő állatokat, valamint az ott dolgozó önkéntesek munkáját. Ez a gyakorlat példaértékű, számunkra pedig különösen fontos a CIB Bank támogatása, hiszen az állatvédelemmel foglalkozó szervezetek többsége magánszemélyek adományából finanszírozza működését. A 250 állatvédő szervezetet segítő Hangya Közösség Alapítvány olyan helyeken is teszi a dolgát, ahová a támogatásból is kevesebb jut, viszont több a gazdátlan állat. Idén az Ugat-lak Alapítvány Kisvárdán, a Mini Mendék Madarason, az Összefogás az Állatokért Alapítvány, Mátészalkán és A Hangtalanokért Állatvédő Egyesület Ibrányban kapott az állatok számára nélkülözhetetlen élelmet, ami a hidegebb időszakban különösen nagy segítség. Köszönjük a CIB Bank támogatását és örömmel fogadunk felajánlásokat a vállalati szektorból a továbbiakban is” – nyilatkozta Wieden Kriszta, a Hangya Közösség Alapítvány vezetője.

 

 

 


Indexkép forrás: Unsplash - Margarita Kosior

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A CIB ismét kutyáknak és cicáknak segít otthonra találni A CIB ismét kutyáknak és cicáknak segít otthonra találni
A CIB Bank a tavalyi hasonló akciója után idén ismét kutyáknak és cicáknak segít, hogy új otthonra találhassanak, ezúttal a Luca Kutyamenedék Állatvédő Alapítvánnyal együttműködve. A bank reklámjaiban szereplő kutya-macska páros, Brúnó és Della évek óta a CIB segítségére van üzleti céljai elérésében, viszonzásként most a pénzintézet szeretne segíteni a nehéz sorsú állatokon. Nem csupán pénzügyeink intézésekor, hanem mindennapi életünk során is nélkülözhetetlen a megfontolt döntéshozatal. A CIB a kampány során a felelős állattartásra is szeretné felhívni a figyelmet.

Bankolás kutyával? Igen! A CIB Bank 60 bankfiókja vált hivatalosan kutyabaráttá  Bankolás kutyával? Igen! A CIB Bank 60 bankfiókja vált hivatalosan kutyabaráttá
Legszívesebben mindenhova magunkkal vinnénk négylábú családtagunkat, és egyre több a lehetőség is erre - ám a hivatalos ügyeink intézésekor kutyusunknak otthon kell maradnia. De nem minden esetben! Minősített kutyabarát hellyé váltak ugyanis a CIB Bank fiókjai, így biztosak lehetünk abban, hogy a kutyával érkezőket is szívesen látják!

Állati kanapéhősök – cuki kihívás indult a home office-ban dolgozók között Állati kanapéhősök – cuki kihívás indult a home office-ban dolgozók között
Sokunk kényszerül most otthoni munkára, „home office”-ra. Ennek van egy igencsak pozitív oldala: egész nap kedvencünkkel lehetünk. Ez jót tesz feszült idegeinknek is, hiszen köztudottan oldja a stresszt kutyánk, cicánk jelenléte. A CIB Bank által útnak indított kihívás négylábú „munkatársaink” bemutatását tűzte ki célul – kihívottjaik pedig ugyancsak nagyobb cégek.

Ismét kutyákon segít a CIB Bank Ismét kutyákon segít a CIB Bank
Folytatja jótékony tevékenységét a CIB Bank: a júliusi akciójuk után ismét felajánlottak egy épülethálót egy menhely számára. Ezúttal a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány kutyaotthonának lakói élvezhetik majd az időjárástól való védettséget.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület JULIUS-K9 MTI Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
3D nyomtatóval készült lábacskáin újra boldogan sétál a súlyosan bántalmazott kutya Hírek - Címlapon
3D nyomtatóval készült lábacskáin újra boldogan sétál a súlyosan bántalmazott kutya
Harcoltatták, majd altatni akarták – ma a tűzoltóságnál segít a szuperszimatú kutya Hírek - Címlapon
Harcoltatták, majd altatni akarták – ma a tűzoltóságnál segít a szuperszimatú kutya