A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Munkaruhás tacskók segítenek a futárként dolgozó gazdijuknak a csomagszállításban

Ők a legcukibb futárok!


2020. május 15., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Kutyabarát munkahely kicsit másképp: a futárként dolgozó srác magával viszi két tacskóját a munkába. A munkaruhás kutyákat imádják a csomagokat váró címzettek – a négylábúak pedig élvezik, hogy gazdijukkal tölthetik a napot.



 

Daniel Nava, a csomagkiszállító futárként dolgozó srác két tacskó büszke gazdija. A kutyák már kölyökkoruk óta vele vannak, ám a hétköznapokon mellőzniük kell gazdijuk társaságát, míg ő dolgozik. Ezek az órák sem telnek mindi unalmasan Chorizo-nak és Cocoa-nak, hiszen a héten több nap is kutyanapköziben vannak.

 

A hétköznapi rutin azonban teljesen felborult, ahogy beütött a koronavírus járvány: a csomagkiszállítás ugyan folytatódott, ám a kutyanapközi bezárt. Nem volt mit tenni, Daniel fogta a kutyákat és magával vitte a munkába. Szerencsére a cégnek sem volt egy rossz szava sem az ötletre – különösen a járványhelyzetre való tekintettel. Egy kérésük volt csak: legyen mindenki biztonságban: a gazdi és a kutyák is.

 

A két tacsi még munkaruhát is kapott
A két tacsi még munkaruhát is kapott
Fotó: instagram.com/chorizo_cocoa

 

A két tacsi kifejezetten élvezi az új kalandot: jól érzik magukat a furgonban és minden címzettet boldogan üdvözölnek – az öröm pedig kölcsönös, hisz ki ne imádná a két vidám négylábút? Ezen felbuzdulva jött az ötlet, hogy ha már főállású csomagkihordó-segédek lettek a tacsik, miért ne viselnének ők is munkaruhát? Azóta pedig nem csak a csomag címzettjei, de az internet népe is megőrül a két kis futárért!

 

 

Munka után édes a pihenés...
Munka után édes a pihenés... 
Fotó: instagram.com/chorizo_cocoa

 

 

Forrás: boredpanda.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok
A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók
Elképesztő, hogy még mindig itt tartunk, de sajnos újra és újra el kell mondani: a nyári melegben NE HAGYJ ÁLLATOT AZ AUTÓBAN!

Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája! Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája!
Munkavégzés közben figyeltek fel a Magyar Közút munkatársai a hosszú fűben megbújó kis apróságra – a kiskutya bundája átázott az esőtől, fázott és nagyon félt – szerencsére a jószívű közutasok nem hagyták sorsára!

Smile, a legkisebb magyar mentőkutya is segít a túlélők felkutatásában Törökországban Smile, a legkisebb magyar mentőkutya is segít a túlélők felkutatásában Törökországban
Magyarország egyetlen mentő-tacskója is fáradhatatlanul kutat a romok között, hogy segíthessen a túlélőkön.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online Rehabportál MTI MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutya szeretetnyelve - Hogyan mondd el kedvencednek, hogy szereted? Hírek - Címlapon
A kutya szeretetnyelve - Hogyan mondd el kedvencednek, hogy szereted?
Ha helyreáll a rend - így készítsd fel kutyádat a korlátozások utáni időszakra Hírek - Címlapon
Ha helyreáll a rend - így készítsd fel kutyádat a korlátozások utáni időszakra