A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nagy sikere van a kutyabarát bevásárlóközpontoknak - minden kilencedik vásárló kutyával érkezik!

2017. február 15., 15:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Nem csupán az igény óriási a kutyások körében arra, hogy kedvenceiket is magukkal vihessék a mindennapokban - a kutyabaráttá vált helyek, üzlet- és bevásárlóközpontok sikere is hatalmas. Az AsiaCenter pont egy éve vált kutyabaráttá: mára már minden kilencedik vásárló négylábú barátjával érkezik!



A budapesti AsiaCenter éppen egy évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a háziállattal vásárolni érkező látogatók előtt. A kezdeményezés annyira sikeresnek bizonyult, hogy már minden 9. vásárló él ezzel a lehetőséggel.

 

Tavaly Valentin-napon vezette be az AsiaCenter a jól nevelt kedvencekkel való vásárlás házirendjét. Az állatbarátok örültek az új szabálynak, ami pár hónap elteltével látványos változásokat hozott; a bundás kedvencek gyakori vendéggé váltak az épületben. Több oktató szervezet is jelentkezett, hogy a vakvezető- és segítőkutyákat közösségi területen képezhessék. A bevásárlóközpont felmérése szerint már minden 9. vásárló magával hozza kedvencét a bevásárláskor, ami az ősz elején mért 7%-hoz képest is jelentős növekedés.

 

Egy éve vált kutyabaráttá az AsiaCenter
Egy éve vált kutyabaráttá az AsiaCenter

 

Az AsiaCenter időközben az éttermeinél is létrehozott egy állattal látogatható részt, majd külön utcát is nyitott a gazdik számára, ami vélhetően szintén hozzájárult az állattartók gyakori látogatásaihoz. A Kedvencek Korzóján állatpatika, állateledel és felszerelés, valamint terrarisztika üzlet nyílt.

 

„Ahogy terjedt a hír, úgy érkezett egyre több és több látogató állattal hozzánk. Az oktató szervezetek elmondása szerint kevés helyen van lehetőségük a segítőkutyákat „élesben” képezni, így hálásak voltak a lehetőségért. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, miközben negatív tapasztalat alig érkezett. A gazdák nagyon odafigyelnek az állataikra és a többi vásárlóra, ami igazolja, hogy a magyar állattartási kultúra megérett az állatbarát helyekre és az igény is egyértelmű.” – számolt be tapasztalataikról Varga Kornélia, az AsiaCenter marketing és kommunikációs vezetője.

 

 

 

Forrás: AsiaCenter

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges! Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Egyedi kutyás ajándéktárgyak MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Hihetetlen állatmentés! Hírek - Címlapon
Hihetetlen állatmentés!
Így emlékezik a világ Dieselre, a hős rendőrkutyára Hírek - Címlapon
Így emlékezik a világ Dieselre, a hős rendőrkutyára