A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nem talál gazdira a cuki agár, mert túl jó alvó

2016. április 08., 13:15


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Jasper egy angliai állatmentő szervezet gazdikeresője, igazán kivételes kutya. Hihetetlen, miért vár még mindig örökbefogadókra!Jasper valaha az agárversenyek bajnoka volt. Miután befejezte karrierjét, az angliai Dogs Trust Snetterton állatmentő központba került.  A 6 éves angol agár fiú barátságos, bújós, nagy kedvence a kutyakeksz, egyszerűen imádnivaló kutyus!

 

Jasper vidám, jókedvű agár fiú - itt éppen ébren van
Jasper vidám, jókedvű agár fiú - itt éppen ébren van
Fotó: barkpost.com

 

Egyetlen baj van vele csupán: mindig álmos, s a nap nagy részét alvással tölti… Emiatt viszont eddigi érdeklődői mind visszamondták örökbefogadását. Nem számít, a nap mely szakában érkeznek hozzá látogatók, Jasper az ismerkedés helyett inkább szundít egyet, így sajnos nem mutatkoznak meg nagyszerű tulajdonságai. – írja az Ebpercek.hu

 

A Dogs Trust eddig 200 – korábban versenyző - agarat adott örökbe csak 2015-ben. A központban minden barátja gazdára talált már az elmúlt félévben. Évente több száz kutya kerül be hozzájuk,  de eddig nem találkoztak még ilyen furcsa esettel. 

 

A folyton alvó agarat nem akarják örökbefogadni
A folyton alvó agarat nem akarják örökbefogadni
Fotó: barkpost.com 

 

Jasper szeretnivaló nyakigláb kutya, "elképesztő jellem, emberekkel végtelenül kedves, és mindig kapható egy kis mókára – már amikor ébren van. Igazán jóképű nagyfiú, sajnos mégsem tudja megmutatni valódi jellemét komoly érdeklődőinek, mivel átalussza a lehetőségeket.” – mondták el a menhely önkéntesei. Reményeik szerint hamarosan érte is eljön az álomgazdi.

 

Becsléseik szerint 2000 potenciális gazdijelöltet veszített már el, mivel látogatásaikat egyszerűen végigaludta. A szervezet most mindent elérhető csatornán keresztül igyekszik megismertetni a négylábú álomszuszék történetét a nagyközönséggel, hátha végre örökbefogadókra talál.

 

Jasper, az angol agár hihetetlenül sokat alszik
Jasper, az angol agár hihetetlenül sokat alszik
Fotó: barkpost.com

 

Jasper nem igényel extra törődést. Jókedvű, vidám természetű, egészséges agár, tulajdonságai alapján igazi álomkutya! Lehetőség szerint kertes házba szeretne költözni vagy olyan helyre, ahol a séták során időnként kifuthatja magát. Nyitott, barátkozós típus, gyerekek mellé, második kutyának is ajánlják. Természetesen nagyon örülne egy kényelmes kutyaágynak, ahol annyit alhat, amennyit szeretne, akkor, amikor kedve szottyan hozzá.

 

Nézzétek meg Jasper bemutatkozó videóját! 

 

 

Forrás: ebpercek.hu, huffingtonpost.com
Indexkép forrás: huffingtonpost.com
Fordította: Maurer Lilla

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették
Szívmelengető videón, ahogy újra mosolyognak a katasztrófát megélt kutyusok.

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Kutyával Bécsben: Álomhely a kutyabarátok számára Kutyával Bécsben: Álomhely a kutyabarátok számára
Ausztriáról köztudott, hogy csodálatos kirándulóhely, és egyben erős kutyabarát kultúrája is van. Ebben a cikkünkben az osztrák fővárost, Bécset mutatjuk be: mire is kell figyelnünk, ha kutyával érkezünk.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Ebugatta Egyedi kutyás ajándéktárgyak Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Nyaralás kutya nélkül? Soha! Hírek - Címlapon
Nyaralás kutya nélkül? Soha!
Kitüntették az Afganisztánban szolgált háromlábú kutyát Hírek - Címlapon
Kitüntették az Afganisztánban szolgált háromlábú kutyát