A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nem talál gazdira a cuki agár, mert túl jó alvó

2016. április 08., 13:15


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Jasper egy angliai állatmentő szervezet gazdikeresője, igazán kivételes kutya. Hihetetlen, miért vár még mindig örökbefogadókra!



Jasper valaha az agárversenyek bajnoka volt. Miután befejezte karrierjét, az angliai Dogs Trust Snetterton állatmentő központba került.  A 6 éves angol agár fiú barátságos, bújós, nagy kedvence a kutyakeksz, egyszerűen imádnivaló kutyus!

 

Jasper vidám, jókedvű agár fiú - itt éppen ébren van
Jasper vidám, jókedvű agár fiú - itt éppen ébren van
Fotó: barkpost.com

 

Egyetlen baj van vele csupán: mindig álmos, s a nap nagy részét alvással tölti… Emiatt viszont eddigi érdeklődői mind visszamondták örökbefogadását. Nem számít, a nap mely szakában érkeznek hozzá látogatók, Jasper az ismerkedés helyett inkább szundít egyet, így sajnos nem mutatkoznak meg nagyszerű tulajdonságai. – írja az Ebpercek.hu

 

A Dogs Trust eddig 200 – korábban versenyző - agarat adott örökbe csak 2015-ben. A központban minden barátja gazdára talált már az elmúlt félévben. Évente több száz kutya kerül be hozzájuk,  de eddig nem találkoztak még ilyen furcsa esettel. 

 

A folyton alvó agarat nem akarják örökbefogadni
A folyton alvó agarat nem akarják örökbefogadni
Fotó: barkpost.com 

 

Jasper szeretnivaló nyakigláb kutya, "elképesztő jellem, emberekkel végtelenül kedves, és mindig kapható egy kis mókára – már amikor ébren van. Igazán jóképű nagyfiú, sajnos mégsem tudja megmutatni valódi jellemét komoly érdeklődőinek, mivel átalussza a lehetőségeket.” – mondták el a menhely önkéntesei. Reményeik szerint hamarosan érte is eljön az álomgazdi.

 

Becsléseik szerint 2000 potenciális gazdijelöltet veszített már el, mivel látogatásaikat egyszerűen végigaludta. A szervezet most mindent elérhető csatornán keresztül igyekszik megismertetni a négylábú álomszuszék történetét a nagyközönséggel, hátha végre örökbefogadókra talál.

 

Jasper, az angol agár hihetetlenül sokat alszik
Jasper, az angol agár hihetetlenül sokat alszik
Fotó: barkpost.com

 

Jasper nem igényel extra törődést. Jókedvű, vidám természetű, egészséges agár, tulajdonságai alapján igazi álomkutya! Lehetőség szerint kertes házba szeretne költözni vagy olyan helyre, ahol a séták során időnként kifuthatja magát. Nyitott, barátkozós típus, gyerekek mellé, második kutyának is ajánlják. Természetesen nagyon örülne egy kényelmes kutyaágynak, ahol annyit alhat, amennyit szeretne, akkor, amikor kedve szottyan hozzá.

 

Nézzétek meg Jasper bemutatkozó videóját! 

 

 

Forrás: ebpercek.hu, huffingtonpost.com
Indexkép forrás: huffingtonpost.com
Fordította: Maurer Lilla

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

A csodálatos magyar kutyák - ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát! A csodálatos magyar kutyák - ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát!
Igazi kincseink ők: sokoldalúak, hűségesek és hatalmas a szívük! Ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál Ebugatta Hírstart Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Nyaralás kutya nélkül? Soha! Hírek - Címlapon
Nyaralás kutya nélkül? Soha!
Kitüntették az Afganisztánban szolgált háromlábú kutyát Hírek - Címlapon
Kitüntették az Afganisztánban szolgált háromlábú kutyát