A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ő az első hallássegítő kutya Magyarországon!

2016. szeptember 20., 16:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Jó tudni!
Gondolkodtál már azon, milyen lehet az, amikor alig-, vagy egyáltalán nem hallasz? Honnan tudod, ha valaki kopog az ajtón, vagy épp csörög a telefonod? Kuku, a hallássegítő kutya ebben segít gazdájának!Ismerjétek meg Kukut, Magyarország első hallássegítő kutyáját a 24.hu videójában! Kuku hatalmas segítséget jelent gazdijának, Loványi Eszternek a mindennapokban. Eszter, a Neo Magyar Segítőkutya Egyesület munkatársa a "Kuku és barátai" című mesekönyvön keresztül mutatja be, milyen az élet a segítőkutyákkal, hogyan segítenek ezek a nagyszerű állatok beilleszkedni a fogyatékossággal élő gazdijuknak.

 

 

 

 

 

Forrás: 24.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája
„Buddynak köszönhetem, hogy visszakaptam a szabadságom”. Magával ragadó történet egy német juhászkutyáról és gazdájáról, akik látássérültek és vakok ezreinek életét változtatták meg.

A vonatozó kutyus mindenkinek mosolyt csal az arcára A vonatozó kutyus mindenkinek mosolyt csal az arcára
Hála a tündéri kutyusnak mindenkinek jobb kedvvel folytatódik a napja, aki összefut vele munkába vagy épp hazafelé menet a vonaton. Lássuk be! Minden járatra kellene egy ilyen csodás hangulat-felelős!

Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák
Az első világháborúban a brit Vöröskereszt csapatait speciálisan képzett kutyák egészítették ki, hogy a csatamezőn bajbajutott katonák segítségére legyenek. Ez az ő történetük.

Megható videón a segítőkutya, aki újra és újra megmenti súlyos beteg gazdija életét Megható videón a segítőkutya, aki újra és újra megmenti súlyos beteg gazdija életét
"Tudja, hogy nem mehet fel a konyhapultra, mégis megszegte ezt a szabályt értem, hogy a kezembe adhassa a gyógyszeremet, mielőtt elájultam volna."

Utolsó útjára kísérték Kaya-t, a rendkívüli segítőkutyát Utolsó útjára kísérték Kaya-t, a rendkívüli segítőkutyát
Kaya-t, a segítőkutyát, aki a PTSD (poszttarumás stressz szindróma) kezelésének és a veteránok egészségének szeretett nagyköveteként szolgált, tavaly rákkal diagnosztizálták. A német juhász kutyát életének nyolcadik évében sajnos el kellett altatni – nyilatkozta lesújtott gazdája és társa Cole Lyle a CNN-nek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt. Beagle Club Online Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egy spanyol kisváros, ahol az állatok ugyanolyan jogokat kaptak, mint az emberek Hírek - Címlapon
Egy spanyol kisváros, ahol az állatok ugyanolyan jogokat kaptak, mint az emberek
Így jutott el Ronin és András az afganisztáni hadszíntértől a piliscsévi akadályfutó pályáig Hírek - Címlapon
Így jutott el Ronin és András az afganisztáni hadszíntértől a piliscsévi akadályfutó pályáig