A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

"Imádom a kutyáimat" - Ariana Grande szíve az árva kutyáké, állatmenhelyet készül nyitni

2020. november 18., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




„Küldetésemnek tekintem, hogy minél több hontalan kutyának segíthessek szerető otthonra találni, ahol megbecsülik őket.”



A kivételes tehetséggel megáldott sztár sohasem rejtette véka alá, milyen fontos szerepet töltenek be a kutyák az életében. Twitter-oldalán ma is olvasható az a bejegyzés, mellyel sok gazdi egyet tud érteni:

 

„Jobban szeretem a kutyákat, mint a legtöbb embert.”

 

Szívét a mentett ebek rabolták el, mindezidáig 10 kutyát fogadott örökbe: Toulouse (beagle-csivava mix), Coco (német juhászkutya-tacskó keverék), Pignoli (csivava mix), Myron (pit bull keverék), Cinnamon (amerikai pit bull terrier), Fawkes (shiba inu), Lafayette (angol véreb), Strauss (yorkshire terrier), Ophelia és Sirius, a két labradoodle. A koncertek, utazások és rengeteg munka nem könnyíti meg a mindennapokat, ezért néhányuk az énekesnő családtagjainál és közeli barátainál él, ahol legalább akkora szeretettel veszik őket körül, mint a rajongók Arianat.

 

Ariana Grande szívét a menhelyi kutyák rabolták el
Ariana Grande szívét a menhelyi kutyák rabolták el
Fotó: billboard.com

 

A 2015-ös Honeymoon turné alatt az énekesnő több állatmenhelyre is ellátogatott, ahol kifizette az összes gazdikereső örökbefogadási díját. De itt nem állt meg a történet, hiszen jónéhányukat magával vitte koncertjeire, így segítve elő örökbeadásukat rajongói körében. Népszerűségének és önzetlenségének köszönhetően mindegyik támogatottja gazdira talált.

 

"Imádom a kutyáimat és a rajongóimat is úgy szeretem, mintha a családom lennének. Nagyon boldoggá tesz, hogy összehozhattam a két tábort és hozzásegíthettem az embereket ahhoz, hogy rátaláljanak új, feltétlen szeretettel teljes négylábú barátjukra." 

 

Az énekesnő az egyik gazdikeresővel, akinek segített otthont találni
Az énekesnő az egyik gazdikeresővel, akinek segített otthont találni
Fotó: justjared.com

 

Szenvedélyét nemrégiben új szintre emelte, méghozzá egy állatmenhely létrehozásával kívánja támogatni az elárvult és elhagyott kutyákat. Az Orange Twins Rescue szervezet honlapja még fejlesztés alatt áll, de az ötlet már útjára indult, és remélhetőleg hamarosan sok-sok gazdikeresőnek nyújthatnak segítséget új otthonuk megtalálásában.

 

"Az állatok szeretetének köszönhetően kerültem kapcsolatba a kutyák mentésével. A kutyák a legártatlanabb, legédesebb tündérkék a világon. Feltétel nélküli szeretettel vannak irántunk és ugyanezt érdemlik tőlünk. Az ASPCA szerint 1.2 millió kutyát és 1.4 millió macskát altatnak el minden évben, 80%-kuk egészséges!

 

Toulouse Grande, a keverék kutya, akit kölyökkorában fogadott örökbe az énekesnő
Toulouse Grande, a keverék kutya, akit kölyökkorában fogadott örökbe az énekesnő
Fotó: Twitter/Teenvouge.com

 

Megszakad a szívem a gondolattól, hogy egy édes, szeretetteljes angyalka azért nem talál otthonra, vagy azért kell meghalnia, mert senki sem szeretné örökbefogadni. Szeretném, hogy minél többen tudjanak erről, és már jónéhány fantasztikus szervezettel dolgozhattam együtt, például a The Humane Society-val. Küldetésemnek tekintem, hogy minél több hontalan kutyának segíthessek szerető otthonra találni, ahol megbecsülik őket." – mondta el egy interjúban

 

Ariana mindenkit arra bátorít, hogy fogadjanak örökbe egy-egy árva kutyát, s ha ezt nem tehetik meg, kövessék az állatmentők tevékenységét és osszák meg a gazdikeresők hirdetéseit. Fontos, hogy minél messzebbre eljusson hírük, hiszen rengeteg csodálatos kutya várakozik a menhelyeken.

 

„A kutyák a legártatlanabb, legédesebb tündérkék a világon. Feltétel nélküli szeretettel vannak irántunk és ugyanezt érdemlik tőlünk.” - vallja az énekesnő.

 

Toulouse, Cinnamon, Coco, Ophelia, Fawkes, Sirius
Toulouse, Cinnamon, Coco, Ophelia, Fawkes, Sirius
Fotó: barkpost.com
Ariana Grande egyik kutyájával -Lafayette, az angol véreb
Ariana Grande egyik kutyájával -Lafayette, az angol véreb
Fotó: Twitter

Forrás: dailymail.co.uk, popsugar.com
Indexkép forrás: JustJared/Billboard

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad
"Igyekeztem távolságot tartani. De valójában minden vágyam az volt, bárcsak velünk maradhatna Mary."- Megható történet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 JULIUS-K9 Rehabportál MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
December közepéig tartanak a hatályban lévő intézkedések - figyeljünk a kutyasétáltatás szabályaira! Hírek - Címlapon
December közepéig tartanak a hatályban lévő intézkedések - figyeljünk a kutyasétáltatás szabályaira!
Idén is önkénteseket toboroz a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet Hírek - Címlapon
Idén is önkénteseket toboroz a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet