A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A reménytelenségtől a hivatásig: gyepmesteri telepről mentett kutya áll szolgálatba a katonaságnál

2020. július 30., 13:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Megható történet egy senki kutyájáról: Blacky egy gyepmesteri telepre került, elgyötörten, reménytelenül. A szerencse azonban forgandó: Blacky nem csak egyszerűen jó kezekbe került a telepről, de célt is talált, amitől mosolygós boldog kutyává válhatott. 

A gyepmesteri telepekre kerülő kutyák jövője nem kecsegtet sok jóval. Ha szerencséjük van, egy állatvédő szervezet ki tudja hozni őket, és ha még nagyobb szerencséjük van, némi idő után gazdát is találnak nekik.

 

A történet főhőse Blacky, egy fekete németjuhász keverék. A fiatal szuka egy gyepmesteri telepre került, megtörten, fáradtan a kegyetlenségtől, amin feltehetően át kellet mennie. Az agyonfialtatott kutya tekintete könyörgött a segítségért - a Német Juhászkutya Fajtamentés pedig nem tétlenkedett! Fuvart szerveztek, és Blacky már szabadult is a telepről.

 

A szerető, odafigyelő gondoskodásnak hála Blacky hatalmas átváltozáson ment keresztül: a megtört, riadt kutyából egy igazi büszke amazon vált! Hamar kiderült, hogy egy labda maga a mennyország Blacky számára, na és ha megpillant egy fogópárnát, előbújik belőle az ízig-vérig munkakutya, akit nem kevés tehetséggel áldott meg a sors! 

 

 

“Az angyalbőrbe bújt Blackynek nem kellett semmiféle rehab, semmi, csak labda és csibészkar ahhoz, hogy boldog legyen.” - írja róla a Fajtamentés.

 

 

Blacky tehetsége bizony mások figyelmét is felkeltette: szűrővizsgálatai szerencsére mind jó eredményeket hoztak, így a fekete szépség felesküdhetett a haza szolgálatára! Képességeit a továbbiakban ugyanis a katonaságnál kamatoztathatja majd!

 

Ilyen egy igazi happy end!

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Átkelt a szivárványhídon Landon, a hős mentőkutya Átkelt a szivárványhídon Landon, a hős mentőkutya
Gyászol a Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány: hű társuk, Landon, a 12 éves németjuhász átkelt a szivárványhídon.

Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál
Sallie egyszerűen ott volt azok mellett, akiket megszeretett, hűségesen vigyázta álmukat, és a tragédia óráiban sem hagyta el azokat, akik gondoskodtak róla, akik fontosak voltak a számára.

Tűző napon kötötte láncra kutyáját a gazda, míg elment nyaralni Tűző napon kötötte láncra kutyáját a gazda, míg elment nyaralni
Az állatvédők megpróbáltak segíteni, ám a kiérkező rendőrök szerint nem történt szabálysértés. A kutya másnapra eltűnt, az állatvédőket pedig elzavarták…

Elfogták a pesterzsébeti állatkínzót, aki megszúrt egy kutyát Elfogták a pesterzsébeti állatkínzót, aki megszúrt egy kutyát
A férfi az utcáról szurkálta meg az udvaron ugató házőrzőt, majd egy másik kutyát is megpróbált megsebezni.

Ég veled, Berci! – Hűséges kutyájától búcsúzik a BRFK Ég veled, Berci! – Hűséges kutyájától búcsúzik a BRFK
Csalhatatatlan szimatú keresőkutya, aki minden rosszfiút lebuktatott, de hűséges társ és barát is volt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com Praktiker EB OVO Közhasznú Egyesület MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Pitbullja mentette meg a kisfiút a betörőtől Hírek - Címlapon
Pitbullja mentette meg a kisfiút a betörőtől
Kitüntették a rendőrkutyákat Veszprém megyében Hírek - Címlapon
Kitüntették a rendőrkutyákat Veszprém megyében