A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ritka barátság: Minden nap kitörő lelkesedéssel várja a postást a tündéri csivava

2024. September 09., 15:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Barátságuk már több, mint három éve töretlen. Szívmelengető videók!



 

Szerelem volt első látásra, amikor Frannie, az apró, hosszúszőrű csivava megpillantotta a postást.

 

Össze-vissza puszilgatta, mintha legalábbis mogyoróvaj lenne az arcán” – mesélte gazdája, Lisa Laskey. – „Abba sem akarta hagyni, annyira megkedvelte a férfit!"

 

És a "szerelem" azóta is rendíthetetlen. Nézzétek csak:

 

 

 

 

Szinte egyetlen nap sem múlt el az érzelmes pillanat óta, hogy a gazdi nem vette volna fel videóra a kivételes párost. Elvégre a kutyák legtöbbször inkább jól megkergetnék a váratlan látogatókat, semmint hogy barátságot kössenek velük.

 

Pedig lehet ezt így is! Frannie rá a tökéletes példa.

 

Mióta Laskey asszony örökbefogadta a csivavát, állandó társak lettek: „Sehova sem mentem nélküle, mert annyira szeretem. Magammal vittem akkor is, amikor elhoztam a postát” - emlékezett vissza a gazdi.

 

 

 

 

Aztán 2021-én őszén megkérdezte postásukat, Dan Larsent, hogy szeretne-e találkozni a család legújabb tagjával. Igent mondott, a kiskutya pedig egyből „beleszeretett”. A nem várt fogadtatástól Dan is odáig volt, és a gazdit is rendkívül mulattatta a dolog.

 

Másnap videóra vette őket, ami szárnyra kapott a közösségi médiában: a csivava-postás páros mára már több mint 265 ezer követővel büszkélkedhet a TikTok-on. Elképesztő, de az elmúlt évek során 11.7 millió megtekintést értek el. A Facebookon ezek az arányok: 392 ezer követő és 18 millió lájk.

 

Ki hinné, hogy ekkora népszerűségre tehet szert egy kiskutya és egy postás barátsága? Tulajdonképpen annyi történik a videókon, hogy Frannie az ajtó előtt várakozik, majd izgatottan kiszalad kedvenc postásához.

 

 

 

 

„Minden nap olyan, mint az első. Egyszerűen imádom, ahogy hozzám fut” - mondta el mosolyogva Larsen úr. „Tisztán látszik, hogy egyetlen dolog jár a buksijában: hogy odarohanjon hozzám, felvegyem, és megpuszilhasson. Csak szeretne lehet ezt a kiskutyát!”

 

Nemrég került sor az 500-dik találkozójukra – ezt pedig meg kell ünnepelni! Méltóbb módot aligha találhattak volna erre: városuk polgármestere, William D. McLoad ugyanis hivatalosan is „FranDan Day” vagyis FranDan Napnak nevezte el július 27-ét. A csivava és a postás is megkapták a város kulcsát. Micsoda megtiszteltetés!

 

 

 

 

A gazdi szentül hiszi, hogy a legfontosabb, minél több örömet szerezzenek az embereknek. Ez is azon dolgok közé tartozik, amire talán a legnagyobb szüksége van most a világnak, a lelkünknek.

 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: Facebook/lisa.laskey.5
Cikk első megjelenése: 2024. August 28.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Miért szaglásszák a kutyák egymás hátsóját? Miért szaglásszák a kutyák egymás hátsóját?
Zavarba ejtőnek tűnhet, ám a kutyák számára a kommunikáció lényeges részét képezi az, hogy megszimatolják egymás intim területeit. Miben segíti ez őket?

Szerelem első látásra? A dugóban pillantotta meg egymást a két pitbull Szerelem első látásra? A dugóban pillantotta meg egymást a két pitbull
Kedves videó egy váratlan találkozásról.

Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket? Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket?
Van, aki szereti a kutyapuszit és van, aki a gondolatától is irtózik. Mit gondolhatnak erről kutyáink? Értik-e, ha puszit adunk nekik, és egyáltalán szeretik-e?

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Mondial Assistance GesmbH Beagle Club Online Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Betegségre is utalhat, ha a kutya folyton szomjas, túl sokat iszik Hírek - Címlapon
Betegségre is utalhat, ha a kutya folyton szomjas, túl sokat iszik
Edzés kutyával - 10 tipp, hogy mindkettőtök számára élvezetes legyen a testmozgás Hírek - Címlapon
Edzés kutyával - 10 tipp, hogy mindkettőtök számára élvezetes legyen a testmozgás