A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Szerelem első látásra? A dugóban pillantotta meg egymást a két pitbull

2024. September 13., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Kedves videó egy váratlan találkozásról.



 

 

Valljuk be, ha van valami, amit boldogan elkerülnénk, az a hosszas várakozás az úton. Piros lámpa, építkezés, forgalmi dugó, baleset... Bármikor utunkba akadhatnak, ilyenkor pedig a legjobb, ha előhúzzuk azt a bizonyos türelem kártyát a zsebünkből. Kicsivel könnyebben telhet az idő, ha kedvencünk is velünk van.

 

Ez történt a minap két családdal is, akik kutyájuk társaságában várakoztak a dugóban. És akkor a két kutya megpillantotta egymást a lehúzott ablakokon át.

 

 

@hopeiretixl Dude pulled up on Shortyyyy???????? #fy #fypage #fyppppppppppppppppppppppp #foryoupage #summer #summervibes #summertime #loveatfirstsight #lovestory #inlove #relationshipgoals #fatalattraction #attraction #needme #bodylanguage #dogtalk #doglove #roadtrip #traffic #trafficjam #xlbully #xlbullies #xlbullynation #xlbullytiktok #xlbullypups #mansbestfriend #bestfriend #bestfriends #pullup #weoutside #dog #dogsoftiktok #dogs #dogsofttiktok #dogsvideo #dogsoftiktokviral #dogstory #dogtok #doglove #dogtraining #dogtrainer #dogtrainingtips #dogmom #dogdad #dogdaddy #dogdadsoftiktok #dogday #dogdays #dogwalk #dogwalking #dogwalker #dogwalks #dogwalkersoftiktok #dogwalkerlife #dogwalkinglife #hisandhers #marriedlifebelike #marriedatfirstsight #dogsbelike #dogbehavior #dogbestfriend #animal #animals #animalsoftiktok #pets #petsoftiktok #petstory #petlover #petlove #dogloverforever #funnyvideos #funnymoments #viral #explore #explorepage #pup #puppy #puppies #puppiesoftiktok #puppylove #puppytiktok #puppydog #puppylife #puppycheck #puppytok #bigdog #bigdogs #bigdogsoftiktok ♬ original sound - HopeIreti

 

 

Bár a felvétel egyfelől elég közeli, annyit azért láthatunk rajta, hogy Hope, a szürke pitbull kíváncsian figyeli a másik ebet, és közben lelkesen csóvál. A másik kutya is érdeklődést mutat, bár ott azért feszültebb a figyelem, aminek hangot is ad. Ki tudja? Talán épp azt vakkantja, hogy "Hölgyem, elkérhetem a telefonszámát?".

 

Hogy ebből lehetne-e szerelem, fogas kérdés, bár az állatvilágban sem ritka az ilyen. Egyes fajok egy életre választanak párt, és a kettejük közötti kötelék örökké tart. Hasonlóan szoros kapcsolat kutyák között is kialakulhat, akkor is, ha egy háztartáson belül élnek, és akkor is, ha nem. A barátság csodálatos dolog, és ezt ők is tudják.

 

 

Forrás: lastampa.it
Indexkép forrás: A kép illusztráció! - lastampa.it

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Miért szaglásszák a kutyák egymás hátsóját? Miért szaglásszák a kutyák egymás hátsóját?
Zavarba ejtőnek tűnhet, ám a kutyák számára a kommunikáció lényeges részét képezi az, hogy megszimatolják egymás intim területeit. Miben segíti ez őket?

Ritka barátság: Minden nap kitörő lelkesedéssel várja a postást a tündéri csivava Ritka barátság: Minden nap kitörő lelkesedéssel várja a postást a tündéri csivava
Barátságuk már több, mint három éve töretlen. Szívmelengető videók!

Szeptemberben az erdőben – kezdődik a szarvasbőgés! Szeptemberben az erdőben – kezdődik a szarvasbőgés!
Augusztus végétől október közepéig tart a szarvasbőgés. Kutyáink és saját biztonságunk érdekében erdei kirándulásaink alkalmával és az autóutakon is figyeljünk fokozottabban!

Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket? Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket?
Van, aki szereti a kutyapuszit és van, aki a gondolatától is irtózik. Mit gondolhatnak erről kutyáink? Értik-e, ha puszit adunk nekik, és egyáltalán szeretik-e?

Rettenetesen kiakadt a duci kutya, amikor vízi tornára fogták Rettenetesen kiakadt a duci kutya, amikor vízi tornára fogták
Mintha azt mondta volna "hé srácok, ezt kapjátok azért, hogy nekem itt kell szenvednem!”

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor EB OVO Közhasznú Egyesület JULIUS-K9 Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kisállat ivartalanítás támogatása kérhető 2024 év második felében Hírek - Címlapon
Kisállat ivartalanítás támogatása kérhető 2024 év második felében
3500 kutyabarát a Városligetben – ilyen volt a DOGZ Fesztivál és Konferencia Hírek - Címlapon
3500 kutyabarát a Városligetben – ilyen volt a DOGZ Fesztivál és Konferencia