A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Szívszorító videón a menhelyre leadott pitbull - ma már gazdis!

2017. május 31., 06:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Állatvédelem




A négy éves pitbull-keverékről készült megindító felvétel sokunk szemébe csalt könnyeket az elmúlt napokban, története azonban csodás fordulatot vett: örökbefogadták!



Előző tulajdonosai május 17-én adták le egy kaliforniai menhelyen Electrát. Abban a pillanatban, mikor megértette, hogy szeretett családja soha többé nem tér vissza érte, összetört a szíve. A lelke legmélyéből jövő fájdalom és félelem ült ki az arcára.

 

Nem ő az első és nem is az utolsó, akiről lemondtak gazdái. A szemében tükröződő fájdalom azonban olyannyira a szívünk mélyéig hatol, hogy teljesen átérezzük a sorsukra hagyott kutyákat gyötrő magány, kirekesztettség és reménytelenség érzését. 

 

Szemeiben fájdalom és félelem - tudja, hogy sorsára hagyták
Szemeiben fájdalom és félelem - tudja, hogy sorsára hagyták
Fotó: nypost.com

 

Lolys Menchaka, állatmentő hölgy videón rögzítette a megrázó pillanatokat, ahogy a szomorú négylábú fejét lehajtva bátortalanul csóválja a farkát, megnyugtatásra várva. Hiszen ő csupán egy dolgot szeretne: hazamenni.

 

„Electra a menhelyek szomorúságát és valóságát testesíti meg. Néha arra eszmélek, hogy szeretném megérteni azokat a gazdikat, akik leadják a menhelyre a kedvencüket. Bár nem szeretnék ítélkezni felettük... De amikor azt a kutyát látod, amelyiket nemrég hoztak be a menhelyre, és büszkén állt gazdája oldalán, pofiján nagy mosollyal... Érthetetlen..- írta a hölgy Electra képe alá.

 

A pitbull és új gazdája
A pitbull és új gazdája
Fotó: news.com.au

 

Hamar kiderült, hogy Electra egy csupaszív nagylány, mindenkivel barátságos és a legapróbb figyelemért is rettentően hálás. Napokon belül jelentkezett is rá egy család: az egyedülálló édesanya és 16 éves lánya ígéretet tettek, hogy élete végéig vigyázni fognak rá. Electra pedig milliószorosan hálálja meg ezt. Élő bizonyítéka annak, hogy a kutyák tisztában vannak azzal is, megmentették őket:

 

„Csodálatos kutyus! Már nem ugyanaz a kutya, akit kihoztunk a menhelyről. Nagyon bújós és kedves, csupán arra vágyik, hogy szeretgessék."

 

Forrás: news.com.au, nypost.com
Indexkép forrás: news.com.au

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Segítség! Vakarózik a kutyám! Segítség! Vakarózik a kutyám!
Az a fránya viszketés... Míg mi könnyedén bekenhetjük száraz bőrünket hidratálókrémmel, addig kutyáink esetében trükkösebb megoldásokhoz kell folyamodnunk. Ehhez kínálunk most néhány hasznos tippet!

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MTI Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mégsem ítélték el Johhny Depp feleségét kutyái miatt Hírek - Címlapon
Mégsem ítélték el Johhny Depp feleségét kutyái miatt
Az Air Force kutyáinak valódi élete Hírek - Címlapon
Az Air Force kutyáinak valódi élete