A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Születésnap az állatvédelem jegyében

Ingyenes programok négy- és kétlábúaknak egyaránt


2017. szeptember 22., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Az idén 25 éves Rex Kutyaotthon Alapítvány egy egész napos születésnapi rendezvénnyel szeretné megköszönni mindazt a szeretetet, támogatást és segítséget, amit az elmúlt negyed évszázadban kapott. Október 7-én a Rex Állatsziget egy igazi születésnapi kavalkáddá változik.



A rendezvényen számos oktató- és szórakoztatóprogrammal készülnek a szervezők.  Minden érdeklődőt szeretettel várnak! Az egész Állatszigeten ünnepi hangulat lesz úrrá: táncos és zenés programok mellett csuhébaba és csuhéállat készítés, kreatív társasjátékok, bábszínházi előadás és sok-sok további meglepetés várja a gyerekeket.

 

Agility bemutató is kísérte a májusi Felelős Állattartás Napja programjait
Agility bemutató is kísérte a májusi Felelős Állattartás Napja programjait

 

Amíg a legkisebbek játszanak, a szülők többek között élvezhetik Mujahid Zoltán akusztikus koncertjét, megnézhetik a Rex Tanoda bemutatóját vagy részt vehetnek egy ingyenes állatorvosi tanácsadáson. De ezzel még nincs vége: az édesszájú állatbarátokra és kedvenceikre is gondoltak a Rex munkatársai! Óriás születésnapi tortájuk mellé a kutyák és cicák számára is fogyasztható desszert is készül; szeretettel várják a család négylábú tagjait is!

 

Jöjjön el az egész család, ünnepeljük együtt a Rex-szel az Állatok Világnapját és az elmúlt 25 évet!

 

A rendezvény főtámogatója az Inecto Magyarország, az állatkísérlet-mentes kozmetikumok gyártója. Külön köszönet illeti Újpest Önkormányzatát.

 

További programok: www.rex.hu, www.facebook.com/rexalapitvany

 

 

***

 

A Rex Kutyaotthon Alapítványról

A Rex Kutyaotthon Alapítvány küldetése a kóbor állatok létszámának csökkentése és a felelős állattartás népszerűsítése. Alapítványunk az állatmentés, elhelyezés, ivartalanítás, örökbeadás, oktatás és felvilágosítás eszközeivel immár 25 éve töretlen kitartással végzi tevékenységét. Hiszünk abban, hogy Magyarországon is eljön az az idő, amikor valamennyi állatnak boldog élete és felelős gazdája lesz, és nem kell értelmetlen szenvedéstől, vagy elpusztulástól rettegnie.

Munkatársaink és önkénteseink munkájának, valamint állatbarát adományozóink támogatásának köszönhetően egyre bővül alapítványunk állatvédelmi központja, az ingyenesen látogatható újpesti Rex Állatsziget, ahol napi szinten több mint 250 állat ellátásáról gondoskodunk. Szemléletformáló programjainkon több mint tízezer gyermek és felnőtt sajátíthatja el évről évre, hogyan válhatnak kedvenceik felelősségteljes gazdájává.

 

 

 

 

Témába vág

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Így örült a zsémbes öreg kutyus, amikor a menhelyen megünnepelték szülinapját Így örült a zsémbes öreg kutyus, amikor a menhelyen megünnepelték szülinapját
Szemei egyből felcsillantak, ahogy kiszagolta a finom tortát, majd türelmetlenül nézett megmentőire, mintha azt mondaná: "Mit kell ennyit szöszmötölni? Nem érek én erre rá, ide azzal a sütivel, de gyorsan!"

Megünnepelnéd a kutyád születésnapját? Íme 7 szuper tipp egy felejthetetlen naphoz Megünnepelnéd a kutyád születésnapját? Íme 7 szuper tipp egy felejthetetlen naphoz
Életünk fontos része. Megnevettet, és megtanít pozitívan szemlélni a világot. Szeretetre, elfogadásra és gyengédségre ösztönöz. Megérdemli, hogy megünnepeljük őt. Hogyan varázsoljuk emlékezetessé kedvencünk szülinapját?

Szívmelengető, ahogy a hajléktalan férfi megünnepli kutyája születésnapját Szívmelengető, ahogy a hajléktalan férfi megünnepli kutyája születésnapját
Minden vagyonát arra költötte, hogy szerény ünnepséget tarthasson kedvenceinek. A kedves gesztus milliók szívét érintette meg, és óriási változást hozott mindhármuk életébe.

"23 éves lettem!" – Így ünnepelte születésnapját a mentett csivava "23 éves lettem!" – Így ünnepelte születésnapját a mentett csivava
"Alig van már foga, ezért egy puhább sütit adtunk neki, amit morzsákra törtünk, hogy elmajszolhassa. Aztán mély álomba zuhant. Szeret nagyokat szundítani, számára talán ez a legszebb ajándék."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta Rehabportál AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
300 kutyát és macskát mentettek ki repülővel a hurrikán miatt elhagyott szigetekről Hírek - Címlapon
300 kutyát és macskát mentettek ki repülővel a hurrikán miatt elhagyott szigetekről
Épségben emelték ki a kutyát a mexikó földrengés romjai alól Hírek - Címlapon
Épségben emelték ki a kutyát a mexikó földrengés romjai alól