A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Texasban nem tolerálják az állatkínzást: 12 év letöltendő börtönt kapott egy állatkínzó

2018. március 06., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
A férfi egy kölyökkutyát bántalmazott olyan kegyetlenül, hogy az nem élte túl a sérüléseit. A bíróság a lehető legmagasabb büntetést szabta ki.A legmagasabb büntetést kapta az a 27 éves texasi férfi, aki tavaly egy kölyökkutyát rugdosott, taposott, de még a falhoz is vágta. A kis boxer, Diesel, több csontja is eltört, az állatorvosok sem tudták már megmenteni, el kellett altatni. A hatóságot egyébként a szomszédok értesítették, akik szemtanúi voltak a kölyök bántalmazásának. A férfinak emellett kábítószer-ügyei is voltak, így a két vétségért összesen 12 év börtönt szabtak ki büntetésül.

 

Dieselt a kis boxert már nem tudták megmenteni
Dieselt a kis boxert már nem tudták megmenteni

 

A vádat képviselő ügyvéd egy nyilatkozatában azt mondta, a bíróság döntése fontos lépés, mely azt az üzenetet hordozza, hogy nem tolerálják az állatokkal való kegyetlen bánásmódot, az állatkínzást.  

 

 

 

Forrás: dallasnews.com

Témába vág

Végrehajtandó börtönt kapott két huszonéves állatkínzó Végrehajtandó börtönt kapott két huszonéves állatkínzó
Még csak első fokon, de végrehajtandó börtönre ítélte a Jászberényi Járásbíróság, azt a két fiatal férfit, akik halálra verték haragosuk kiskutyáját.

Hátizsákban utaztatja 26 kilós kutyáját - Így cselezi ki a New York-i metró szabályát a leleményes gazdi Hátizsákban utaztatja 26 kilós kutyáját - Így cselezi ki a New York-i metró szabályát a leleményes gazdi
A szamojéd és gazdája egy csapásra híressé váltak, amikor kiderült, miként oldották meg a metrózást.

Hollandiában betiltanák a nyomott orrú kutyák és a lógófülő macskák tartását Hollandiában betiltanák a nyomott orrú kutyák és a lógófülő macskák tartását
"Ártatlan állatok életét tesszük nyomorúságossá, pusztán azért, mert azt gondoljuk, szépek és aranyosak. Ez az oka annak, hogy megtesszük ma ezt a fontos lépést egy olyan Hollandia irányába, ahol egyetlen kedvencnek sem kell többé szenvednie a megjelenése miatt."

Tilalom az állatokon tesztelt kozmetikumokra januártól New York államban Tilalom az állatokon tesztelt kozmetikumokra januártól New York államban
New York állam betiltotta az állatokon tesztelt kozmetikumok értékesítését, és ezzel az Egyesült Államok tizedik állama, ahol állatvédelmi okokból korlátozzák a megvásárolható termékek körét.

Nyugdíjba vonult a világ legismertebb vizslája Nyugdíjba vonult a világ legismertebb vizslája
Feco, a legvagányabb vizsla 8 év szolgálat után visszavonul a Parti Őrség kötelékeiből, hogy megérdemelt nyugdíjas éveit szerető családja körében tölthesse.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Brimo partysátor Rehabportál AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Magyar bronzérem a kanadai canicross világbajnokságon Hírek - Címlapon
Magyar bronzérem a kanadai canicross világbajnokságon
A jegyző, aki az állatkínzás ellen is fellép Hírek - Címlapon
A jegyző, aki az állatkínzás ellen is fellép