A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Több száz boldog bulldog - ilyen volt az Országos Bulldog Találkozó

2016. május 03., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Bulldogok lepték el a Népligetben Strázsa Kutyaiskolát. Az apropó nem kisebb esemény volt, mint az Országos Bulldog Találkozó!



Kölyök bulldog, öreg bulldog, foltos bulldog, csíkos bulldog, fekete bulldog, fehér bulldog… Az ország bulldogjainak színe java gyűlt össze szombaton egy közös bulira Budapesten. Az időjárás kegyes volt hozzánk: ragyogó napsütés fogadott minden vendéget és buciját. A kutyák pedig boldogan vették birtokba a Strázsa Kutyaiskola területét.

 

A bulldogok színe-java eljött
A bulldogok színe-java eljött
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Gazdikat és bulldogjaikat is színes programokkal várták a szervezők: kipróbálhatták, milyen a kutya-fizioterápia, az Arion és a Timberwolf jóvoltából finom falatokat kóstolhattak, de a Kiséri Állatorvosi Rendelőnek köszönhetően volt ingyenes szemvizsgálat is.

 

A kutyusok figyelmét nem kerülte el a Flash Kutyapékség standja sem
A kutyusok figyelmét nem kerülte el a Flash Kutyapékség standja sem
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

A bulldogok egyik kedvenc standja a Flash Kutyapékségé volt - Jókai Timi ínycsiklandó kóstolóval várta a kutyusokat. A gazdik válogathattak a szebbnél szebb kutyás felszerelések és a Bulldog Streetwear bulldogos pólói és ajándéktárgyai között, megismerhették az ország egyik legnagyobb kutya-taxijának, a Walti Taxinak a szolgáltatásait.

 

Még a legkisebb bulldogok is büszkén viselték a Noé Állatotthon Alapítvány kendőjét
Még a legkisebb bulldogok is büszkén viselték a Noé Állatotthon Alapítvány kendőjét
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Találkozhattak a Noé Állatotthon Alapítvány bulldog fajtamentésével, a kutyabarathelyek.hu standjánál pedig mindenkit szeretettel vártunk, aki a kutyabarát helyek, a kutyás nyaralás, vagy épp a kutyával való utazás iránt érdeklődött. Megismerkedhettek a bulldogosok az MSD Scalibor kullancs - és szúnyogirtó nyakörveivel és ExSpot kullancs elleni termékeivel, de ott volt a GreenGo Ball is gyönyörű színes labdáival.

 

Nyaralás és utazás kutyával - hasznos tippeket kaphattak a gazdik a kutyabarathelyek.hu standjánál
Nyaralás és utazás kutyával - hasznos tippeket kaphattak a gazdik a kutyabarathelyek.hu standjánál
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

A program legizgalmasabb pontjai a bulldog beauty content, azaz a bulldog szépségverseny, amire körülbelül 100 kutyussal neveztek, valamint az értékes nyereményeket ígérő tombolasorsolás voltak. Előbbi zsűrije különleges volt: a legszebb bucikat Györe Csilla, a Noé Állatotthon Alapítványtól, Bodzsar Szilvia a L'Ame D'Angélique Kennel tulajdonosa, és Tóth Vera énekesnő választották meg.

 

Munkában a szépségverseny zsűrije: Tóth Vera, Györe Csilla, Bodzsar Szilvia
Munkában a szépségverseny zsűrije: Tóth Vera, Györe Csilla, Bodzsar Szilvia
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Rengeteg ajándék várta a szépségverseny és a tombola résztvevőit
Rengeteg ajándék várta a szépségverseny és a tombola résztvevőit
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Nagy sikerrel lezajlott az első Országos Bulldog Találkozó. Több mint hatszáz gazdi vett részt az eseményen. Nagyjából három-négyszáz bulldoggal érkeztek a látogatók - mondta Katona Tamás, az Országos Bulldog Találkozó főszervezője -  A teljes értékelés még hátra van. Az első észrevételeként azt mondhatom egy szóval: Sikerült!

 

Bővebben kifejtve megcsináltuk azt, ami a célunk volt – bulldogos közösséget építeni. A budapesti bulldogosok mellé szép számban felsorakoztak a vidékről érkezett bulldogosok is, aminek nagyon örültünk! Rengeteg ismerőst és ismeretlent láttunk, akik boldogan egy cél érdekében érkeztek  - a boldog bulldogok miatt.

 

Lalika, a Bulldog találkozók ötletadója
Lalika, a Bulldog találkozók ötletadója
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Fontos kritika magunkkal szemben, hogy a jövőben minden eseményen szigorítani kell – kizárólag bulldogok számára fognak szólni a rendezvények. Ez mindenki érdeke és ezzel kapcsolatosan több észrevétel is érkezett! Ezentúl csak bulldogokat várunk majd!

Kiemelt partnereinknek köszönjük az óriási segítséget. Reméljük, hogy a jövőben is dolgozhatunk majd együtt!

 

Gyönyörű bulldogok vettek részt a találkozón
Gyönyörű bulldogok vettek részt a találkozón
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Köszönjük Katona Tamásnak és csapatának, hogy ilyen fantasztikus napot szerveztek! Nagyon várjuk a folytatást, bízunk benne, hogy még sok-sok bulldog találkozó kerül megrendezésre a jövőben!

 

 


Az Országos Bulldog Találkozón készült fotókat Facebook oldalunkon, ide kattintva találod! Jelöld be magad és bucidat a fotókon, hadd lássa mindenki, milyen jó buli volt!  


 

 

Keressétek magatokat és Kedvenceteket az Ebugatta videóján is! smiley

 

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: kutyabarathelyek.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ezek voltak a legnépszerűbb kutyafajták 2023-ban Ezek voltak a legnépszerűbb kutyafajták 2023-ban
A francia bulldogok és a labrador retrieverek ismét taroltak.

Már a Crufts-on is odafigyelnek a turcsi orrú kutyák egészségére Már a Crufts-on is odafigyelnek a turcsi orrú kutyák egészségére
2025-től csak bizonyos egészségügyi feltételek megléte esetén nevezhetnek a nyomott orrú kutyák a világ legnagyobb kutyakiállítására.

Háromszor nagyobb eséllyel élnek rövidebb életet a rövid orrú kutyák, mint hosszabb orrú társaik Háromszor nagyobb eséllyel élnek rövidebb életet a rövid orrú kutyák, mint hosszabb orrú társaik
Egy új tanulmány ismét azt igazolta, hogy a rövidorrú, úgynevezett brachycephal típusú kutyák akár rövidebb életet is élhetnek orruk miatt.

Skóciában is megtiltják az XL bully kutyák tenyésztését és forgalmazását Skóciában is megtiltják az XL bully kutyák tenyésztését és forgalmazását
Az angliai és a walesi tilalom elrendelése után a skót kormány is megtiltja az amerikai bully kutyafajta XL változatának tenyésztését és forgalmazását.

„Szeretnék otthonra találni...” Csak ennyit kért karácsonyra a beteg bulldog „Szeretnék otthonra találni...” Csak ennyit kért karácsonyra a beteg bulldog
Szívéből szólt a kívánság. Megható videó!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál MTI Brimo partysátor Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyastrand nyílik Gödöllőn! Hírek - Címlapon
Kutyastrand nyílik Gödöllőn!
Kedvezmény a kutyabarát Hotel Sopronban kutyás szelfidért cserébe! Hírek - Címlapon
Kedvezmény a kutyabarát Hotel Sopronban kutyás szelfidért cserébe!