A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Túlélte az altató injekciót a kölyökkutya - ma már boldog gazdis életet él!

2019. január 24., 12:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Csodájára járnak a 7 hónapos kölyökkutya történetének, akire altatás várt a menhelyen. Az állatorvos el is végezte a halálos injekció beadását, ám a kiskutya alaposan meglepte!Egy oklahomai menhelyen történt a nem mindennapi eset. Ahogy a legtöbb menhelyen Amerikában, ezen az oklahomai telepen is teltházzal kénytelenek számolni a dolgozók. A folyamatosan érkező kutyák miatt sajnos gyakoriak az altatások: a hetekig, hónapokig gazdira nem találó kutyákról kénytelenek lemondani. Ez a sors várt Rudolphra, a 7 hónapos kölyökre is. Senki sem érdeklődött az örökbefogadása iránt, amit talán fekete bundája is indokolt - köztudott, hogy a fekete kutyák indulnak a legkevesebb eséllyel, ha örökbefogadásról van szó. Mivel esélytelennek ítélték, és teltház is volt a menhelyen, altatásra ítélték.

 

 

Rudolph: a kutya, aki nemet mondott az altatásra
Rudolph: a kutya, aki nemet mondott az altatásra

 

 

Meg is kapta Rudolph az injekciót - ám ahogy az állatorvos később visszatért a szobába, ahol Rudolphot hagyta a szúrás után, óriási meglepetés érte. Rudolph ott nézelődött, ahol hagyta, mintha mi sem történt volna. Látva a “csodát”, az állatorvosnak nem volt szíve megismételni a halálos injekciót. Néha egyébként előfordul, hogy nem sikeres az eutanázia, például ha az injekció nem vénába jut, vagy nem elég nagy a dózis.”Hihetetlen történet. Talán ilyen erős volt a kutya élni akarása? Sokan úgy gondolják, hogy valamiféle Isteni gondviselés lehetett a dologban.” - mondta Rochelle Dougall, a King’s Harvest Pet Rescue in Davenport vezetője. Ehhez az állatvédő szervezethez került a félresikerült altatás után Rudolph - az ő menhelyükön egy kutyát sem altatnak el, mindegyiküknek megpróbálnak szerető gazdit találni.

 

 

Rudolph új esélyt kapott az életre: ma már boldog gazdis kutya!
Rudolph új esélyt kapott az életre: ma már boldog gazdis kutya!

 

 

Rudolph különleges történetét hallva rengetegen jelentkeztek, hogy szívesen megismerkednének a csoda-kölyökkel. A sok potenciális gazdijelölt között volt egy fiú, akivel különösen jó összhangba került Rudolph. Követte mindenhová a srácot, mintha csak az árnyéka lenne, így úgy döntött a menhely, hogy (bár volt már kiválasztott gazdijelölt) a fiú és családja fogadhatja örökbe a kölyköt. Rudolph azóta már birtokba is vette új otthonát és családját - és határtalanul boldog!

 

Bár mindössze két napot töltött az új menhelyen Rudolph, ott is csodát művelt. Történetét hallva rengeteg érdeklődő érkezett a menhelyre - és bár mindenki nem vihette haza a fekete négylábút, nagyon sokan rátaláltak a többi lakó között a megfelelő négylábú társukra. A pár nap alatt a menhely fele kiürült, ami hatalmas szó!  

 

 

 

Forrás: eu.desmoinesregister.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyával álmodtál? Ezt jelentheti! Kutyával álmodtál? Ezt jelentheti!
Az embert már a kezdetektől foglalkoztatja, mit jelentenek álmai. Hiedelmek szerint akár a jövőt is mutathatja, sokak szerint szövevényes magyarázata van a megjelenő jelképeknek. Persze mindebben nem kötelező hinni, hiszen semmilyen bizonyíték nincs ezekre, ám eljátszani a gondolattal mégis érdekes.

Miért csikorgatja a kutya a fogait? Miért csikorgatja a kutya a fogait?
Szokatlan és meglepő, de kedvenceinknél is előfordulhat: a fogcsikorgatás. Mi okozza, mire utalhat, és mit tegyünk, ha észleljük kutyánknál?

Röviddel az altatás előtt mentették meg az öregecske kutyát - így mosolygott örömében Röviddel az altatás előtt mentették meg az öregecske kutyát - így mosolygott örömében
„Ahogy kiléptünk a kennelből, pillanatok alatt megfiatalodott. Boldog volt, hogy végre ő is kap szeretetet."

A Szivárványhíd felé - 10 lehetséges jel, hogy a kutya búcsúzni készül A Szivárványhíd felé - 10 lehetséges jel, hogy a kutya búcsúzni készül
Mindennél jobban szeretjük őt, ezért is olyan fájdalmas belegondolni, hogy kedvencünk élete végéhez közeledik. Legyen bár idős vagy gyógyíthatatlan beteg, a döntés meghozatalában csak ránk számíthat. De honnan tudhatjuk, hogy lassan elérkezik a búcsú ideje?

Szerette volna megmenteni egy kutya életét az altatástól, végül hárommal tért haza Szerette volna megmenteni egy kutya életét az altatástól, végül hárommal tért haza
Van az úgy, hogy nem tudunk dönteni. Mert a szemükbe nézve tudjuk, hogy számukra egyedül mi jelenthetjük a reményt. Egy váratlan gazdiratalálás megható története!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Brimo partysátor Beagle Club Online Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyákkal gondolta újra a Nat Geo az Oscarra jelölt filmek plakátjait Hírek - Címlapon
Kutyákkal gondolta újra a Nat Geo az Oscarra jelölt filmek plakátjait
Bakancslista készült a kölyökkutyának, akinek már csak hónapjai vannak hátra Hírek - Címlapon
Bakancslista készült a kölyökkutyának, akinek már csak hónapjai vannak hátra