A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Tündéri videón a labrador és a macska – Megható, mennyire szeretik egymást!

2024. január 20., 08:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
… pedig a cica eleinte nagyon nem akarta az új jövevényt. 

Néhány évvel ezelőtt hatalmasat fordult Simba világa. A szundikálással töltött, csendes és nyugodt napoknak egy csapásra vége szakadt, amikor beköltözött otthonába egy ugribugri kiskutya. Thor, a labrador kölyök érkezése nem igazán nyűgözte le a vörös macsekot... Sőt!

 

A csintalan rosszcsont persze egyből eldöntötte, hogy márpedig ők ketten barátok lesznek. Elvégre a cicák és a kutyák remekül kijönnek egymással. Vagy nem? Nos, Simbának más volt erről a véleménye, de ahogy telt-múlt az idő, rájött, hogy ezzel a kis szőrmókkal bizony nagyon jókat lehet játszani és összebújva aludni.

 

 

 

 

Az évek során olyannyira megszerette a macska a kutyust, hogy szinte minden percben vele lenne. Szoktak néha civakodni is, jó testvérekhez méltón, de imádják egymást. Simba biztonságban érzi magát nagy barátja mellett, és valaha volt félőssége is tovatűnt már.

 

Bár anno nem kérdezték meg őt, mit szólna egy kiskutyához?, úgy tűnik, ennél jobban aligha alakulhatott volna a bársonytalpú élete. Minden jó, ha a vége jó!

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/thor_n_simba/
Cikk első megjelenése: 2023. december 15.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Igazi csoda – 7 év után került elő a kutya, akit elloptak otthonából Igazi csoda – 7 év után került elő a kutya, akit elloptak otthonából
„Olyan ez, mint egy valóra vált álom. Csak ülünk együtt, babusgatjuk és nézzük, ahogy édesen alszik.” - Megható videón a nagy találkozás!

A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek
Mintha egy angyal küldte volna oda a kiskutyát, a legnehezebb pillanatban. Megható történet!

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya! Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya!
„Nem hiszem, hogy tisztában lenne azzal, mekkora. Folyton megpróbálja magát belepasszírozni a kicsi fekhelyekbe, s ha ez nem sikerül neki, akkor ránk telepszik, mint egy öleb."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Beagle Club Online Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Miért nyalogat a kutyád? Hírek - Címlapon
Miért nyalogat a kutyád?
Skóciában is megtiltják az XL bully kutyák tenyésztését és forgalmazását Hírek - Címlapon
Skóciában is megtiltják az XL bully kutyák tenyésztését és forgalmazását