A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Új kutyák a NAV-nál: 44-re bővül a szolgálatot teljesítő keresőkutyák száma

2021. december 20., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




A Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) 38-ról 44-re bővül a szolgálatot teljesítő száma - közölte a pénzügyminiszter Facebook-oldalán szombaton.



 

 

Ahogy arról oldalunk is beszámolt, még augusztusban tett ki felhívást a NAV, miszerint várják  a jövő keresőkutyáit. A  szeptemberi kutyavásár sikeres volt: a kiképzés után immár szolgálatba is állhatnak az „újoncok”.

 

Varga Mihály közölte, hogy a 16 hetes felkészítés után mind a kilenc eb sikeres vizsgát tett, közülük hat a NAV cigaretta- és kábítószer-felderítéseit segíti – írja az MTI.

 

A képzés nemzetközi szinten is egyedülálló volt, hiszen három kutya a szerb vámhivatal állományába kerül. A NAV kutyakiképzői világszinten is elismertek, ezért a szerb vámosok a magyar kollégák segítségét kérték a kutyák kiképzésében - tudatta.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ki lesz Az Év Hős Kutyája Magyarországon? Ki lesz Az Év Hős Kutyája Magyarországon?
Szolgálati, terápiás, segítő és mentőkutyákat lehet nevezni Az Év Hős Kutyája díjra augusztus 15-ig. A munkakutyák számára meghirdetett verseny célja, hogy bemutassa, népszerűsítse és elismeréssel díjazza azon ebeket, amelyek áldozatos munkájukkal nap mint nap embereken segítenek. A hősies munkát végző kutyák jelöléséről a hoskutya.hu oldalon lehet részletesen tájékozódni.

Még több veszteség a mentőkutyásoknál – Rafi és Zulu is átkelt a szivárványhídon Még több veszteség a mentőkutyásoknál – Rafi és Zulu is átkelt a szivárványhídon
Újabb két hőssel bővült az égi csapat: Rafitól és Zulutól is búcsúzunk.

Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök
Alig néhány hetes kölyökkutyákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy román furgonban Komárom-Esztergom vármegyében.

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Hamis adatokkal szállított kölyökkutyákat koboztak el egy bolgár férfitól Hamis adatokkal szállított kölyökkutyákat koboztak el egy bolgár férfitól
Meghamisított adatokkal szállított kölyökkutyákat egy bolgár férfi, akit az M1-es autópálya Komárom-Esztergom vármegyei szakaszánál ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak Hírstart Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
50 menhelyi kutyát sétáltatott meg egy állatbarát férfi az 50. születésnapján Hírek - Címlapon
50 menhelyi kutyát sétáltatott meg egy állatbarát férfi az 50. születésnapján
Kutyaféreghajtókat tesztelt a Nébih Szupermenta csapata Hírek - Címlapon
Kutyaféreghajtókat tesztelt a Nébih Szupermenta csapata