A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Új rekord! – Rengetegen mentek segíteni a menhelynek

2014. augusztus 28., 21:15


Szerző: sklara


Kategória: Állatvédelem
Közel húsz önkéntes dolgozott a szemerkélő esőben. A kemény munka eredménye: lekerülhetett a lánc 8 kutyáról! Az ezermesterek között hölgyeket is tisztelhetünk: még hegesztettek is… 

Tisztelet a dolgos hölgyeknek! (Forrás: Facebook - Szentgotthárdi Kutyamenhely)

 

Minden hosszadalmas újságírói szövegnél többet ér, ha közöljük a Szentgottárdi Kutyamenhely vezetőjének, Cziráki Zoltán szívből jövőm örömteli Facebook-bejegyzését.

 

„Köszönjük minden barátunknak, akik eljöttek segédkezni az újabb kennelek felépítésében, előkészítésében. Az esős idő ellenére sokan voltunk: kb. 18 ember, új rekord! Sikeresen felépült 2 teljes kennel és még további 6 kennel murva-ágyazására és lapozására is futotta időnkből. Hamarosan 8 kutyusról kerülhet le a lánc és költözhet be a kennelekbe, szabadidőtöket nem sajnálva, munkátok jóvoltából.
Nagyon köszönjük a szakemberek és építési anyagok, valamint segítők szervezését az ausztriai Verein Steirische Pfotenhilfe egyesületnek, és nagyon-nagyon köszönjük a gotthárdi önkéntes ezermestereknek is, h hozzájárultak egy a jövőben is összetartó önkéntes csapat kialakulásához. A munkákat a közeljövőben folytatjuk mindaddig, amíg minden négylábú nyakáról a lánc le nem kerül.
Azonban a legfontosabb, hogy minden csodaszép "bolhazsák" gazdihoz kerüljön, így kérünk mindenkit, hogy szorgalmasan ossza meg továbbra is gazdikeresőink kéréseit!


Danke an Alle!”

 

A kezdet és a cél (Forrás: Facebook - Szentgotthárdi Kutyamenhely)

 

Aki lemaradt most a családiasan kedves hangulatú összefogásról, annak jó hír: lesz még ilyen! :D Ígérjük, ismét beszámolunk a felhívásról!

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Témába vág

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit
A Szekszárdi Járásbíróság a 2024. április 22-én tartott előkészítő ülésen hat rendbeli állatkínzás vétségében mondta ki bűnösnek azt a tolnai férfit, aki több kutyáját is magára hagyta anélkül, hogy az ellátásukról megfelelően gondoskodott volna.

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor Rehabportál Beagle Club Online Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Tudta ezt a kutyájáról? Hírek - Címlapon
Tudta ezt a kutyájáról?
Van otthon wifi? Lehet, hogy a kutyája is használná Hírek - Címlapon
Van otthon wifi? Lehet, hogy a kutyája is használná