A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Új rekord! – Rengetegen mentek segíteni a menhelynek

2014. augusztus 28., 21:15


Szerző: sklara


Kategória: Állatvédelem




Közel húsz önkéntes dolgozott a szemerkélő esőben. A kemény munka eredménye: lekerülhetett a lánc 8 kutyáról! Az ezermesterek között hölgyeket is tisztelhetünk: még hegesztettek is…



 

Tisztelet a dolgos hölgyeknek! (Forrás: Facebook - Szentgotthárdi Kutyamenhely)

 

Minden hosszadalmas újságírói szövegnél többet ér, ha közöljük a Szentgottárdi Kutyamenhely vezetőjének, Cziráki Zoltán szívből jövőm örömteli Facebook-bejegyzését.

 

„Köszönjük minden barátunknak, akik eljöttek segédkezni az újabb kennelek felépítésében, előkészítésében. Az esős idő ellenére sokan voltunk: kb. 18 ember, új rekord! Sikeresen felépült 2 teljes kennel és még további 6 kennel murva-ágyazására és lapozására is futotta időnkből. Hamarosan 8 kutyusról kerülhet le a lánc és költözhet be a kennelekbe, szabadidőtöket nem sajnálva, munkátok jóvoltából.
Nagyon köszönjük a szakemberek és építési anyagok, valamint segítők szervezését az ausztriai Verein Steirische Pfotenhilfe egyesületnek, és nagyon-nagyon köszönjük a gotthárdi önkéntes ezermestereknek is, h hozzájárultak egy a jövőben is összetartó önkéntes csapat kialakulásához. A munkákat a közeljövőben folytatjuk mindaddig, amíg minden négylábú nyakáról a lánc le nem kerül.
Azonban a legfontosabb, hogy minden csodaszép "bolhazsák" gazdihoz kerüljön, így kérünk mindenkit, hogy szorgalmasan ossza meg továbbra is gazdikeresőink kéréseit!


Danke an Alle!”

 

A kezdet és a cél (Forrás: Facebook - Szentgotthárdi Kutyamenhely)

 

Aki lemaradt most a családiasan kedves hangulatú összefogásról, annak jó hír: lesz még ilyen! :D Ígérjük, ismét beszámolunk a felhívásról!

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Témába vág

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker JULIUS-K9 Beagle Club Online Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Tudta ezt a kutyájáról? Hírek - Címlapon
Tudta ezt a kutyájáról?
Van otthon wifi? Lehet, hogy a kutyája is használná Hírek - Címlapon
Van otthon wifi? Lehet, hogy a kutyája is használná