A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Új rekord! – Rengetegen mentek segíteni a menhelynek

2014. augusztus 28., 21:15


Szerző: sklara


Kategória: Állatvédelem




Közel húsz önkéntes dolgozott a szemerkélő esőben. A kemény munka eredménye: lekerülhetett a lánc 8 kutyáról! Az ezermesterek között hölgyeket is tisztelhetünk: még hegesztettek is…



 

Tisztelet a dolgos hölgyeknek! (Forrás: Facebook - Szentgotthárdi Kutyamenhely)

 

Minden hosszadalmas újságírói szövegnél többet ér, ha közöljük a Szentgottárdi Kutyamenhely vezetőjének, Cziráki Zoltán szívből jövőm örömteli Facebook-bejegyzését.

 

„Köszönjük minden barátunknak, akik eljöttek segédkezni az újabb kennelek felépítésében, előkészítésében. Az esős idő ellenére sokan voltunk: kb. 18 ember, új rekord! Sikeresen felépült 2 teljes kennel és még további 6 kennel murva-ágyazására és lapozására is futotta időnkből. Hamarosan 8 kutyusról kerülhet le a lánc és költözhet be a kennelekbe, szabadidőtöket nem sajnálva, munkátok jóvoltából.
Nagyon köszönjük a szakemberek és építési anyagok, valamint segítők szervezését az ausztriai Verein Steirische Pfotenhilfe egyesületnek, és nagyon-nagyon köszönjük a gotthárdi önkéntes ezermestereknek is, h hozzájárultak egy a jövőben is összetartó önkéntes csapat kialakulásához. A munkákat a közeljövőben folytatjuk mindaddig, amíg minden négylábú nyakáról a lánc le nem kerül.
Azonban a legfontosabb, hogy minden csodaszép "bolhazsák" gazdihoz kerüljön, így kérünk mindenkit, hogy szorgalmasan ossza meg továbbra is gazdikeresőink kéréseit!


Danke an Alle!”

 

A kezdet és a cél (Forrás: Facebook - Szentgotthárdi Kutyamenhely)

 

Aki lemaradt most a családiasan kedves hangulatú összefogásról, annak jó hír: lesz még ilyen! :D Ígérjük, ismét beszámolunk a felhívásról!

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak
Nyolc rémült kutya fogadta a Halasi Állatotthon dolgozóit – a kutyákat valaki egyszerűen átdobta a kerítésen, így szabadult meg tőlük.

277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton 277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton
Az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek meghirdetett 500 millió forintos keretösszegű pályázaton 277 szervezet nyert el támogatást - közölte az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos kedden Budapesten.

Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni
A kóborló gazdátlan állatok száma elképesztő mennyiséget öltött az országban. Ugyanakkor az örökbefogadási kedv és lehetőség lassan nullához közelít.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Tudta ezt a kutyájáról? Hírek - Címlapon
Tudta ezt a kutyájáról?
Van otthon wifi? Lehet, hogy a kutyája is használná Hírek - Címlapon
Van otthon wifi? Lehet, hogy a kutyája is használná