A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Új rekord! – Rengetegen mentek segíteni a menhelynek

2014. augusztus 28., 21:15


Szerző: sklara


Kategória: Állatvédelem
Közel húsz önkéntes dolgozott a szemerkélő esőben. A kemény munka eredménye: lekerülhetett a lánc 8 kutyáról! Az ezermesterek között hölgyeket is tisztelhetünk: még hegesztettek is… 

Tisztelet a dolgos hölgyeknek! (Forrás: Facebook - Szentgotthárdi Kutyamenhely)

 

Minden hosszadalmas újságírói szövegnél többet ér, ha közöljük a Szentgottárdi Kutyamenhely vezetőjének, Cziráki Zoltán szívből jövőm örömteli Facebook-bejegyzését.

 

„Köszönjük minden barátunknak, akik eljöttek segédkezni az újabb kennelek felépítésében, előkészítésében. Az esős idő ellenére sokan voltunk: kb. 18 ember, új rekord! Sikeresen felépült 2 teljes kennel és még további 6 kennel murva-ágyazására és lapozására is futotta időnkből. Hamarosan 8 kutyusról kerülhet le a lánc és költözhet be a kennelekbe, szabadidőtöket nem sajnálva, munkátok jóvoltából.
Nagyon köszönjük a szakemberek és építési anyagok, valamint segítők szervezését az ausztriai Verein Steirische Pfotenhilfe egyesületnek, és nagyon-nagyon köszönjük a gotthárdi önkéntes ezermestereknek is, h hozzájárultak egy a jövőben is összetartó önkéntes csapat kialakulásához. A munkákat a közeljövőben folytatjuk mindaddig, amíg minden négylábú nyakáról a lánc le nem kerül.
Azonban a legfontosabb, hogy minden csodaszép "bolhazsák" gazdihoz kerüljön, így kérünk mindenkit, hogy szorgalmasan ossza meg továbbra is gazdikeresőink kéréseit!


Danke an Alle!”

 

A kezdet és a cél (Forrás: Facebook - Szentgotthárdi Kutyamenhely)

 

Aki lemaradt most a családiasan kedves hangulatú összefogásról, annak jó hír: lesz még ilyen! :D Ígérjük, ismét beszámolunk a felhívásról!

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Témába vág

Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink
Bár a sportot szerető rajongók ismerik kiváló teljesítményt nyújtó atlétáink nevét, arcukat ritkábban ismerhetjük fel a közéletben. Ezért is gondolta a Vigyél Haza Alapítvány, hogy 2024-es naptárukon legjobb atlétáink közül hívnak fotózásra.

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

Segítséget kér a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet Segítséget kér a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet
Idén már tizedik alkalommal indul a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet, hogy segítsen hazatalálni azoknak az állatoknak, akik a szilveszteri tűzijátékoktól megrettenve menekültek el otthonukból. Nem tudnának azonban ilyen hatékonyan dolgozni az Ügyelet gerincét adó önkéntesek nélkül.

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre 15 kölyöknek adott életet a német dog mamakutya, miután bekerült a menhelyre
Az állatmentők sem jutottak szóhoz, annyira meglepődtek a rekordszámú alom láttán.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor Mondial Assistance GesmbH Praktiker Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Tudta ezt a kutyájáról? Hírek - Címlapon
Tudta ezt a kutyájáról?
Van otthon wifi? Lehet, hogy a kutyája is használná Hírek - Címlapon
Van otthon wifi? Lehet, hogy a kutyája is használná