A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Versenypályáról mentett agarat fogadott örökbe a Rolling Stones dobosa

A pokolból mentett agár új esélyt kapott egy boldog, gazdis életre a zenész és felesége mellett


2020. május 22., 11:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Újabb kutyával bővült Charlie és Shirley Watts családja: ismét egy versenypályáról mentett agarat fogadtak örökbe. 

A gyakran kegyetlen agárversenyek világából mentette a Forever Hounds Trust nevű állatvédő szervezet Suzie-t, a fekete agarat. Az öt éves kutya életének kezdete nem volt könnyű, az állatvédő szervezetnek köszönhetően azonban esélyt kapott az újrakezdésre – és egy szerető családra. A kutyának ráadásul nem mást találtak gazdának, mint a Rolling Stones dobosát, Charlie Watts-ot és feleségét, Shirley-t.

 

A házaspár nagy állatbarát: farmjukon arab lovakat tenyésztenek, és egy egész falkányi mentett agárról gondoskodnak, akik egykor mind kapzsi embereknek voltak kénytelenek pénzt szerezni a versenypályákon. Szerencsére új otthonukban elfelejthették régi, gyötrelmes életüket.

 

Shirley Watts hosszú ideje támogatja a Forever Hounds Trust tevékenységét, mi több: tiszteletbeli tag a szervezetnél. Így a csapat már jól ismeri a házaspárt – így azt is pontosan tudták, milyen kutya illene hozzájuk. Örökbeadásnál ugyanis igyekeznek minél inkább felmérni a leendő gazdik életmódját, jellemét, aktivitását, hogy a számukra leginkább megfelelő kutya társat találják meg – és természetesen fordítva.

 

Sajnos a koronavírus járvány megnehezítette az örökbefogadási folyamatokat is, hiszen a személyes találkozókat is le kellett redukálni. Ugyanez igaz a mentésekre is: „Jelenleg nehéz időket élünk mindannyian, különösen nehéz az állatmentő szervezeteknek most. Nagyon sok kutyának van szüksége segítségre, de a pandémia miatt bevezetett extra óvintézkedések megnehezítenek, meghosszabbítanak minden folyamatot a mentéstől kezdve a rehabilitáción át, a gazdához költöztetésig.” – mondta Jan Lake a Forever Hounds Trust elnöke.

 

 

 

 

 

 

Forrás: facebook.com/ForeverHoundsTrust

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna
Május vége óta gyűrűzik a botrány: Dolly ismét megerősítette, hogy nem tudott arról, milyen körülmények között tartják a kutyákat.

„Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton „Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton
Lehet őt szeretni, vagy nem, de egy biztos: átérezzük, milyen fájdalmat él most át Paris Hilton. Egy szeretett kutya elvesztése leírhatatlan fájdalom. Nyugodj békében, Harajuku Bitch!

A világon elsőként sikerült felállítani a magyar kutyafajták genomját A világon elsőként sikerült felállítani a magyar kutyafajták genomját
Kiemelt állami feladat az őshonos növény- és állatfajták génállományának megőrzése, a genetikai erőforrások fenntartása - mondta hétfőn Budapesten, a magyar kutyafajták genetikai vizsgálatának eredményeit bemutató sajtótájékoztatón az agrárminiszter.

„A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe „A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe
Balesetben veszítette el apró kutyáját a színész: a kistestű Louis-t egy teherautó ütötte el.

A csodálatos magyar kutyák - ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát! A csodálatos magyar kutyák - ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát!
Igazi kincseink ők: sokoldalúak, hűségesek és hatalmas a szívük! Ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Irodakutya.com Hírstart Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Több mint kétezer kutyát és macskát kínzott halálra egy spanyol állatmenhely tulajdonosa Hírek - Címlapon
Több mint kétezer kutyát és macskát kínzott halálra egy spanyol állatmenhely tulajdonosa
Alvás kutyával - egészségesebb mint gondolnád! Hírek - Címlapon
Alvás kutyával - egészségesebb mint gondolnád!