A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Versenypályáról mentett agarat fogadott örökbe a Rolling Stones dobosa

A pokolból mentett agár új esélyt kapott egy boldog, gazdis életre a zenész és felesége mellett


2020. május 22., 11:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Újabb kutyával bővült Charlie és Shirley Watts családja: ismét egy versenypályáról mentett agarat fogadtak örökbe.



 

A gyakran kegyetlen agárversenyek világából mentette a Forever Hounds Trust nevű állatvédő szervezet Suzie-t, a fekete agarat. Az öt éves kutya életének kezdete nem volt könnyű, az állatvédő szervezetnek köszönhetően azonban esélyt kapott az újrakezdésre – és egy szerető családra. A kutyának ráadásul nem mást találtak gazdának, mint a Rolling Stones dobosát, Charlie Watts-ot és feleségét, Shirley-t.

 

A házaspár nagy állatbarát: farmjukon arab lovakat tenyésztenek, és egy egész falkányi mentett agárról gondoskodnak, akik egykor mind kapzsi embereknek voltak kénytelenek pénzt szerezni a versenypályákon. Szerencsére új otthonukban elfelejthették régi, gyötrelmes életüket.

 

Shirley Watts hosszú ideje támogatja a Forever Hounds Trust tevékenységét, mi több: tiszteletbeli tag a szervezetnél. Így a csapat már jól ismeri a házaspárt – így azt is pontosan tudták, milyen kutya illene hozzájuk. Örökbeadásnál ugyanis igyekeznek minél inkább felmérni a leendő gazdik életmódját, jellemét, aktivitását, hogy a számukra leginkább megfelelő kutya társat találják meg – és természetesen fordítva.

 

Sajnos a koronavírus járvány megnehezítette az örökbefogadási folyamatokat is, hiszen a személyes találkozókat is le kellett redukálni. Ugyanez igaz a mentésekre is: „Jelenleg nehéz időket élünk mindannyian, különösen nehéz az állatmentő szervezeteknek most. Nagyon sok kutyának van szüksége segítségre, de a pandémia miatt bevezetett extra óvintézkedések megnehezítenek, meghosszabbítanak minden folyamatot a mentéstől kezdve a rehabilitáción át, a gazdához költöztetésig.” – mondta Jan Lake a Forever Hounds Trust elnöke.

 

 

 

 

 

 

Forrás: facebook.com/ForeverHoundsTrust

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A csodálatos magyar kutyák - ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát! A csodálatos magyar kutyák - ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát!
Igazi kincseink ők: sokoldalúak, hűségesek és hatalmas a szívük! Ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát!

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

A spanyol tradíciók négylábú áldozatai - A Galgok világnapja A spanyol tradíciók négylábú áldozatai - A Galgok világnapja
Miért ragaszkodik az ember valamihez, ami embertelen. Ami másokat bánt. Csak azért, mert hagyomány? Tényleg e mögé bújunk? Tényleg elegendő ezt az egy szót kimondani, és máris tisztára mostuk magunkat?

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. MTI Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Rendhagyó Palm Dog díjkiosztó Cannes-ban - Posztumusz díjat nyert A némafilmes kutyája Hírek - Címlapon
Rendhagyó Palm Dog díjkiosztó Cannes-ban - Posztumusz díjat nyert A némafilmes kutyája
Hat évre eltiltottak az állattartástól egy Nógrád megyei férfit Hírek - Címlapon
Hat évre eltiltottak az állattartástól egy Nógrád megyei férfit