A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen

2024. április 23., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség. 

Nem mindennapi eseményről kaptak hírt az egyik arizonai menhely dolgozói, amikor az éjszaka közepén megszólalt a riasztó. King, a husky ugyanis úgy döntött, hogy megszökik.

 

Nem tudni, hogyan sikerült neki kilógni a kennelből, hiszen az be volt zárva... Ám a leleményes kutya megküzdött a feladattal, majd egyenesen barátai felé vette az irányt, hogy őket is kiszabadítsa.

 

 

A bátor husky megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor husky megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
Fotó: Lost Our Home Pet Rescue

 

 

Mikor ez többszöri próbálkozásra sem valósult meg, úgy gondolhatta, egymaga szökik meg.

 

Időközben azonban megéhezett, így mielőtt világgá ment volna, betrappolt az irodába, hogy némi elemózsiát vegyen magához a nagy útra. Kirámolta a táposdobozt, és miután jóllakott, ivott egy nagyott, majd tovább kereste a kiutat. 

 

„Éjjel 1 körül megszóltat a riasztó, de a biztonsági kamera felvételein elsőre nem tűnt fel semmi különös. Aztán megláttam a rendetlenséget, és teljesen ledöbbentem” - mondta el a menhely vezetője, Jodi Polanski.

 

 

A kutya kirámolta a tápos dobozt a menhelyen
A kutya kirámolta a tápos dobozt a menhelyen
Fotó: Lost Our Home Pet Rescue

 

 

A nagy szökésnek a helyszínre kiérkező rendőr vetett véget – akinek rettentően megörült a kutya! Hátha végre ő majd kinyitja előtte az ajtót a szabadságra! Sajnos, nem így történt...

 

A kutyabarát rendőr megsimogatta a boldogan ugrándozó huskyt, majd visszavezette a kenneljébe, és jól rácsukta az ajtót. Aztán visszament az irodába, és feltakarította utána a koszt. Túllépte ugyan a hatáskörét, mégsem lehetett ezt felróni neki.

 

A menhely háláját fejezte ki kedvességért, King pedig valószínűleg az újabb szökési kísérletet tervezgeti a fekhelyén.

 

 

 

 

 

Forrás: boredpanda.com
Indexkép forrás: Lost Our Home Pet Rescue
Cikk első megjelenése: 2024. február 09.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak
Nyolc rémült kutya fogadta a Halasi Állatotthon dolgozóit – a kutyákat valaki egyszerűen átdobta a kerítésen, így szabadult meg tőlük.

277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton 277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton
Az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek meghirdetett 500 millió forintos keretösszegű pályázaton 277 szervezet nyert el támogatást - közölte az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos kedden Budapesten.

Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni
A kóborló gazdátlan állatok száma elképesztő mennyiséget öltött az országban. Ugyanakkor az örökbefogadási kedv és lehetőség lassan nullához közelít.

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Ebugatta Brimo partysátor Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Veszélyes fűszerek - ezekből jobb, ha nem eszik a kutya Hírek - Címlapon
Veszélyes fűszerek - ezekből jobb, ha nem eszik a kutya
Segítség! Vakarózik a kutyám! Hírek - Címlapon
Segítség! Vakarózik a kutyám!