A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

„Vigyük haza!” - nyüszítette a yorkie, amikor meglátta az óriási kutyát az autópályán

2022. október 14., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
"Alapvetően utál más kutyákkal játszani, de ez a nagydarab srác meglágyította a szívét. Újra olyan, mint egy kölyökkutya." 

„Az autópályán utaztunk, amikor megláttuk a hatalmas kutyát, ahogy ott álldogál egyedül az út mentén. Rettentően elveszettnek tűnt, nem tudni, mióta várhatta, hogy valaki a segítségére siessen. Tartottunk tőle, hogy megijedhet egy idegen közeledésére, ezért óvatosan álltunk hozzá a dologhoz. Párom, Brian lassan megközelítette a tanácstalan kutyát, én pedig az autóban maradt kutyusunkkal” - idézte fel a sorsdöntő pillanatokat Angie. 

 

Remi, a kis yorkie kíváncsian figyelte, mi történik. Egyre csak nyüszített és sírdogált, mintha tudta volna, hogy ennek az óriásnak bizony óriási szüksége van most a segítségre. A férfi jutalomfalatokat dobált neki, míg végül sikerült megfognia a kutyát, és együttes erővel beterelgették lakókocsijukba. Elfoglalta helyét a takarón, és azon nyomban álomba merült. Remi le nem vette volna róla a szemét, mígnem ő is elszundított.

 

 

 

 

 

"Általában véve ugatni szokott mindenkire, akit meglát az autóból, de most nagyon nyugodt maradt" - ámuldoztak a gazdik. Hazaérve jó alaposan megfürdették újdonsült barátjukat, amit az eb végtelen nyugalommal viselt. Időközben elnevezték Buboréknak (Bubbles). Lakókocsis körútjuk utolsó napja volt ez, mielőtt egy évnyi utazgatás után letelepedtek volna. A legjobbkor voltak a legjobb helyen!

 

"Nagyszerű érzés volt megtapasztalni, hogyan viselkedik egymással Remi és Bubbles. Engedtük, hogy megszimatolják egymást, persze Remi hamar értésére adta, hogy ő itt a főnök. Amikor elunta a szimatolást, rámorgott vagy vakkantott párat, mire Bubbles arrébb vonult. Alig hittünk a szemünknek, hogy ez a hatalmas jószág megadja magát az apróságnak."

 

Aztán Remi elkezdte gondozgatni, megnyalogatta Bubbles orrát és pofiját, majd odacipelgette neki a plüssjátékait. Igazi barátokká váltak.

 

 

Remi, a yorkie és óriás barátja, a masztiff.
Remi, a yorkie és óriás barátja, a masztiff.
Fotó: Instagram/thebarkandbrawn

 

 

"Alapvetően utál más kutyákkal játszani, de ez a nagydarab srác meglágyította a szívét, hála neki kibújt a csigaházából. Úgy viselkedik, mint egy kölyökkutya. Azonnal éreztük a kötődést Bubbles és kis családunk tagjai között. Ő is megmutatta igazi énjét, napról-napra magabiztosabb lett, és nagyon élvezi a szeretgetést. Egyszerűen imádjuk."

 

De mint minden talált kutya esetében, itt sem mehettek el a gondolat mellett, hogy Bubbles-t valaki valahol hazavárja:

 

„Mi is szörnyen éreznénk magunkat, ha véletlenül elveszítenénk Remi kutyusunkat, és valaki egyszerűen megtartaná anélkül, hogy megpróbálná megkeresni a gazdáit."

 

Így hát a masztiff fotóját és történetét feltették menhelyek és állatkórházak oldalaira, de senki nem jelentkezett érte. Ekkor döntöttek úgy, hogy megtartják, és életre szóló otthont nyújtanak számára.

 

"Olyan, mintha általa vált volna teljessé a családunk. Annyi, de annyi örömet és boldogságot hoz az életünkbe! Áldottnak érezzük magunkat, hogy rábukkantunk, és szerető otthonra lelt nálunk".

 

 

Egy boldog  kutyás család - Remi, Bubbles és a gazdik
Egy boldog  kutyás család - Remi, Bubbles és a gazdik
Fotó: Instagram/thebarkandthebrown

 

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/thebarkandbrawn/

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyák a történelemben: Sigmund Freud és Jofi, a csau csau Kutyák a történelemben: Sigmund Freud és Jofi, a csau csau
Magánéletében és hivatásában is hűséges társra talált egy kedves szőrmók személyében.

Nyakig betemetve találtak rá egy kutyára - aztán kétségbeesett nyüszítést hallottak a föld alól Nyakig betemetve találtak rá egy kutyára - aztán kétségbeesett nyüszítést hallottak a föld alól
Nem lehetett tudni, hányan vannak még odalent, így puszta kezével ásta ki a kölyköket a férfi.

Új kutya érkezik a családba – 8 érv a mielőbbi állatorvosi látogatás mellett Új kutya érkezik a családba – 8 érv a mielőbbi állatorvosi látogatás mellett
Az új családtag érkezése megannyi izgalommal jár, akkor is, ha négylábú. Ahogy magunkhoz vesszük választottunkat, felkerülhet a rózsaszín szemüveg is, hiszen olyan édes! Szeretnénk, hogy jól érezze magát és egészséges legyen – ehhez pedig elengedhetetlen egy látogatás az állatorvoshoz, minél előbb!

Menhelyről vagy tenyésztőtől válasszak kutyust? Menhelyről vagy tenyésztőtől válasszak kutyust?
Ez bizony fogas kérdés. Mindkét opció mellett kismillió érvet és ellenérvet lehetséges felsorakoztatni. Egy biztos: ha majd leteszed a voksod valamelyik mellé, akkor nem érdemes azon gondolkodnod mondjuk pár hónap után, miért is nem más módon döntöttél.

Miért dől nekem a kutyám? Miért dől nekem a kutyám?
Figyelemre vágyik vagy inkább biztonságos menedéket keres nálunk? Netán aggódnunk kellene amiatt, ha kutyánk nekünk dől? Tudj meg többet e viselkedésről!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 EB OVO Közhasznú Egyesület Beagle Club Online Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat? Hírek - Címlapon
Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat?
Hontalan állatok országa - ivartalanítási akciót hirdet az Orpheus Állatvédő Egyesület Hírek - Címlapon
Hontalan állatok országa - ivartalanítási akciót hirdet az Orpheus Állatvédő Egyesület