A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Virtuális gyűjtést szervez a Tacskó Találkozó csapata a születésnapi bulijuk helyett

2020. április 09., 14:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Idén öt éves a Tacskó Találkozó, az egyik legnagyobb hazai kutyás közösség. A jubileum alkalmából jótékony születésnapi tacsis zsúrt szerveztek, ám a koronavírus járvány sajnos közbeszólt. A segítésre és a jótékonyságra azonban most még nagyobb szükség van, mint egyébként, ezért a csapat egy B tervvel állt elő.Vidám, nyitott és összetartó csapat a tacskósoké. Tacsik, tacsi-keverékek és tacskó kedvelők is a közösség tagjai, akik több alkalommal is tanúbizonyságot tettek önzetlenségükről: rendezvényeik, találkozóik elmaradhatatlan eleme a jótékonyság, az árva állatok és az őket segítő állatvédők támogatása.

 

Idén tartja a Tacskó Találkozó az ötödik születésnapját, mely alkalomból jótékonysági Szülinapi Tacsi Zsúrt szerveztek áprilisra. Az eseményt azonban meghiúsította a koronavírus járvány és a miatta elrendelt korlátozások. A Tacsi Zsúr sajnos halasztásra került, hiszen mindannyiunk biztonsága a legfontosabb. Amint lehet, pótlásra kerül az összejövetel, addig sem tétlenkednek azonban a tacsisok, hiszen az árva állatoknak most még nagyobb szüksége van a segítségünkre, mint eddig.

 

A Szülinapi Tacsi Zsúr helyett Virtuális Gyűjtést indít a Tacskó Találkozó csapata a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentés részére. A gyűjtésben három féle módon segíthetünk az állatvédőknek: nagy szükségük van a pénzadományokra, így akár kisebb, akár nagyobb összeggel is támogathatjuk őket, ahogy pénztárcánk engedi. Minden apró kis összeg segíthet túlélni ezt a nehéz időszakot!

A pénzadomány mellett jó minőségű tápokra, konzervekre és gyógyszerre (különösen Simpaeica tablettára) is nagy szüksége van a Futrinkásoknak. Ez esetben a Tacskó Találkozó csapata vállalta, hogy a tárgyi adományt, eledelt, gyógyszert elszállítja az állatvédőkhöz, természetesen minden higiéniai és távolságtartási szabályt betartva az átvételkor és átadáskor. A tárgyi adományokat azonban csak Budapest területéről tudják elszállítani, így kérik, a vidéki tacsibarátok válasszák inkább a pénz adományozását. A budapesti felajánlások ügyében emailben várják a jelentkezéseket! ([email protected])

Plusz egy adományozási lehetőségként felhívják a figyelmet az adó 1% felajánlására is, hiszen ez is nagy segítséget jelent az Egyesületnek!

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: unsplash - Elijah M. Henderson

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája! Ismét kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – Íme, Emká kis kollégája!
Munkavégzés közben figyeltek fel a Magyar Közút munkatársai a hosszú fűben megbújó kis apróságra – a kiskutya bundája átázott az esőtől, fázott és nagyon félt – szerencsére a jószívű közutasok nem hagyták sorsára!

Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője? Hogyan lehet egy mobilszolgáltató az árva állatok megmentője?
Különleges új szolgáltatást jelentett be a Netfone Telecom: új márkájuk segítségével az előfizetéseddel egy általad választott állatvédő szervezetet támogathatsz!

Két tonna tápot kaptak az árva állatok Két tonna tápot kaptak az árva állatok
A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány első, civil állatvédőket támogató kampányában 2 tonna tápadomány talált gazdára - közölte az alapítvány az MTI-vel.

Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája Kutyák a történelemben: Buddy, Amerika első vakvezető kutyája
„Buddynak köszönhetem, hogy visszakaptam a szabadságom”. Magával ragadó történet egy német juhászkutyáról és gazdájáról, akik látássérültek és vakok ezreinek életét változtatták meg.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor MTI Beagle Club Online Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Extrovertált vagy? Íme 10 kutyafajta, mely passzolhat személyiségedhez Hírek - Címlapon
Extrovertált vagy? Íme 10 kutyafajta, mely passzolhat személyiségedhez
Ébernek kell lennie az állattartóknak: sorozatos mérgezések Dombóváron Hírek - Címlapon
Ébernek kell lennie az állattartóknak: sorozatos mérgezések Dombóváron