A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Volt kutyusa két klónjával él Barbra Streisand

2018. március 01., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Barbra Streisand két kedvence igen különleges, ők ugyanis szeretett kutyusának klónjai. Harmadikként, bizonyos szempontból “kakukktojásként” velük él a volt kedvenc unokatestvére is: a híresség bemutatta a három kutyát.



Miss Violet és Miss Scarlett: két kiskutya, akik első ránézésre szépek, kedvesek, de más egyéb különlegességet nem fedeznénk fel. Pedig a történetük nem hétköznapi: ők ugyanis Streisand korábbi kutyájának, Samanthának a klónjai. A 14 éves Samantha szájából és gyomrából vettek sejteket az eljáráshoz. Samantha, a coton de tuléar fajtájú kedvenc 2017-ben kelt át a szivárványhídon.

 

Barbra Streisand kedvenceivel
Barbra Streisand kedvenceivel
Fotó: Russell James - Variety

 

Streisand szerint egyébként a két kutya személyisége eltérő, annak ellenére is, hogy klónok. Kíváncsian várom, hogy idősebbé váljanak, és láthassam, örökölték-e Samantha barna szemét és komolyságát. - mondta az énekes a Variety lapnak. Hogy könnyebben megkülönböztethesse őket, különböző színű ruhácskát adott rájuk, egyikükre ibolya, a másikra vöröset - és így kapták a nevüket is: Miss Violet és Miss Scarlett.

 

Barbra Streisand és két klónozott kutyusa
Barbra Streisand és két klónozott kutyusa
Fotó: Russell James - Variety

 

 

 

Témába vág

A Te kutyádnak is van legjobb barátja? A Te kutyádnak is van legjobb barátja?
Az ember legjobb barátja a kutya – nem is kérdéses e szavak igazságtartalma. De honnan lehetünk ennyire biztosak benne? Bundás pajtásunk szívének minden szeretete felénk irányul vagy azért más(ok)nak is akad benne hely?

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Miért félnek egyes kutyák a hangos zajoktól és a tűzijátéktól, míg mások nem? Miért félnek egyes kutyák a hangos zajoktól és a tűzijátéktól, míg mások nem?
Tomboló vihar nyáron, tűzijáték ünnepségekkor és újévkor… Rengeteg kutyát tölt el rettegéssel a velük járó hangzavar, de akadnak olyanok is, akiknek szinte fel sem tűnik, hogy mi zajlik körülöttük. Érdekes eredményeket mutatnak a kutatások is!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online Mondial Assistance GesmbH Rehabportál Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Eltűntek a kutyák a szaporítótelepről, amit az állatvédők fel akartak számolni Hírek - Címlapon
Eltűntek a kutyák a szaporítótelepről, amit az állatvédők fel akartak számolni
Pitbullja mentette meg a kisfiút a betörőtől Hírek - Címlapon
Pitbullja mentette meg a kisfiút a betörőtől