A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Volt kutyusa két klónjával él Barbra Streisand

2018. március 01., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Barbra Streisand két kedvence igen különleges, ők ugyanis szeretett kutyusának klónjai. Harmadikként, bizonyos szempontból “kakukktojásként” velük él a volt kedvenc unokatestvére is: a híresség bemutatta a három kutyát.Miss Violet és Miss Scarlett: két kiskutya, akik első ránézésre szépek, kedvesek, de más egyéb különlegességet nem fedeznénk fel. Pedig a történetük nem hétköznapi: ők ugyanis Streisand korábbi kutyájának, Samanthának a klónjai. A 14 éves Samantha szájából és gyomrából vettek sejteket az eljáráshoz. Samantha, a coton de tuléar fajtájú kedvenc 2017-ben kelt át a szivárványhídon.

 

Barbra Streisand kedvenceivel
Barbra Streisand kedvenceivel
Fotó: Russell James - Variety

 

Streisand szerint egyébként a két kutya személyisége eltérő, annak ellenére is, hogy klónok. Kíváncsian várom, hogy idősebbé váljanak, és láthassam, örökölték-e Samantha barna szemét és komolyságát. - mondta az énekes a Variety lapnak. Hogy könnyebben megkülönböztethesse őket, különböző színű ruhácskát adott rájuk, egyikükre ibolya, a másikra vöröset - és így kapták a nevüket is: Miss Violet és Miss Scarlett.

 

Barbra Streisand és két klónozott kutyusa
Barbra Streisand és két klónozott kutyusa
Fotó: Russell James - Variety

 

 

 

Témába vág

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna Megszólalt Dolly az állatkínzási ügyben – tagadja, hogy bármiről tudott volna
Május vége óta gyűrűzik a botrány: Dolly ismét megerősítette, hogy nem tudott arról, milyen körülmények között tartják a kutyákat.

„Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton „Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton
Lehet őt szeretni, vagy nem, de egy biztos: átérezzük, milyen fájdalmat él most át Paris Hilton. Egy szeretett kutya elvesztése leírhatatlan fájdalom. Nyugodj békében, Harajuku Bitch!

Tényleg mosolyognak ránk a kutyák? Tényleg mosolyognak ránk a kutyák?
Szélesre nyitott, laza száj, a sarkokban felhúzódó ajkak, kilógó nyelv. Szinte mosolyog – szoktuk mondani. De valóban ez történik? Úgy használják a kutyák ezt a kifejezést, mint mi: az öröm és az elégedettség kifejezésére?

„A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe „A karjaimban halt meg, miközben elmondtam neki, mennyire szeretem” - Kiskutyáját gyászolja Russel Crowe
Balesetben veszítette el apró kutyáját a színész: a kistestű Louis-t egy teherautó ütötte el.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. MTI JULIUS-K9 Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Terápiával a négylábúakért Hírek - Címlapon
Terápiával a négylábúakért
Változtak az 1% felajánlásának szabályai Hírek - Címlapon
Változtak az 1% felajánlásának szabályai