A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

26 kísérleti beagle kapott esélyt egy új életre

2020. február 27., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Új, sokkal boldogabb életre kapott esélyt az a 26 beagle, akik a fajtamentők gondozásába kerültek. Számukra örökre vége a kísérleteknek!



Összesen 26 kutya került a Beagle Fajtamentés gondozásába a napokban. 19 kan és 7 szuka beagle fajtájú kutyának adtak esélyt egy teljesen új, szebb életre azzal, hogy kemény munkával kimentették és szárnyaik alá vették őket. A kutyákat kísérleti célokra tartották, a mentésüket háromhónapnyi munka előzte meg. A mentés a Kormányhivatal engedélyével zajlott - írják.

 

 

 

 

 

A Fajtamentés beszámolója szerint a kutyák 2 és 10 év közöttiek, és szerencsére maradandó egészségkárosodást nem okoztak a kísérletek egyikükön sem. 

 

A kutyákra most orvosi vizsgálatok várnak, szívféregszűrésen és ivartalanításon esnek át. 

 

 

 

 

 

A Beagle Fajtamentés gondozásában így összesen már 56 beagle van, nagy szükségük van most az állatbarátok támogatására! Elérhetőségeik megtalálhatók a Facebook oldalukon!

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért
Csillogó tekintet, pajkos fülek, imádnivaló mosoly a pofiján - ugye milyen jó lenne megörökíteni egy csodás fényképen? Néha nem is olyan egyszerű, de egy kis kreativitással már készülhetnek is a szuper fotók kedvencedről!

Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle
Szívmelengető látni, milyen kíváncsisággal és örömmel veti bele magát az életbe a kutya, aki korábban semmit nem látott a világból.

Szülinapi tortával ünnepelték szabadulásuk évfordulóját a kísérleti telepről mentett kutyák Szülinapi tortával ünnepelték szabadulásuk évfordulóját a kísérleti telepről mentett kutyák
Szívmelengető látni, mennyire örült egymásnak a négy imádnivaló Beagle.

Tilalom az állatokon tesztelt kozmetikumokra januártól New York államban Tilalom az állatokon tesztelt kozmetikumokra januártól New York államban
New York állam betiltotta az állatokon tesztelt kozmetikumok értékesítését, és ezzel az Egyesült Államok tizedik állama, ahol állatvédelmi okokból korlátozzák a megvásárolható termékek körét.

Kísérleti telepről mentett öregecske beagle-t fogadott örökbe Harry herceg és Meghan Markle Kísérleti telepről mentett öregecske beagle-t fogadott örökbe Harry herceg és Meghan Markle
Választhattak volna kölyköt is, de szívük egy öregecske kutyán esett meg - Mia mama mostantól királyi helyen élvezheti a jól megérdemelt nyugdíjas éveket.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor Praktiker EB OVO Közhasznú Egyesület Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyák bűnhődtek gazdájuk bűntettéért - három agár életét követelte az orvvadászat Hírek - Címlapon
Kutyák bűnhődtek gazdájuk bűntettéért - három agár életét követelte az orvvadászat
Ő a világ legdrágább pásztorkutyája: 7 millió forintért vették meg Hírek - Címlapon
Ő a világ legdrágább pásztorkutyája: 7 millió forintért vették meg